Lunchen op het water & de Museumboerderij

10:00 uur
Vertrek vanaf uw opstapplaats. Uw gasten hebben de tijd om in te stappen en aansluitend brengt onze chauffeur u via een leuke route richting de Veluwe. Uiteraard kunnen eventuele rollators en opvouwbare rolstoelen mee in de bagageruimte en indien gewenst kunnen wij ook zorgen voor een touringcar met lift.

11:45 uur
In Elburg aangekomen ligt de boot al op u te wachten om u mee te nemen voor een 2,5 uur durende rondvaart.

12:00 uur
Nadat de trossen zijn losgegooid maakt u een mooie tocht over de Randmeren, richting Kampen of Harderwijk,  waarbij de schipper u onderweg natuurlijk van alles verteld. Uiteraard is de boot geschikt voor mensen met een rolstoel en is er een lift en een aangepast toilet aanwezig. Tijdens de tocht wordt er een lekkere koffietafel geserveerd: kroket, diverse soorten brood, diverse vleeswaren, kaas, zoetbeleg en 2 kopjes koffie of thee. Tegen een meerprijs van ca. € 3,00 per persoon kan er een kopje soep geserveerd worden en wilt u een buffet met daarbij salades, makreel én haring dan komt er totaal ca. € 4,50 per persoon bij.

Eventueel is een warme 3 gangen lunch ook mogelijk, hiervoor betaalt u een toeslag van ca. € 4,00 p.p.
* groentesoep
* rollade met een champignonsaus, aardappel- & groentegarnituur
* bavarois

14:30 uur
De boot is weer terug in de haven en uw chauffeur staat al klaar om u naar de prachtige Museumboerderij, net buiten Elburg, te brengen.

15:00 uur
Bij de historische Museumboerderij aangekomen wordt u ontvangen met een kopje koffie of thee met heerlijke krentewegge van de bakker (toeslag voor gesorteerd gebak is ca. € 2,50 p.p.) met boter, terwijl u luistert naar een leuke uitleg met diapresentatie. Aansluitend heeft u de tijd om rond te kijken; zeer de moeite waard; u waant zich terug in tijd! Op de deel vindt u een steeds wisselende expositie en in de heerdt kunt u zien hoe men vroeger leefde; dit deel is authentiek ingericht met o.a. een volledig ingerichte pronkkamer, keuken, zijkamer (waar opa en oma woonden) en een kelder. Verder heb je buiten nog de hooiberg, de wagenschuur en de bijenstal en ook mensen die van klederdrachten houden komen hier aan hun trekken!

16:45 uur
Vertrek huiswaarts.

18:15 uur
Verwachte thuiskomst; einde programma.

Prijsindicatie:
35 – 44 personen € 76,50 per persoon
45 – 62 personen € 73,50 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op dit programma mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag.

Deze prijs is inclusief:
* vervoer per luxe touringcar met airco en toilet
* goed verzorgde lunch met kroket en drankjes als beschreven
* rondvaart 2,5 uur Veluwemeer
* entree Museumboerderij inclusief presentatie
* 1 kopje koffie of thee met krentewegge
* verzorging van de chauffeur