Country & Christmas- fair Kasteel de Haar

09:00 uur
Onze chauffeur staat voor met een luxe touringcar, voorzien van airco en toilet. Uw gasten hebben de tijd om in te stappen. Aansluitend brengt onze chauffeur u richting Haarzuilens waar de markt om 10 uur open gaat. Onderweg is er voor iedereen een flesje sap en een heerlijke grote gevulde speculaaskoek van de bakker.

10:00 uur
Verwachte aankomst bij Kasteel de Haar waar uw gasten de ochtend ter vrije besteding hebben.

De Country & Christmas Fair bij Kasteel de Haar
De gezelligheid van weelderige kerstbomen met lichtjes, zilverslingers en glimmerballen. De geur van glühwein, poffertjes en warme wafels. Het stemmige Dickens-koor. De vrolijke belletjes van Jingle Bells. Met een bezoek aan de Country & Christmas Fair komt u weer helemaal in de stemming!

Geniet van de winterse sfeer van Anton Pieck in de lommerrijke tuinen van Kasteel de Haar. Wandel langs de sfeervolle, verwarmde stands met de mooiste brocante, antiquiteiten, sieraden, outdoor-kleding, kerstcadeaus en de heerlijkste wijnen en delicatessen; een leuke bestemming rond deze tijd van het jaar! Alle aanwezige stands worden op voorhand gecontroleerd op kwaliteit, originaliteit en soort producten. Middels deze controle bewaakt de organisatie de variatie van het aanbod, zodat er voor elk wat wils is en niet constant dezelfde producten aan u gepresenteerd worden. Naast heerlijk kerstshoppen geniet u ook van prachtig kerstvermaak. Mooie fonteinen rondom het kasteel, het is allemaal aanwezig om uw dag compleet te maken. Om op te warmen en lekker te smikkelen is er ook een gemêleerd aanbod aan food en drinks stands.

Iedereen gebruikt de lunch op eigen gelegenheid! LET OP: BEZOEK AAN HET KASTEEL IS NIET INBEGREPEN!
Entreekaarten kunnen niet van tevoren gereserveerd worden tijdens de kerstmarkt maar alleen ter plaatse worden gekocht aan de kassa a ca. € 10,00 per persoon.

12:30 uur
We gaan verder richting Duiven. (dit kan uiteraard ook eerder of later, indien gewenst).

13:30 uur
In Duiven aangekomen brengt u een bezoek aan ‘’Christmas World’’ de sfeervolle grote kerstmarkt van Intratuin!
Wandel door een bos vol kerstbomen, kijk je ogen uit bij alle twinkelende kersthuisjes en laat je betoveren door ons thema ‘De Straat van Verwondering’ op de roltrap!
Ontdek de magie van het grootste kerstdorp van Europa; zoals elk jaar staat het grootste miniatuurdorp van Europa weer te stralen!

De modelspoortreintjes zijn onderweg naar kerstmis, de fanatiekelingen gaan vol gas van de skipistes en de Hollandse molens draaien en draaien. De hele miniatuurshow is opgedeeld in verschillende thema’s, zo is er een miniatuur Efteling, een Spooky Town, de Hollandse Elfstedentocht en meer wonderlijke dorpjes. Je kunt het allemaal 7 dagen per week bewonderen op deze kerstshow. Heb je de kerstshow nog nooit eerder bezocht? Het is zeker de moeite waard! Bijna alle afdelingen zijn omgetoverd en staan in het teken van kerst! Je vindt hier ook een kinderkerst-afdeling, een shop-in-shop van Light & Living, een complete kerst-showroom van Countryfield, een decoratieve binnenverlichting afdeling en natuurlijk de prachtige kerstafdeling bovenaan de roltrap. Elk jaar is er een nieuw thema, laat je betoveren!

Er zit in hetzelfde pand ook nog een leuke outlet met woonartikelen die men kan bezoeken! https://www.outletduiven.nl/

17.00 uur
Vertrek richting diner locatie.

17:30 uur
In de bossen van Hoenderloo, staat een lekker stamppottenbuffet voor u klaar: boerenkool, zuurkool, hutspot, rookworst, speklapjes, jus & diverse soorten zuur. Het dessert bestaat uit een winters ijs-dessert! Drankjes Hollandse bar kosten op deze locatie ca. € 3,25 per stuk.

20:00 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

Prijsindicatie:
40 – 49 personen € 69,50 per persoon
50 – 60 personen € 67,50 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen mogelijk; prijzen op aanvraag

Deze prijs is inclusief:
* vervoer per luxe touringcar met airco en toilet
* flesje sap met een heerlijke gevulde speculaaskoek
* entree Country- & Christmasfair op het terrein van Kasteel de Haar (excl. entree Kasteel)
* bezoek aan de grote kerstmarkt Intratuin Duiven
* stamppottenbuffet met dessert (excl. drankjes)
* verzorging van de chauffeur