Kerst op Kasteel de Cannenburch

10:30 uur
Onze luxe touringcar, voorzien van airco, bar en toilet staat en uw gasten hebben de tijd om in te stappen. Aansluitend vertrekt u richting de Veluwe.

12:00 uur 
Op een gezellige locatie vlakbij Apeldoorn staat een lekkere lunch voor u klaar die er als volgt uit kan zien: kroket, keuze uit koffie, thee, melk en jus d’orange. Een assortiment brood en broodjes bestaande uit wit brood, bruinbrood, krentenbrood, witte en bruine bolletjes, jonge en oude kaas, achterham, servelaat, gebraden gehakt en kipfilet plakjes, diverse soorten hagelslag en jam.
Toeslag voor een kopje soep is ca. € 3,00 p.p.

Uiteraard is een warme lunch ook mogelijk, bijvoorbeeld:
* Tomaten crème soep
* Kiprollade met een champignonroom saus, gebakken aardappelen, frites, twee warme groenten en een frisse slamix
* Karamel- en Vanille-ijs met slagroom
Kiest u voor deze lunch dan betaalt u een toeslag van ca. € 4,25 per persoon

13:45 uur
In Vaassen aangekomen laat de chauffeur u voor de kerstmarkt uitstappen en heeft u de rest van de middag de tijd om te genieten van de gezellige sfeer en het mooie kasteel!

Men heeft ruim de tijd om rond te kijken en alvast kerstinkopen te doen op de gezellige kerstmarkt voor Kasteel de Cannenburch!
In het Veluwse plaatsje Vaassen kun je ieder jaar de gezellige kerstmarkt bezoeken. Gelegen op het voorterrein van Kasteel de Cannenburch vormt het mooi verlichte kasteel een prachtig decor voor deze kerstmarkt! Een traditionele sfeervolle markt met ruim 130 kramen en stands vol echte Kerst- en winterartikelen!

Ook dit jaar is er weer een ruim aanbod aan producten die passen bij de koude wintermaanden en kerst. Te denken valt aan sieraden, aardewerk, warme handschoenen mutsen en hoedjes, schapenwol vesten en sloffen, woondecoratie, kaarsen, kerstkransen, kerststollen, vogeltaarten. Maar ook luxe aanvullingen voor uw kerstmenu. Natuurlijk wordt er ook aan de inwendige mens gedacht en kunt u terecht voor een beker glühwein, poffertjes, oliebollen, ouderwets snoep en bonbons, churros, chips op een stokje, Broodje worst, lekker patatje, heerlijke gevulde Engelse pie’s, Turkse hapjes, kazen en worst, en een kopje koffie of een drankje in de verwarmde horecatent. Bij diverse kramen zijn er kleine proeverijen van de producten die te koop aangeboden worden. Kinderen kunnen zelf een kaars maken en ook meehelpen en kijken hoe een midwinterhoorn gemaakt wordt. De kerststal is te bezichtigen en ook de kerstman loopt rond met een kleine attentie voor de kleinste bezoekertjes. Op het nostalgisch podium treden regionale koren en muziekgroepen op.

Het gehele terrein is bestraat en voor rolstoel toegankelijk. (Behalve het kasteel).

Verder vindt u op het terrein voor het Kasteel, het sfeervolle Koetshuis (restaurant).  Zij nemen geen grote groepen aan op deze dagen maar wat wel kan is dat iedereen een bon krijgt voor een kopje koffie of thee met appelgebak; deze levert men in wanneer men wil! Zo hoeft het restaurant geen zalen te reserveren op deze drukke dagen en kan men toch genieten van een lekker bakje koffie met wat lekkers!

TIP:
Een bezoek aan de kerstmarkt is ook te combineren met een bezichtiging van het prachtige kasteel. De toeslag voor een bezoek aan het kasteel is ca. € 3,00 p.p. mits van tevoren geboekt. Het kasteel is te bereiken via een trap en ook in het kasteel zijn enkele trappen, dus dit is alleen voor mensen te bezoeken die mobiel genoeg zijn.

18:15 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

Prijsindicatie:
35 – 44 personen € 49,50 per persoon
45 – 62 personen € 47,50 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op bovenstaand programma mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag.

Deze prijs is inclusief:
* vervoer per luxe touringcar met airco, bar en toilet
* lunchbuffet incl. kroket en drankjes als beschreven
* entree Kerstmarkt Kasteel de Cannenburch
* bon voor 1 kopje koffie of thee met appelgebak
* verzorging van de chauffeur