Koninklijk Den Haag & de Rozenkwekerij

09:15 uur

Onze chauffeur staat voor met een luxe touringcar voorzien van bar, airco en toilet. Uw gasten hebben de tijd om in te stappen en aansluitend vertrekt u richting Aalsmeer. Uiteraard kunnen eventuele opvouwbare rollators etc. gewoon mee in de bagageruimte.

10:30 uur
U bent inmiddels aangekomen bij de rozenkweker waar u wordt ontvangen met een kopje koffie of thee en huisgemaakt appelgebak. Na de koffie wordt u meegenomen voor een leuke rondleiding die ca. een half uur duurt. Daarna kunt u lekker zelf rondneuzen in de kwekerij en de tropische tuin!

De rozenkwekerij is een echt familiebedrijf; al generaties lang kweekt men kwaliteitsrozen in talloze variëteiten! Maar er is meer dan een kwekerij alleen! Er worden informatieve rondleidingen gegeven en naast de kwekerij treft u een prachtige tropische tuin aan met exotische planten, bomen, bloemen en watervallen.
Tijdens de rondleiding in de kwekerij ziet u hoe de rozen nu worden geteeld en hoe het er vroeger aan toe ging. Ook wordt uitgelegd hoe milieubewust een rozenkwekerij tegenwoordig functioneert. Na het bezoek aan de kwekerij kunt u nog een kijkje op de droogbloemenzolder nemen of nog bloemen of planten kopen tegen scherpe prijzen.

12:45 uur
U bent inmiddels in Scheveningen aangekomen waar u vlakbij het Kurhaus uitstapt en in een paar minuutjes richting restaurant loopt, waarvandaan u een prachtig uitzicht op de Pier en het strand heeft!

Hier ziet de uitgebreide lunch er als volgt uit: kroket, diverse soorten brood en broodjes, huzarensalade, diverse vleeswaren, kaas, zoetbeleg en koffie, thee en melk naar wens. Toeslag voor een kopje soep is ca. € 2,00 p.p.
Na de lunch kan men even heerlijk uitwaaien op strand en of de Boulevard of, als het weer wat minder is, genieten van de leuke winkeltjes in de Palace Promenade (overdekt)!

15:00 uur
Uw chauffeur staat weer klaar om u mee te nemen voor de ‘’ROYAL TOUR’’!
Een prachtige rondrit door Den Haag
onder leiding van een deskundige gids, die u meenemen voor een ca. 1,5 uur durende tocht waarbij u alles te weten komt over Den Haag én haar koninklijke bewoners! U passeert o.a. de Koninklijke Stallen, het Werkpaleis, het woonhuis van Prinses Beatrix en ook wordt de rest van Den Haag niet vergeten!

16:30 uur
Nadat u de gids is uitgestapt brengt de chauffeur u terug naar huis.

17:45 uur
Verwachte thuiskomst; einde programma.

Prijsindicatie:

45 – 62 personen € 48,50 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op dit programma ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag.

Deze prijs is inclusief:

* vervoer per luxe touringcar met airco en toilet
* kopje koffie of thee met appelgebak
* entree en uitleg/rondleiding Rozentuinen
* lunch met kroket en drankjes als beschreven
* vrije tijd Scheveningen
* Koninklijke Tour per bus o.l.v.  deskundige gids ca. 1,5 uur
* verzorging van de chauffeur