Kerstshoppen in Londen

02:00 uur

Vertrek vanaf uw opstapplaats. De vertrektijd kan wisselen, afhankelijk van waar u wilt vertrekken in Nederland. Onze chauffeur brengt u per luxe touringcar, voorzien van bar, video en toilet richting Calais. Uiteraard wordt er onderweg nog een keer een stop gemaakt.

Via Calais waar wij de boot nemen om in 75 minuten naar Dover te reizen (U kunt aan boord ontbijten, uitrusten, shoppen etc.) zijn we rond 09.30 uur Engelse tijd, in Londen.

Uw chauffeur zet u af in Londen bij metrostation North Greenwich in de buurt van de O2 Arena). U reist dan zelf met de metro in circa 10-15 minuten naar het centrum van Londen. U heeft de rest van de dag de tijd om deze wereldstad te verkennen! Een Londen Oyster Card is hierbij superhandig! Oyster cards zijn fantastisch als u van het Londense metrosysteem gebruik gaat maken. En daarbij zijn ze ook geldig op bussen, trams, Docklands Light Railway en bovengrondse treinen binnen Londen. Zo kunt u optimaal genieten van uw tijd in Londen! meer informatie over de Oystercard vind je op www.visitbritainshop.com/nederland/london-visitor-oyster-card/. Een voordeliger optie (daarbij is ook minder inbegrepen) is de Travelcard: www.visitbritainshop.com/nederland/london-travelcard/

London Travel Card:
U kunt kiezen uit Cards voor 2 of 6 zones. De 2 zone kaarten zijn slechts geldig binnen het gebied van de ‘Circle Line’ plus directe omgeving. De 6 zone kaarten zijn geldig op alle bus en metro lijnen van London Transport en tevens op de Dockland Light Railway en de meeste National Rail treinen binnen de aangegeven zones. Deze kaart voor 1 dag / 2 zones kost ca. € 12,50 p.p.

Hop-on Hop-off Tour:
Kennismakingstocht door Londen per originele dubbeldekker. Een Hop-on Hop-off tour waarbij u de hele dag kunt in- en uitstappen bij vele bezienswaardigheden. Ideaal voor een eerste kennismaking met de stad. Het ticket is 24 uur geldig en is verkrijgbaar vanaf ca. € 25,= p.p. (er zijn meerdere aanbieders en mogelijkheden) Er zijn ook kaarten beschikbaar waar begeleide wandelingen bij inbegrepen zijn. Deze kosten ca. € 35,= p.p.

Naast het winkelen heeft Londen ook veel bezienswaardigheden zoals de Big Ben, London Dungeons, de Tower, Buckingham Palace, London Eye, Rondvaarten over de Thames en de St Pauls Cathedral. Of u nu komt om te winkelen of voor de vele bezienswaardigheden, Londen heeft voor ieder wat wils. Wil je graag dat wij bijvoorbeeld een rondrit met gids, een diner o.i.d. regelen dan maken wij graag een programma op maat. Ook vind je meer info over de bezienswaardigheden elders op onze site https://www.dagjeuit.net/reis/3-dagen-sfeervol-londen/

20:00 uur
Vertrek uit Londen; onze chauffeur brengt u weer naar Dover waar u ca. 45 minuten voor vertrektijd inscheept.

06:00 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

TIP:
Boek deze reis indien mogelijk, voor augustus. Londen is erg populair met de kerstdagen en de beste afvaart-tijden van de boot voor een dagje Londen zijn het eerst volgeboekt!

Prijsindicatie:

35 – 44 personen € 65,00 per persoon
45 – 62 personen € 62,50 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op bovenstaand programma ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag. Exclusief eventuele parkeergelden. Iedereen dient in het bezit te zijn van een geldig reisdocument. De prijs is sterk afhankelijk van de datum i.v.m. kosten overtocht.

Deze prijs is inclusief:

. vervoer per luxe touringcar met airco, bar & toilet
. verzorging van de chauffeur (hotel & maaltijden)
· overtocht Calais – Dover v.v.
· vrije tijd in Londen
· Engelse belastingen