Mooi Ameland!

08:45 uur
Onze luxe touringcar, voorzien bar, airco en toilet staat voor op de door u gewenste locatie. Uw gasten hebben de tijd om in te stappen en aansluitend vertrekt u om 9 uur richting Holwerd.

10:45 uur
In Holwerd aangekomen ligt uw privéboot klaar om u in een klein uurtje richting Ameland te brengen. (Dit scheelt maar iets ca. € 5,00 p.p. met de reguliere boot maar geeft ons veel meer vrijheid qua afvaarttijden!) Tijdens de vaart, die ca. 50 minuten duurt, staat koffie, thee en appelgebak voor u klaar.

11:00 uur
Vertrek van de boot naar Ameland. De bus blijft achter in Holwerd; deze heeft u op het eiland verder niet nodig omdat er voor iedereen bij aankomst een fiets klaar zal staan.

12:00 uur
Op ca. 200 meter van de aanlegplaats van de boot, staan de fietsen al klaar! Nadat iedereen de juiste fiets heeft, kunt u alvast het eiland verkennen!
Er is voor iedereen een fiets met versnellingen beschikbaar; liever een elektrische fiets? Dat is mogelijk voor een toeslag van ca. € 10,00 per persoon en er zijn ook voldoende elektrische fietsen beschikbaar mocht iedereen een elektrische fiets willen! Ook een tandem is mogelijk (beperkt beschikbaar) voor dezelfde prijs als de fiets met versnellingen.

13:00 uur
U bent inmiddels aangekomen bij een gezellige strandtent, in de duinen vlakbij het strand, waar een lekker lunchbuffet voor u klaarstaat dat er als volgt uit kan zien: vloerbrood belegd met Achterham en/of kaas, vloerbrood club sandwich met bacon & zalm, soep van de dag, handfruit, verse kwark, melk, koffie, thee en  en jus d’ Orange.

Na de lunch heeft men de rest van de middag ter vrije besteding; wij kunnen zorgen voor een leuke fietsroute en men fietst dus overal zelf heen. Uiteraard is een actief programma ook mogelijk, bijvoorbeeld:

ACTIE OP HET STRAND

Ideaal voor grotere groepen waarbij uw gasten dan uit meerdere opties kunnen kiezen; ieder onderdeel duurt ca. 1 uur alleen de GPS fietstocht duurt 2 uur, dus gaat men fietsen dan kiest men voor het fietsen/1 onderdeel en anders kiest men 2 onderdelen.

De naam zegt het al; het is actie geblazen!
Zowel in de zee als op het strand worden na een uitleg en onder leiding, diverse sportactiviteiten uitgevoerd. Hoe uitdagend wilt u het maken?

De deelnemers maken vooraf een keuze uit de onderstaande activiteiten:
1. GPS fietstocht maximaal 100 personen en deze duurt 2 uur
2. Blokarten maximaal 24 personen per uur
3. Powerkiten maximaal 24 personen per uur
4. Boogschieten maximaal 24 personen per uur
5. Golfsurfen maximaal 24 personen per uur
6. Branding raften maximaal 24 personen per uur
7. Branding kajakken maximaal 21 personen per uur
Eventueel is een drankje tussen beide activiteiten mogelijk; dit kan op basis van nacalculatie.
Dit programma kost ca. € 25,00 per persoon en duurt ca. 2 uur.

EXPEDITIE ROBINSON
Wilt u liever 1 activiteit met het hele gezelschap doen dan kan dat ook, bijvoorbeeld door deel te nemen aan de Amelandse variatie van Expeditie Robinson; teamwork, spanning sensatie! Welk team voert de proeven het best uit?

De expeditie wordt gespeeld in groepsverband, waarbij de teams tegen elkaar zullen strijden in diverse proeven. Door de proeven zo snel mogelijk te voltooien kunnen de teams amuletten verdienen. Als alle proeven zijn voltooid, vindt de eilandraad plaats. Tijdens deze eilandraad zal er een quiz plaatsvinden over het eiland Ameland. Tijdens deze quiz kunnen extra amuletten worden verdiend. 

Wat ga je zoal doen tijdens Expeditie?
De proeven zullen onder andere bestaan uit vuur maken, een memoryproef, een aantal inzicht proeven, een schietproef, een doe-proef, een bouwproef, een krachtproef en een snelheidsproef. Laat je verrassen en strijd samen met je team om de felbegeerde titel! Een echte survivaler op Ameland beschikt niet alleen over snelheid en kracht, maar kan ook uitstekend overleven in de natuur en logisch nadenken. De Expeditie is bij uitstek geschikt voor grote(re) groepen. Welk team weet de meeste amuletten binnen te slepen en mag daardoor als eerste starten met het eindspel? De overige teams krijgen een ‘straftijd’ en beginnen dus later aan de allesbepalende eindproof. Weet jij met je team de laatste proef te winnen?
Dan mogen jullie je winnaar van de expeditie noemen en is er, naast eeuwige roem, een aardigheidje voor het winnende team!
Dit programma kost ca. € 22,50 per persoon en duurt ca. 3 uur.

16:45 uur
Men levert de fietsen weer in en wandelt naar de aanlegsteiger waar de boot al op u ligt te wachten.

TIP:
Liever de dag afsluiten met een lekkere BBQ bij een gezellige strandtent? Dat kan!
Diverse soorten vlees, zoals: pulled pork, spareribs, runder burgers, buikspek, en drumsticks. Naast het vlees wordt de barbecue geserveerd met stokbrood met kruidenboter, tapenade, salsa, rundvleessalade, pasta pesto salade, verse salade, fruit salade & diverse soorten sauzen. De drankjes tijdens de barbecue zijn op nacalculatie.
Kiest u hiervoor in plaats van onderstaand all inclusive buffet, dan krijgt u een korting van ca. € 5,00 p.p. maar zijn de drankjes dus NIET inbegrepen.

17:00 uur
U vaart terug met de privéboot naar Holwerd. Onderweg kunt u eventueel nog een hapje en een drankje gebruiken.

18:00 uur
Vertrek richting uw diner locatie.

19:30 uur
U kunt gaan genieten van een onbeperkt 3 gangen Wereldgerechtenbuffet met een keur aan heerlijke voor-, hoofd- en nagerechten met vlees, vis en vegetarische gerechten. Zo is er voor ieder wat wils! Gedurende 2 uur zijn ook alle non- alcoholische drankjes inbegrepen en voor bijvoorbeeld bier en wijn betaalt u dan (op dit moment) ca. € 2,00 per consumptie.
Men heeft aparte ruimtes beschikbaar voor gezelschappen. Eventueel kunnen we de alcoholische drankjes ‘afkopen’ voor ca. € 5,00 p.p. Dit betaal je dan wel voor de hele groep.

22:00 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

Wij kunnen u dit voorstel als volgt aanbieden:
120 personen € 108,50 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op bovenstaand voorstel mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag.

Deze prijs is inclusief:
vervoer per luxe touringcars met airco & toilet
* 2 kopjes koffie of thee met appelgebak
* overtocht Holwerd – Ameland v.v. privé boot
* lunchbuffet als beschreven
* fietshuur incl. route kaart (fiets met versnellingen)
* wereldgerechtenbuffet 2 uur incl. alle non alcoholische drankjes als beschreven
* verzorging van de chauffeurs