Kaas & Nationaal Militair Museum

10:00 uur
Onze luxe touringcar, voorzien van airco en toilet staat voor in de regio en uw gasten hebben de tijd om in te stappen. Aansluitend vertrekt u via een leuke route richting Utrechtse Heuvelrug.

11:00 uur
U wordt ontvangen in de koffiekamer van de zeer sfeervolle en monumentale Kaasboerderij. Onder het genot van twee maal een kopje koffie of thee met gesorteerd gebak ziet u een korte film over het maken van kaas en boter. Tijdens deze film krijgt u twee soorten kaas te proeven.

Na de koffie hebben uw gasten de tijd om rond te kijken in het leuke kaas- & botermuseum. Hier zult u vele indrukken van vroeger opdoen. Het museum geeft een beeld van boerderijgevels, een dorpsplein met straatjes met authentieke winkeltjes, aangekleed met levensechte poppen in klederdracht. Ook kan men een kijkje nemen in Landwinkel met allerlei leuke producten als
Hollandse lekkernijen en souvenirs.

13:00 uur
De lunch staat voor u klaar: kroket, diverse soorten verse broodjes met hartig beleg, 2 kopjes koffie, thee of (karne)melk.

14:00 uur
U vertrekt naar het Nationaal Militair Museum in Soesterberg. In dit prachtige museum komt u alles te weten over de persoonlijke verhalen van militairen die van onze vrede en veiligheid hun beroep maken. Ervaar hoe het heden, verleden en toekomst van de krijgsmacht raken aan de actualiteit en ons dagelijks leven. Het NMM heeft de meest bijzondere collectie tanks, vliegtuigen, pantservoertuigen en helikopters van Nederland. Stuk voor stuk unieke exemplaren met een bijzonder verhaal! Desgewenst kunnen wij een rondleiding voor u regelen; vraag ons naar de mogelijkheden.

Heeft u een Museumjaarkaart dan krijgt u op vertoon van de kaart gratis entree, wij verrekenen deze korting met u op de eindnota (ca. € 17,50 p.p.)

17:00 uur
Vertrek huiswaarts. Ook is het mogelijk de dag af te sluiten met een lekker diner!

18:30 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

Prijsindicatie:
35 – 44 personen  € 73,50 per persoon
45 – 62 personen  € 69,50 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op dit programma ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag.

Deze prijs is inclusief:
vervoer per luxe touringcar met airco & toilet
* 2 kopjes koffie of thee met gesorteerd gebak
* entree Kaasmuseum en de landwinkel
* goed verzorgde lunch met kroket en drankjes als beschreven
* presentatie kaasmakerij inclusief kleine proeverij
* entree en bezoek Nationaal Militair Museum Soesterberg
* verzorging van de chauffeur