Kerstmarkt in Historisch Dordrecht

Deze markt vindt altijd plaats rond 15 december; vraag ons naar de exacte data en openingstijden!

09:00 uur
Onze chauffeur staat voor met een luxe touringcar voorzien van bar en toilet. Uw gasten hebben de tijd om in te stappen. Onderweg is er voor iedereen een flesje sap en een grote en verse gevulde koek van de bakker!

10:45 uur
Verwachte aankomst in Dordrecht waar u de rest van de dag de tijd heeft om rond te kijken!                              

In Dordrecht vindt u een van de grootste kerstmarkten van Nederland!
De hele binnenstad neemt deel aan het evenement, zodat de kraampjes goed verspreid zijn en niet te druk. Verschillende gebieden hebben uiteenlopende thema’s en een wandeling langs hen geeft u een prachtig uitzicht op de Dordtse straten! Door deze wandeling te maken komt u ook nog eens langs alle bezienswaardigheden in de stad. In de historische binnenstad kun je, tussen honderden kramen en meerdere podia, de ultieme kerstsfeer ervaren. De honderden monumenten die de stad rijk is en de iconische binnenhavens vormen het decor voor een route van kramen en pagodes.

Het duurt slechts één weekend, maar Dordrecht bespaard niet op dit evenement! Bij zo’n 200 kramen kunt u van alles vinden waaronder ambachtelijke werken, kerstcadeaus en antieke voorwerpen. Ook zijn er diverse goede doelen aanwezig. Voeg hierbij de kleine podia voor optredens en een “pop-up markt” op zondag toe en we hebben het over een echt gezellige kerstmarkt.

Uiteraard kunt u ook terecht bij de gezellige winkels die de stad rijk is en dankzij de sfeervol versierde kraampjes en winkels hangt er een heerlijke kerstsfeer in de stad! Heeft u honger gekregen van al het kerstshoppen? Rondom de kerstmarkt zijn vele restaurantjes en barretjes te vinden waar u heerlijk even op kan warmen met iets lekkers.

16:00 uur
Vertrek huiswaarts.

18:00 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

PRIJSINDICATIE:
45 – 60 personen € 32,50 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen of voordeliger variaties op bovenstaand programma ook mogelijk; prijzen op aanvraag.

Deze prijs is inclusief:
. vervoer per luxe touringcar met airco en toilet
. 2 kopjes koffie of thee met verse gevulde koek aan boord van de bus
. vrije tijd Dordrecht
. verzorging van de chauffeur

Foto’s ©Marketing Dordrecht