Lunchcruise Tweede Maasvlakte

Deze tocht is zeer geschikt voor grotere gezelschappen; wij kunnen de boot dan exclusief voor u afhuren!

10:00 uur
Onze luxe touringcar voorzien van airco en toilet staat en uw gasten hebben de tijd om in te stappen. Aansluitend brengt onze chauffeur u richting Hoek van Holland.

11:45 uur
In Hoek van Holland aangekomen ligt de boot al klaar en is het tijd om aan boord van de boot te gaan. Zodra iedereen aan boord is gooit men de trossen los en is het tijd voor een mooie tocht over de Tweede Maasvlakte. Er kunnen overigens ook andere gasten aan boord zijn maar uiteraard zit u gezellig met uw eigen gasten bij elkaar. Het benedendek is geheel rolstoeltoegankelijk en beschikt tevens over een zogenaamd invalidentoilet. Verder zijn er 2 herentoiletten, 4 urinoirs en 4 damestoiletten aanwezig op de boot.

12:00 uur
De boot vertrekt en uw gasten worden welkom geheten met een goed verzorgde koffietafel die bestaat uit: diverse soorten brood, bolletjes, diverse soorten zoetbeleg, roomboter en margarine, 2 soorten fijne vleeswaren, 2 soorten kaas en 2 kopjes koffie of thee. De lunch is uit te breiden met een kroketje a ca. € 2,50 per stuk

Dichter bij een nieuw stuk Nederland en een haven in aanbouw kun je niet komen! Tijdens deze indrukwekkende dagtocht maak je kennis met een geheel nieuw gedeelte van de Rotterdamse haven waar we midden tussen de grootste schepen ter wereld en langs de grootste en meest moderne containerterminals ter wereld varen en met een beetje geluk komt u zelfs nog een hele groep zeehonden tegen!

Indien gewenst kan er voordat u weer van boord gaat, rond 14.15 uur nog een kopje koffie of thee met cake a ca. € 4,75 p.p. of met appelgebak a ca. € 6,00 p.p. geserveerd worden. De toeslag voor een 2e kopje koffie of thee is ca. € 2,75 p.p.

15:00 uur
De boot meer weer aan en uw gasten hebben de tijd om uit te stappen en weer aan boord van de touringcar plaats te nemen.

17:00 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

Prijsindicatie:
45 – 62 personen € 85,00 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op dit programma mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag.

Deze prijs is inclusief:
* vervoer per luxe touringcar met airco en toilet
* lekkere lunch met drankjes als beschreven
* 3 uur durende rondvaart Tweede Maasvlakte
* verzorging van de chauffeur

TIP:
Deze rondvaart is helaas duurder dan de gemiddelde rondvaarten; wilt u een dergelijke tocht maken van ca. 3 uur inclusief lunch dan hebben wij ook leuke voorstellen in o.a. de Biesbosch, op de Linge (Betuwe) in Elburg en in Friesland! Deze arrangementen vindt u terug op de site maar u kunt ons ook even vragen naar de mogelijkheden; dan werken wij het graag voor u uit!