Kerst in de Grotten van Valkenburg

Wij raden u aan deze tocht op een doordeweekse dag te maken omdat het in het weekend erg druk kan zijn! De kerstmarkt begint ca. 15 november en duurt tot ca. 29 december.
Check bij ons de exacte data en tijden!

08:30 uur
Onze chauffeur brengt u per luxe touringcar met bar, airco en toilet naar Valkenburg. Onderweg gebruikt u aan boord van de bus 2 kopjes koffie of thee met een heerlijke verse gevulde koek van de bakker. Wilt u liever gebak dan kunnen we ook een stop maken ‘en route’!

12:00 uur
Verwachte aankomst in Valkenburg waar iedereen de tijd heeft om de stad zelf en natuurlijk de bekende kerstmarkt in de Gemeentegrot én de Fluweelengrot te bezoeken!

Dit is niet zomaar een kerstmarkt…… een bezoek dompelt u onder in een gezellige kerstsfeer die u nergens anders vindt. Alles is sprookjesachtig gedecoreerd en er zijn natuurlijk vele stands met de meest uiteenlopende artikelen en ook kan men in de horecatuin terecht voor een hapje en een drankje. Kerstmis en Valkenburg aan de Geul zijn al jarenlang op een speciale manier met elkaar verbonden. Gedurende de donkere dagen verandert Valkenburg, gelegen in het sprookjesachtige Heuvelland, in een sfeervol kerststadje.Met sfeervolle lichtjes, kerstbomen, engelenhaar en soms onverwacht een pak sneeuw, ademt Valkenburg één en al kerstsfeer uit. Wie niet beter zou weten, zou denken dat de Kerstman uit Valkenburg komt. Dat Valkenburg in de wintertijd dé Kerststad van Nederland is, heeft het te danken aan de (inter)nationale bekendheid van de twee ondergrondse kerstmarkten in de Fluweelengrot en de Gemeentegrot. Sinds jaar en dag zijn dit dé kerstattracties van Valkenburg.
Kortom, een belevenis met voor ieder wat wils!

Wilt u liever wat anders doen, bijvoorbeeld nog een bezoek aan de  Mergelgrotten met de prachtige Zandsculpturen brengen, of de Steenkolenmijn bezoeken dan kan dat en maken wij graag een programma op maat!

18:30 uur
Onderweg gebruikt u het diner:
* tomatensoep
* schnitzel met diverse soorten groenten, salade, jus, frites en gebakken aardappelen
* ijsdessert
Uiteraard is een ander menu of een heerlijk stamppotten- of live cookingbuffet ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag.

Zonder diner krijgt u een korting van ca. € 16,50 p.p. en bent u ook 2 uur eerder thuis.

21:00 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

PRIJSINDICATIE:
45 – 54 personen € 52,50 per persoon
55 – 62 personen € 49,50 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen of voordeliger variaties op bovenstaand programma ook mogelijk; prijzen op aanvraag.

Deze prijs is inclusief:
. vervoer per luxe touringcar met airco en toilet
. 2 kopjes koffie of thee met verse gevulde koek aan boord van de bus
. 3 gangen diner als beschreven (excl. drankjes)
. entree kerstmarkt in de grotten (ca. € 7,00 p.p.)
. verzorging van de chauffeur

Foto’s © Stichting Valkenburg Events