De muzikale Kerstbingo

10:00 uur
Vertrek uit de regio. Onze chauffeur brengt u per luxe touringcar richting Montfoort. Uiteraard zal de chauffeur u onderweg het één en ander vertellen.

11:15 uur
U bent inmiddels aangekomen op een mooie locatie waar u wordt ontvangen met een 2 kopjes koffie of thee met vers gebak. Na de koffie neemt u weer plaats in de bus en wordt er een mooie rit door de omgeving gemaakt. Er gaat geen gids mee maar de chauffeur krijgt een route en op die manier komt u langs de mooiste plekjes; uiteraard zal uw chauffeur u onderweg wel het een en ander vertellen!Wilt u wel dat er een deskundige VVV gids mee gaat dan kan dat uiteraard maar de kosten bedragen in dat geval ca. € 4,= p.p.

13:00 uur
Terug op de locatie is het tijd voor een heerlijke, warme lunch:
schnitzel op grootmoeders wijze bereid in een pannetje met gebakken aardappeltjes, jus, diverse groentes en zuur én natuurlijk pudding en luxe ijstaart, de specialiteit van het huis, na!

14:15 uur
Tijd voor de muzikale bingo; in plaats van getallen opdreunen wordt het zingen met zijn allen! Hoe gaat het in zijn werk? 
Normaal streept u de nummertjes weg die worden omgeroepen maar in dit geval wordt er een Nederlandstalig lied gezongen en als dat op uw kaart staat streept u het weg! Op deze manier kan iedereen gezellig meezingen en valt er ook nog een leuk prijsje te winnen!!! De liedjes die worden gezongen zijn van Corrie Konings, Vader Abraham, André Hazes etc. dus bekend bij de meeste mensen! Tussen de bedrijven door wordt er nog een kopje koffie of thee met een plakje cake geserveerd.

Wilt u liever een gezellige middag met bijvoorbeeld live dansmuziek, of genieten van een mooi koor; het kan allemaal op deze locatie!

16:30 uur
Uw chauffeur staat klaar om u naar huis te brengen.

17:30 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

Prijsindicatie:

45 – 62 personen € 51,00 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen of een variatie op dit programma ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag.

Deze prijs is inclusief:

· vervoer per luxe touringcar met airco en toilet
· 2 kopjes koffie of thee met gebak
· mooie toertocht van ca. 5 kwartier
· warme lunch als beschreven (excl. drankjes)
· muzikale bingo met leuke kleine prijsjes (4 rondes)
· 1 kopje koffie of thee met cake
· verzorging van de chauffeur