Kerst in sfeervol Dortmund

De Kerstmarkt is geopend vanaf ca. 19 november tot en met ca. 30 december; vraag ons naar de exacte data.

08:45 uur
Vertrek uit de regio. Onze chauffeur brengt u per luxe touringcar, voorzien van bar, video en toilet richting Duitsland. Onderweg is er desgewenst, voor iedereen een kopje koffie of thee en en een lekkere grote gevulde koek van de bakker! (kosten ca. € 3,= p.p.)

11:00 uur
U bent inmiddels uitgestapt in hartje Dortmund waar u de rest van de dag tijd heeft om op eigen gelegenheid te lunchen en te genieten van de schitterende kerstmarkt en de vele winkels!

De Kerstmarkt in Dortmund is misschien wel de grootste van heel Duitsland. Meer dan 300 kramen staan opgesteld met de meest uiteenlopende producten, kunsthandwerk, buitengewoon speelgoed en nog veel meer moois. Typerend aan de kerstmarkt in Dortmund is de gigantische, 45 meter hoge  kerstboom op de Hansaplatz. Dit kunstwerk met ca. 40.000 lichtjes en ornamenten mag zich zelfs de grootste kerstboom ter wereld noemen! De kerstmarkt zou niet compleet zijn wanneer de typisch Dortmundse Glühwein niet geschonken zou worden. De Glühweinjaarbeker heeft ook dit jaar weer een nieuw motief en wordt door verzamelaars al met spanning afgewacht.

15:30 uur
Vertrek richting Nederland.

17:30 uur
Om het winterse gevoel vast te houden staat er op een gezellige locatie in de bossen rond Hoenderloo een heerlijk stamppottenbuffet met 3 soorten stamppot (zuurkool, hutspot en boerenkool) uitgebakken spekjes, worst, jus en diverse zuren voor u klaar! Natuurlijk ontbreekt het dessert niet en is er voor iedereen een lekker dessert: ambachtelijk gemaakt kaneelijs met een kletskop.
Het spreekt voor zich dat u ook kunt kiezen voor een drie gangen diner, bijvoorbeeld: tomatensoep – schnitzel met een champignon roomsaus,  diverse soorten groente, aardappelgarnituur en sla – ambachtelijk vanille roomijs, bavaroise en vruchten met slagroom. Kiest u hiervoor dan betaalt u een toeslag van ca. € 4,= p.p.

20:30 uur
Verwachte thuiskomst Zwolle; einde van het programma.

PRIJSINDICATIE
35 – 44 personen € 43,00 per persoon
45 – 64 personen € 39,50 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen of variaties op bovenstaand programma ook mogelijk; Prijzen en suggesties op aanvraag
Op deze dagtocht zijn de Algemene Reisvoorwaarden van toepassing. Iedereen dient in het bezit te zijn van een geldig reisdocument..

Deze prijs is inclusief
· vervoer per luxe touringcar met bar, airco en toilet
· bezoek aan kerstmarkt Dortmund
· parkeerkosten
· Duitse belastingen
· Winters buffet als beschreven (excl. drankjes)
· verzorging van de chauffeur