Museum Dansant!

10:45 uur
Onze chauffeur staat voor met een luxe touringcar met lift, airco & toilet. Uw gasten hebben de tijd om in te stappen en aansluitend vertrekt u naar het Brabantse Land!

12:30 uur
Bij het unieke en gezellige Draaiorgelmuseum wordt u hartelijk ontvangen met een eenvoudige maar lekkere lunch: broodje kroket, broodje ham, broodje kaas, krentenbol met roomboter, koffie, thee, melk en sappen naar wens.

13:30 uur
Daarna volgt er een humoristische demonstratie/ presentatie in cabaretachtige sfeer en kan er natuurlijk een dansje gemaakt worden in het Orgelpaleis en tussen de bedrijven door worden er 2 kopjes koffie of thee met een Brusselse wafel geserveerd. U krijgt een superleuke uitleg en tevens is  1 consumptie(fris, een lekker wijntje of biertje, of overheerlijke advocaat met slagroom) inbegrepen.

Museum Dansant is een gegarandeerd succesvolle dagtochtbestemming voor iedereen die van nostalgie en dansen houdt.  Alles ademt de sfeer van een danspaleis uit 1900, met veel Jugendstil elementen. Een beleving van kristal en geslepen spiegels uit de tijd dat gezelligheid nog heel gewoon was! Alles draait en speelt, er wordt leuke uitleg gegeven met veel humor waarbij de groep gewoon kan blijven zitten, de presentatie gebeurt rondom hen heen en tussendoor kan er steeds heerlijk gedanst worden op de heerlijke muziek. Blikvanger bij binnenkomst is het gigantische Mortier orgel, maar bij ieder dansorgel is wel een geweldig verhaal. Zo is ook het unieke ‘Decap Robot Orgel’ een visuele belevenis, de robots trommelen, bewegen en spelen echt saxofoon…… werkelijk uniek en nog het enige orgel van dit type in Europa.

Alles is rolstoelvriendelijk er is zelfs een ‘Drive in toilet’, dit prachtige invalidentoilet is al een bezienswaardigheid op zich!

15:45 uur
Vertrek huiswaarts.

17:30 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

Prijsindicatie:
45 – 60 personen € 56,00 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen mogelijk; prijzen op aanvraag

Deze prijs is inclusief:
* vervoer per luxe touringcar voorzien airco en toilet
* lekkere lunch met broodje kroket en drankjes als beschreven
* presentatie & uitleg Orgelmuseum
* 2 kopjes koffie of thee met Brusselse wafel en slagroom
* 1 consumptie (fris, bier, wijn of advocaat met slagroom.)
* verzorging van de chauffeur