De muzikale Kerstbingo

09:30 uur
Vertrek uit de regio. Onze chauffeur brengt u per luxe touringcar richting Overijssel. Uiteraard zal de chauffeur u onderweg het één en ander vertellen.

11:00 uur
Bij de gezellige, met kerstdecoratie versierde, locatie aangekomen, laat de chauffeur u voor de deur uitstappen en worden uw gasten ontvangen met 2 kopjes koffie of thee en huisgemaakt appelgebak.

11:30 uur
Tijd voor de Swingo!
Het beste van twee werelden verenigt zich in deze muzikale bingo-show!

Hollandse meezingers en andere Gouwe Ouwe… Wie kent zijn klassiekers en gaat er met de eer vandoor? Tijdens deze show komt muziek voorbij van de 50’s tot nu, voor ieder wat wils! Naast het zoeken naar ‘De volle Swingo kaart’ spelen we diverse andere spelen tussendoor. Er wordt in groepen tegen elkaar gestreden. De groepen worden bepaald door de tafels waar men aan zit. Halverwege gaan we er even uit voor een kleine pauze.

13:00 uur
Tijd voor een lekkere lunch; dat kan een broodmaaltijd zijn of een warme lunch!

De broodmaaltijd ziet er als volgt uit: kroketje, vers afgebakken broodjes, diverse broodsoorten, boerenkaas en slagersvleeswaren, zoetwaren en roomboter en koffie en thee. Toeslag voor soep van de dag is ca. € 3,00 p.p.

Het Winters Polderbuffet! Een compleet Hollands buffet, met ingrediënten van het land en uit de streek, ziet er als volgt uit:
Voorgerecht: Hollandse erwtensoep met roggebrood & spek
Hoofdgerechten: Boerenkoolstamppot, hutspot, zuurkoolstamppot, speklapje, hachee, rookworst en jus & spekjes, uitjes & augurk
Kiest u voor de warme lunch dan betaalt u een toeslag van ca. € 5,50 per persoon. Prijs voor een consumptiemuntje is op deze locatie ca. € 2,75 p.p.

14:30 uur
Een deskundige gids neemt u mee voor een mooie tocht door het winterse landschap en vertelt u leuke wetenswaardigheden over de omgeving (Giethoorn, Blokzijl etc.)
Eventueel is iets anders ook mogelijk, bijvoorbeeld een Roofvogeldemonstratie!

Een spectaculaire én educatieve wereldreis door wereld van de roofvogel! Onder andere kerkuilen vliegen rond, woestijnbuizerds bezetten de grote cactus in de woestijn, de Oehoe begluurt je vanaf zijn uitkijkpost en de valk verrast u met een razendsnelle duikvlucht. Optioneel: wil je na de demonstratie de mogelijkheid om zelf op de foto te gaan met de vogels (met eigen camera / telefoon); dan kan dat tegen een kleine meerprijs. Kiest u hiervoor in plaats van de rondrit dan betaalt u een toeslag van ca. € 2,25 p.p. Tussen de bedrijven heeft u nog de tijd voor een drankje voor eigen rekening.

16:00 uur
Vertrek huiswaarts.

17:30 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

Prijsindicatie:
35 – 39 personen € 69,50 per persoon
40 – 44 personen € 67,50 per persoon
45 – 50 personen € 65,50 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag.

Deze prijs is inclusief:
* vervoer per luxe touringcar
* 2 kopjes koffie of thee en appelgebak
* ‘swingo’; de muzikale bingo  met leuke prijsjes
* broodbuffet met kroket en drankjes als beschreven
* mooie toertocht met gids 1,5 uur
* verzorging van de chauffeur