Madurodam & de Koninklijke Tour

09:15 uur
Onze chauffeur staat voor met een luxe touringcar, voorzien van airco en toilet. Uw gezelschap heeft de tijd om in te stappen en aansluitend vertrekt u richting de Hofstad.

10:30 uur
Aangekomen bij Madurodam staat de koffie al voor u klaar met heerlijke appeltaart! Toeslag voor een 2e kopje koffie of thee is ca. € 2,50 p.p.

Na de koffie heeft u de tijd om zelf rond te kijken.
Achter 2 Nederlandse dijken ligt al meer dan 60 jaar het wereldberoemde Madurodam; een miniatuurstad die bij uitstek geschikt is om gezelschappen kennis te laten maken met alle aspecten van Nederland; Amsterdamse grachtenpanden, de Dom in Utrecht, het Binnenhof in Den Haag, moderne woningbouw etc. Dit alles op schaal 1:25, nagebouwd tot in het kleinste detail en gelegen in schitterende tuinen. Madurodam is de laatste jaren totaal vernieuwd. In het nieuwe Madurodam vindt u allemaal leuke interactieve ‘doe-dingen’. Als bezoeker kruipt u bijvoorbeeld zelf in de huid van DJ Armin van Buuren of doet u de Oosterscheldekering op tijd dicht en zorgt u ervoor dat het land erachter niet onder water komt te staan. Naast al deze ‘doe dingen’ kunt u ook de verhalen achter de gebouwen beleven in Madurodam. Het nieuwe Madurodam is verdeeld in 3 themagebieden en bij de ingang ontvangt u de Grote Kaart van Madurodam, een plattegrond met veel informatie, met daarin een scankaart. Met deze scankaart kunt u de videoschermen in het park activeren, waar dan een animatiefilmpje start. Bij een aantal maquettes staat een scanpaaltje. Met uw scankaart kunt u hier verhalen ‘verzamelen’ en deze later terugkijken op de schermen in de muren.

12:45 uur
U stapt weer in en de chauffeur brengt u naar uw lunchlocatie in Scheveningen.

13:00 uur  
In Scheveningen aangekomen staat een lekkere lunch voor u klaar bij een restaurant waarbij u uitkijkt op zee! De lunch ziet er als volgt uit: kroket, diverse soorten brood en broodjes, huzarensalade, diverse vleeswaren, kaas, zoetbeleg en koffie, thee en melk naar wens. Toeslag voor een kopje soep is ca. € 1,50 p.p.

Na de lunch kan men even lekker uitwaaien op strand en boulevard of, als het weer wat minder is, genieten van de leuke winkeltjes in de Palace Promenade (overdekt) en op de Boulevard.

15:00 uur
U stapt weer aan boord van de bus die voor u klaar staat bij het Kurhaus en dan is het tijd voor ‘’THE ROYAL TOUR’’; een deskundige gids neemt u mee en u maakt een leuke ca. 1,5 uur durende stadstoer per eigen bus waarbij u alles te weten komt over Den Haag én haar Koninklijke bewoners! U passeert o.a. de Koninklijke Stallen, het Werkpaleis, woonhuis Prinses Beatrix etc. Uiteraard krijgt u uitleg van een deskundige gids en wordt ook de rest van Den Haag niet vergeten!!

16:30 uur
Nadat u de gids uit heeft laten stappen vertrekt u weer naar huis.

18:00 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

Prijsindicatie:

35 – 44 personen € 59,50 per persoon
45 – 62 personen € 57,50 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen of variaties op bovenstaand programma mogelijk; prijs op aanvraag

Deze prijs is inclusief:

* vervoer per luxe touringcar met airco en toilet
* 1 kopje koffie of thee met appelgebak
* entree Madurodam
* heerlijke lunch met kroket en drankjes als beschreven
* bezoek aan Scheveningen
* Koninklijke Tour met deskundige gids
* verzorging van de chauffeur