Kerstmarkt sfeervol Osnabrück

08:30 uur
Onze chauffeur staat voor met een luxe touringcar, voorzien van airco en toilet. Uw gasten hebben de tijd om in te stappen. Aansluitend brengt onze chauffeur u richting Duitsland. Onderweg zorgen wij aan boord voor een kopje koffie of thee en een lekkere verse, gevulde speculaaskoek van de bakker!

11:00 uur
Verwachte aankomst in Osnabrück, waar uw chauffeur u bij het Hauptbahnhof, zo dicht mogelijk bij de kerstmarkt, uit laat stappen. U heeft hier de rest van de dag ter vrije besteding.

Kerstmarkt Osnabrück
De kerstmarkt van Osnabrück is geliefd om haar beslotenheid en uitgesproken gezellige sfeer. De stad is op sfeervolle wijze versierd en verlicht. Hier duikt u in de feestelijke charme van de historische kerstmarkt en met het rode treintje (altijd onder voorbehoud) rijdt u naar de betoverend mooie kraampjes bij de Johanniskirche.
Ontdek de grootste speeldoos ter wereld, die ronddraait bij de klanken van 25 kerstliederen, of de 6 meter grote notenkraker op een van de mooiste markten van het land. De sfeervolle ambiance van de verlichte historische stadskern doet u bij zachte kerstmuziek het leven van alledag vergeten. In de gezellige winkels die de stad heeft, kunt u naderhand ook nog lekker rondneuzen!

Van ca. 21 november tot en met 22 december kunt u deze kerstmarkt jaarlijks bezoeken. De Osnabrücker kerstmarkt is zeven dagen per week geopend van 12.00 uur tot 21.00 uur.

15:30 uur
Vertrek vanaf de parkeerplaats richting dinerlocatie.

17:00 uur
In de buurt van Apeldoorn staat op een gezellige locatie, een goed verzorgd stamppottenbuffet voor u klaar met boerenkool, zuurkool, hutspot, verse worst, rookworst, speklapjes, grootmoeders stoofvlees & diverse soorten zuur 

Voor het dessert kunt u 1 gerecht kiezen uit onderstaande mogelijkheden: Huisgemaakte yoghurttaart met seizoen fruit en slagroom OF 1 bol kaneelijs met geroosterd Fries suikerbrood en slagroom OF 1 bol vanille ijs met een brownie, chocolade saus en slagroom OF Tiramisu, niet met lange vingers maar met honing walnoottaart.

TIP:
Je kunt ook kiezen voor een ‘deksels-pannetjes’ diner!
Maak vooraf drie keuzes uit de onderstaande Pannetjes:
– Stoofpot van Iers rund
– Sukade van rund
– Mini schnitzel 75 gram
– Kippendij met een romig ananas kerriesausje
– Boerenkip met champignon, paprika en ui
– Gehaktballetjes met champignons, paprika en ui
– Vis van de dag

– Varkensprocureur
Als bijgerechten worden geserveerd: twee soorten aardappelen, twee warme groenten, een salade en appeltjes uit de oven met kaneel en suiker! Als dessert kiest u uit 1 van eerder genoemde desserts. Het pannetjes menu is ca. € 2,00 p.p. duurder dan het stamppottenbuffet.

19:00 uur
Vertrek huiswaarts.

19:45 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

Prijsindicatie:
40 – 49 personen € 58,00 per persoon (60-persoons bus)
50 – 59 personen € 52,00 per persoon (idem)
60 – 69 personen € 52,00 per persoon (dubbeldekker)
70 – 79 personen € 50,00 per persoon (idem)
80 – 90 personen € 48,00 per persoon  (idem)
Uiteraard zijn andere aantallen of een variatie op bovenstaand programma mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag.
Eventuele parkeerkosten zijn niet inbegrepen en worden achteraf doorbelast
Iedereen dient in het bezit te zijn van een geldig reisdocument

Deze prijs is inclusief:
* Vervoer per luxe touringcar, voorzien van airco & toilet
* flesje sap en een heerlijke verse, gevulde speculaaskoek
* vrije tijd in Osnabrück
* stamppottenbuffet incl. dessert (excl. drankjes)
* verzorging van de chauffeur