Kerstrondvaart op de Linge

Deze tocht is te reserveren tussen ca. 6 en 20 december vanaf 40 personen.

10:00 uur
Vertrek uit de regio. Nadat iedereen is ingestapt brengt onze deskundige dagtochtchauffeur u richting de Betuwe en waar mogelijk zal hij binnendoor rijden!

11:45 uur
De boot ligt al klaar om uw gezelschap mee te nemen voor een mooie rondvaart over de prachtige Linge! Bent u met een klein gezelschap dan kan het zijn dat er ook andere mensen aan boord zijn maar uiteraard zit u bij elkaar en wilt u de boot exclusief voor uw gezelschap afhuren dan kan dat ook; prijs op aanvraag.

12:00 uur
Gooi de trossen maar los! 

Uw gasten worden ontvangen met 1 kopje koffie of thee en appelgebak terwijl u begint aan een prachtige 4 uur durende tocht over de Linge op een prachtig riviercruiseschip met een panoramisch uitzicht op o.a. de spannende passage van het Hollandse Waterlinie sluisje bij Asperen, dwars door de winterse Betuwe! Met een beetje geluk ziet u zelfs de reeën langs het water staan!

Op MPS Parel van de Linge is in de beneden salon plaats voor ca. 100 – 110 gasten en op het achterdek op diezelfde etage, kan men eventueel een sigaretje roken. Deze boot beschikt ook over een groot bovendek (buiten) dat bereikbaar is met de trap. Op de etage van de salon bevindt zich ook 1 aangepast toilet en de overige toiletten bevinden zich beneden (via een trap bereikbaar). Vanzelfsprekend is de boot tijdens deze tijd van het jaar sfeervol gedecoreerd!

Uiteraard wordt er ook aan de inwendige mens gedacht en staat er een uitstekend koud- en warm seizoens-buffet voor u klaar met een variatie aan warme en koude gerechten; ook zijn 2 kopjes koffie, thee of melk inbegrepen. Verder is er ook nog 1 consumptie Hollandse Bar inbegrepen en wilt u meer drankjes dan kan dat ; zij kosten op deze locatie ca. € 3,00 per consumptie.

16:00 uur
Nadat u weer aan vaste staat, neemt u weer plaats in de bus en brengt onze chauffeur u terug naar huis.

17:30 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

Prijsindicatie:
45 – 62 personen € 72,50 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op bovenstaand programma ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag.

Deze prijs is inclusief:
* vervoer per luxe touringcar met airco en toilet
* rondvaart Linge 4 uur
* kopje koffie of thee met appelgebak
* uitgebreid koud- en warm buffet inclusief 2 x koffie, thee of melk
* 1 consumptie Hollandse Bar
* verzorging van de chauffeur