Kerstmarkt CentrO Oberhausen

09.00 uur
Onze chauffeur staat voor met een luxe touringcar, voorzien van airco en toilet. Uw gasten hebben de tijd om in te stappen en aansluitend vertrekt u richting Duitsland. Denkt u er aan dat iedereen een geldig reisdocument bij zich moet hebben? Onderweg zorgen wij voor een flesje sap en een verse gevulde koek van de bakker!

11:00 uur
Verwachte aankomst bij CentrO Oberhausen waar u in ca. 5 minuten van de parkeerplaats naar het winkelcentrum wandelt. Hier heeft u ruim de tijd heeft om de grote kerstmarkt en het mooie overdekte winkelcentrum te bezoeken. U gebruikt de lunch op eigen gelegenheid. (de markt is open vanaf ca. 10.00 uur; vraag ons naar de exacte tijden).

CentrO Oberhausen:
Op de promenade van CentrO is een heus kerstdorp gebouwd. De ruim 150 blokhutten zijn uitbundig versierd in vrolijke kerststijlen. U kunt hier terecht voor de meest uiteenlopende producten: van oude ambachten tot kitscherige snuisterijen en van exclusieve delicatessen tot unieke geschenken. Erg leuk ook zijn de verschillende kunsthandwerkers die hun werk tonen en bijzondere voorwerpen verkopen. Slenter door dit toverachtige kerstdorp en geniet van de prachtige verlichting, sfeervolle muziek en de heerlijke geur van dennenbomen. Dit is nu wat men bedoelt met op-en-top kerstshoppen!

Ook op culinair gebied zijn er genoeg lekkernijen die u tijdens uw winkeltocht in CentrO proeven moet. Chocoladeliefhebbers vinden op de bonbons-kraam ware droomcreaties van bittere, hazelnoot, amandel en krokante chocolade. Appelpannenkoeken, poffertjes, fruitbrood: op elke hoek van de markt kunt u de kerstsfeer letterlijk proeven. Sneeuwpret beleeft u in CentrO Winterwereld, waar u naar hartenlust kunt rodelen en feesten (après-ski). En vergeet niet om de kerstman een bezoek te brengen! Andere hoogtepunten van de kerstmarkt zijn de 7 meter hoge notenkraker en de Salzburger berghut waar u kunt kennismaken met Salzburger delicatessen en Stiegl-bier.

16:00 uur
Vertrek richting uw dineradres.

17:45 uur
U sluit de dag af met een heerlijk winters buffet: U begint met een lekkere kop huisgemaakte erwtensoep en daarna kunt u gebruik maken van een heerlijk buffet met boerenkool, zuurkool en hutspot, rookworst, gehaktballen met jus, spekjes, runder-stoofpot, rode kool schotel, rauwkostsalade en Amsterdams zuur en mosterd. Het dessert bestaat uit een lekker ijsje met aardbeiensaus en slagroom. Uiteraard kunnen wij u ook een ander diner of buffet aanbieden en wilt u geen diner dan bent u ca. 2 uur eerder thuis en krijgt u een korting van ca. € 17,00 p.p.

20:30 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

Prijsindicatie:

45 – 54 personen € 46,00 per persoon
55 – 62 personen € 44,00 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op dit programma ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag.

Deze prijs is inclusief:

* vervoer per luxe touringcar met airco en toilet
* flesje sap met verse gevulde koek van de bakker
* bezoek aan CentrO Oberhausen
* winterbuffet als beschreven (excl. drankjes)
* Duitse belastingen
* verzorging van de chauffeur

Foto 1 & 2 © Centro Management