Madurodam & de Koninklijke Tour

09:15 uur
Onze chauffeur staat voor met een luxe touringcar, voorzien van airco en toilet. Uw gezelschap heeft de tijd om in te stappen en aansluitend vertrekt u richting de Hofstad.

10:30 uur
Aangekomen bij Madurodam staat de koffie al voor u klaar met heerlijke appeltaart! Toeslag voor een 2e kopje koffie of thee is ca. € 2,50 p.p.

Madurodam, dat moet je meemaken!
Er is zoveel te doen in Madurodam. Van Nederland in het klein tot spectaculaire attracties en de leukste doe-dingen. Je komt ogen, maar vooral handen tekort tijdens je ontdekkingsreis door ons land. Dat moet je meemaken! Waar anders red je in een dag ons land van het water, bewonder je alle bloemen die in de bloei staan en ben je een beroemde dj? Spot je de snelste treinen, blus je een brand in de Rotterdamse haven én vaar je naar Nieuw Amsterdam? Ook op de planning: een bezoekje aan de koning en vliegen in een echt vliegtuig, The Flying Dutchman. Samen beleef je in Madurodam een dag vol doen, zien spelen en leren. Voor jong en oud.

Er is zoveel te doen, kom ontdekken!
Stroop je mouwen op, want er is meer werk aan de winkel. Laat Nederland niet overstromen en steek net als Hansje Brinker je vinger in de dijk. Pas maar op dat je geen nat pak krijgt door de waterstralen! Stap achter de draaitafels van DJ Armin van Buuren en mix zélf de beats. Heb jij een megahit te pakken? Weeg jezelf bij de kaaswaag en ontdek hoeveel “kazen” jij weegt. Hoe sterk ben jij? Til jij meer kazen op dan je vader of moeder? Draai ook aan de radars van de allergrootste stoommachine ter wereld. Zet het reusachtige gemaal in werking en versla de woeste Waterwolf!

Nederland in het klein, speeltuinen en meer
In de lente staat het park schitterend in bloei en geniet je tussen de Nederlandse gebouwen van honderden bloemen en nog veel meer moois. Spot jij alle treinen, vliegtuigen, paleizen en de allerkleinste kermis van Nederland? Natuurlijk kun je ook buiten spelen en ravotten. Roetsj met de kabelbaan over speeltuin de Waddenzee en klauter in het reusachtige speelschip. Ahoy, wat een mooi uitzicht over Madurodam! Of kom lekker spelen in de tuin van het beroemdste konijn ter wereld: Nijntje.

Attracties waarin je zelf een rol speelt én aan de knoppen mag zitten in het thematische verhaal: 

  • The Flying Dutchman: stap aan boord van een écht Dakota-vliegtuig, doe je stoelriem vast en maak je klaar voor een vlucht die verder gaat dan vliegen. Maak een unieke vlucht vlak over de Amsterdamse grachten, scheer rakelings langs de reusachtige containerschepen in de Rotterdamse haven en dompel ten onder in de muzikale wereld van de Nederlandse DJ’s. Zo zag je Nederland nog nooit.
  • Nieuw Amsterdam: vaar met het schip De Vergulde Bever van Amsterdam naar Nieuw Amsterdam. Verdedig de wereldstad onderweg tegen de Engelsen: vuur op tijd de kanonnen af! Zo ontdek je de Nederlandse roots van deze bijzondere stad. Want waar denk jij dat de dollar, cookies en het wereldberoemde Brooklyn naar zijn vernoemd?
  • Waterwolf: draai aan de radars van de allergrootste stoommachine ter wereld en maak van water land. In de attractie de Waterwolf ga je terug in de tijd en zet je samen het reusachtige gemaal in werking. Help mee om de 800 miljard liter water van het immense Haarlemmermeer weg te pompen en versla die woeste Waterwolf.
  • Hof van Nederland : schuif aan tafel aan bij de afgevaardigden van de Eerste Vrije Statenvergadering in 1572. Hier ontdek je hoe de basis werd gelegd voor het Nederland van nu, het land waarin wij in vrijheid kunnen leven. Ontwijk de pistoolschoten van de Spanjaarden. Zie jij de Nederlandse leeuw brullen in het haardvuur?

12:45 uur
U stapt weer in en de chauffeur brengt u naar uw lunch locatie in Scheveningen.

13:00 uur  
In Scheveningen aangekomen staat een lekkere lunch voor u klaar bij een restaurant waarbij u uitkijkt op zee! De lunch ziet er als volgt uit: kroket, diverse soorten brood en broodjes, huzarensalade, diverse vleeswaren, kaas, zoetbeleg en koffie, thee en melk naar wens. Toeslag voor een kopje soep is ca. € 2,50 p.p.

Na de lunch kan men even lekker uitwaaien op strand en boulevard of, als het weer wat minder is, genieten van de leuke winkeltjes in de Palace Promenade (overdekt) en op de Boulevard.

15:00 uur
U stapt weer aan boord van de bus die voor u klaar staat bij het Kurhaus en dan is het tijd voor ‘’THE ROYAL TOUR’’; een deskundige gids neemt u mee en u maakt een leuke ca. 1,5 uur durende stadstoer per eigen bus waarbij u alles te weten komt over Den Haag én haar Koninklijke bewoners! U passeert o.a. de Koninklijke Stallen, het Werkpaleis, woonhuis Prinses Beatrix etc. Uiteraard krijgt u uitleg van een deskundige gids en wordt ook de rest van Den Haag niet vergeten!!

16:30 uur
Nadat u de gids uit heeft laten stappen vertrekt u weer naar huis.

18:00 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

Prijsindicatie:
35 – 44 personen € 77,00 per persoon
45 – 62 personen € 74,50 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen of variaties op bovenstaand programma mogelijk; prijs op aanvraag

Deze prijs is inclusief:
* vervoer per luxe touringcar met airco en toilet
* 1 kopje koffie of thee met appelgebak
* entree Madurodam
* heerlijke lunch met kroket en drankjes als beschreven
* bezoek aan Scheveningen
* Koninklijke Tour met deskundige gids
* verzorging van de chauffeur

Foto’s 1, 3,4 & 5 Marketing afdeling Madurodam