Najaarsreis met stamppottenbuffet

Deze tocht is te boeken vanaf ca. half oktober tot half december; andere datum? Vraag ons naar de mogelijkheden!

10:15 uur
Vertrek uit de regio. Onze chauffeur brengt u per luxe touringcar met airco en toilet richting de Betuwe. Indien de tijd het toelaat rijden we deels binnendoor.

TIP:

Deze tocht is uitermate geschikt voor grotere gezelschappen en/of mensen die slecht ter been zijn omdat men weinig hoeft te lopen! Wij hebben desgewenst speciale touringcars met lift beschikbaar zodat men zelfs in de bus in de eigen rolstoel kan blijven zitten. U heeft dan wel iets meer tijd nodig met in- en uitstappen maar wij maken graag een voorstel op maat zodat u exact weet wat de kosten en de tijden zullen zijn.

11:45 uur
De boot ligt al klaar om uw gezelschap mee te nemen voor een mooie rondvaart over de prachtige Linge!

MPS Kroon van Leerdam is een modern salonschip waarvan de beneden salon rolstoeltoegankelijk is. Op MPS Kroon van Leerdam bevinden zich de toiletten allemaal op de etage waar zich de salon bevindt. Men bereikt de salon met een rolstoellift of via een trap met 3 treden. Deze salon biedt plaats aan ca. 60 gasten en eventuele overige gasten kunnen dan in de bovensalon plaatsnemen die alleen bereikbaar is via een trap (ca. 14 treden). Het bovendek is alleen bereikbaar via een buitentrap.

12:00 uur
Gooi de trossen maar los! U maakt een prachtige 3 uur durende tocht over de Linge en onderweg ziet u o.a. de spannende passage van het Hollandse Waterlinie sluisje bij Asperen, dwars door
de mooie Betuwe. Het schip is comfortabel ingericht en uiteraard voorzien van alle moderne gemakken zoals klimaatbeheersing, invalidentoilet enz. De rivier de Linge kronkelt door het midden van de Betuwe langs pittoreske dorpjes, typische boerenhoeves, kerkjes, dijkjes, schitterende natuurgebieden en forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Een prachtige rivier en mooi in ieder seizoen!

Uiteraard wordt er ook aan de inwendige mens gedacht en staat er een uitstekend lunchbuffet voor u klaar dat er als volgt uit kan zien:
kroket, diverse soorten bruin en wit brood, zachte bolletjes, harde broodjes, rozijnenbrood, Betuwse fruitconfituren, diverse soorten zoetwaren, 5 soorten vleeswaren, 2 soorten kaas, margarine, bolletje huzarensalade en 2 kopjes koffie of thee.

Uiteraard is een ander buffet ook mogelijk, bijvoorbeeld een heerlijk stamppottenbuffet: erwtensoep met brood, boerenkool stamppot, zuurkoolstamppot, hutspot, gehaktballen, rookworst, spekjes, braadworst en jus.  U kunt dit buffet desgewenst afsluiten met een ijsje vanaf ca. € 5,00 p.p. Drankjes zijn niet inbegrepen en kosten op de boot ca. € 3,50 per consumptie.

15:00 uur
Nadat u weer bent aangemeerd staat de chauffeur al op u te wachten om u weer naar huis te brengen.
Wilt u nog iets doen dan is een bezoek aan de naastgelegen Glasblazerij een aanrader; entree en demonstratie duren ca. 1 uur/Kosten ca. € 7,50 p.p. Er is daar ook de mogelijkheid iets te gebruiken, bijvoorbeeld 1 kopje koffie of thee met appelgebak, kosten ca. € 7,00 p.p.

16:45 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

Prijsindicatie:
40 – 44 personen € 59,50 per persoon
45 – 62 personen € 58,00 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op bovenstaand programma ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag.

Deze prijs is inclusief:
* vervoer per luxe touringcar met airco en toilet
* rondvaart Linge 3 uur
* lunchbuffet met kroket of stamppotbuffet
* verzorging van de chauffeur