Lunchcruise op het Veluwemeer

10:15 uur
Vertrek vanaf uw opstapplaats. Uiteraard kan dit ook eerder of later. Heeft u gasten die afhankelijk van een rolstoel zijn dan zorgen wij voor een luxe touringcar met lift, airco en toilet. Men kan dan zelfs in de eigen rolstoel blijven zitten tijdens de rit. Afhankelijk van het aantal mensen dat van de lift gebruik maakt, moet u wel rekening houden met wat extra instaptijd. Uiteraard adviseren wij u graag. Uiteraard kunnen opvouwbare rollators etc. gewoon mee in de bagageruimte. De rolstoelbus is wel wat duurder dan een reguliere bus.

BIJZONDERHEDEN ROLSTOELBUS
De rolstoelbussen (bus met lift) beschikken meestal over ca. 58 stoelen. Maakt u alleen gebruik van de lift dan gaan er 4 stoelen uit en heeft u dus 54 zitplaatsen over. Gaan er ‘vaste rolstoelen’ mee (daarmee bedoelen wij 1 persoon die in de eigen rolstoel in de bus plaatsneemt) dan moeten er ook ca. 4 gewone zitplaatsen per rolstoel uit. Bij bijvoorbeeld 3 vaste rolstoelen (+ lift) gaan er 16 stoelen uit en heeft u 42 gewone zitplaatsen over + 3 personen in de eigen rolstoel = totaal 45 personen. Er kunnen maximaal 12 vaste rolstoelen in 1 bus. U betaalt voor een rolstoelbus wel een kleine toeslag.

11:45 uur
In Elburg aangekomen ligt de boot al op u te wachten om u mee te nemen voor een 2,5 uur durende rondvaart.

12:00 uur
Nadat de trossen zijn losgegooid maakt u een mooie tocht over de Randmeren, richting Kampen of Harderwijk, waarbij de schipper u onderweg natuurlijk van alles verteld. Uiteraard is de boot geschikt voor mensen met een rolstoel en is er een lift en een aangepast toilet aanwezig.

Tijdens de tocht wordt er een lekkere koffietafel geserveerd: kroket, diverse soorten brood, diverse vleeswaren, kaas, zoetbeleg en 2 kopjes koffie of thee. Tegen een meerprijs van € 3,00 per persoon kan er een kopje soep geserveerd worden en wilt u een buffet met daarbij salades, makreel én haring dan komt er totaal ca. € 4,00 per persoon bij.

Eventueel is een warme 3 gangen lunch ook mogelijk, hiervoor betaalt u een toeslag van ca. € 4,00 p.p.
* groentesoep
* rollade met een champignonsaus, aardappel- & groentegarnituur
* bavarois

Rond 14.00 uur kan er nog een kopje koffie of thee worden geserveerd (kosten ca. € 2,00 p.p.) en voor gesorteerd gebak zijn de kosten € 3,50 p.p. !

14:30 uur
De boot is weer terug in de haven en u heeft de tijd om van boord te gaan en weer in te stappen in uw bus. Natuurlijk is een bezoekje aan Elburg ook nog mogelijk en kunt u uw gasten even vrije tijd geven om te genieten van de historische panden, leuke winkels en gezellige terrasjes, of wij kunnen bijvoorbeeld een bezoek aan de Palingroker, de Botterwerf, de Visafslag, de Museumboerderij, het Orgelmuseum, Joods Museum Sjoel of het Gemeentemuseum voor u organiseren!

16:30 uur
Verwachte thuiskomst; einde programma.

Prijsindicatie:
40 – 44 personen € 62,50 per persoon
45 – 62 personen € 59,50 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op dit programma mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag.

Deze prijs is inclusief:
* vervoer per luxe touringcar met airco en toilet
* goed verzorgde lunch met kroket en drankjes als beschreven
* rondvaart 2,5 uur Veluwemeer
* verzorging van de chauffeur