Stamppotcruise Randmeren

Deze tocht is te boeken vanaf ca. half oktober tot half december; andere datum? Vraag ons naar de mogelijkheden!

10:00 uur
Vertrek vanaf het door u gekozen opstappunt. Onze chauffeur brengt u per luxe touringcar met airco en toilet richting Harderwijk. Indien de tijd het toelaat rijden we deels binnendoor.

TIP:

Deze tocht is uitermate geschikt voor grotere gezelschappen en/of mensen die slecht ter been zijn omdat men weinig hoeft te lopen! Wij hebben desgewenst speciale touringcars met lift beschikbaar zodat men zelfs in de bus in de eigen rolstoel kan blijven zitten. U heeft dan wel iets meer tijd nodig met in- en uitstappen maar wij maken graag een voorstel op maat zodat u exact weet wat de kosten en de tijden zullen zijn.

11:45 uur
U bent inmiddels aangekomen in Harderwijk, waar de chauffeur u zo dicht mogelijk bij de boot uit laat stappen.

12:00 uur
Nadat de trossen zijn losgegooid maakt u een leuke tocht van 2,5 uur over de Randmeren waarbij de schipper u onderweg af en toe wat zal vertellen.
Vanuit Harderwijk vaart u over het prachtige Veluwemeer, bekend door o.a. een grote populatie van zwanen. Ter hoogte van de Bremerberg baai met de eilanden Ral, Kwak en Snip vaart u terug richting Harderwijk.

Uw gasten zitten uiteraard gezellig bij elkaar; het kan wel zijn dat er ook andere gasten aan boord zijn.

Terwijl u geniet van de vergezichten staat er een lekker buffet klaar: worst, spek, hutspot, boerenkool en zuurkool en een lekkere kleine coupe ijs na.
Indien gewenst kunt u zelf aan boord nog een drankje kopen, mocht u dat willen.
Frisdranken kosten ca. € 2,75 per glas/bier ca. € 3,25 per glas/wijn ca. € 3,75 per glas/koffie met gebak ca. € 5,25 p.p.

De moderne  boot is geschikt voor mensen met een rolstoel of rollator; er is een ruime lift en een aangepast toilet aanwezig.

14:30 uur
De boot meert weer aan in de haven en uw gasten hebben de tijd om van boord te gaan en weer aan boord van de bus plaats te nemen.
Uiteraard kunt u deze tocht ook nog combineren met bijvoorbeeld vrije tijd in het mooie Harderwijk of een bezoek aan de Palingrokerij etc.
Vertrek huiswaarts; desgewenst via een leuke route binnendoor.

16:30 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

Prijsindicatie:
45 – 62 personen € 62,00 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op bovenstaand programma ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag.

Deze prijs is inclusief:
* vervoer per luxe touringcar met airco en toilet
* rondvaart Randmeren 2,5 uur
* stamppotbuffet als beschreven (excl. drankjes)
* verzorging van de chauffeur