Nostalgie in het Blikkenmuseum

10:15 uur
Onze luxe touringcar, voorzien van airco en toilet staat voor en uw gasten hebben de tijd om in te stappen. Aansluitend vertrekt u via een mooie route richting Overijssel. Uiteraard kunnen eventuele rollators en rolstoelen mee in de bagageruimte en we kunnen desgewenst ook een touringcar met lift inzetten.

12:00 uur
U bent inmiddels aangekomen bij het nostalgisch blikkenmuseum waar u wordt ontvangen met een lekker 3 gangen pannenkoekmenu: Voorgerecht – pannenkoek van de week – en een lekker nagerecht. Toeslag voor een kopje koffie of thee is ca. € 2,75 per consumptie. Uiteraard is een broodmaaltijd of een warme maaltijd ook mogelijk; vraag ons naar de mogelijkheden.

Na de lunch kunt u op uw gemak rondkijken in dit gezellige en unieke museum. Het museum is met name voor senioren een groot feest van herkenning met oude blikken, een snoepwinkeltje uit grootmoeders tijd en een ouderwetse sfeer! Vrijwel alles is gelijkvloers, er is een invalidentoilet, een stoellift voor nog een klein museumgedeelte op de eerste etage en de touringcars kunnen er nog gewoon vlak voor de deur stoppen en blijven staan.  Met meer dan 10.000 oude blikken, heerlijke pannenkoeken en mooie vergezichten een leuke bestemming voor iedereen!

14:15 uur
Er staat een kopje koffie of thee met gesorteerd gebak voor u klaar.

14:45 uur
Tijd om weer aan boord van de bus te gaan; u vertrekt via een leuke route naar huis.

16:15 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma

Prijsindicatie:
45 – 62 personen € 49,50 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op dit programma mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag

Deze prijs is inclusief:
* vervoer per luxe touringcar met airco en toilet
* entree Blikkenmuseum
* 1 koffie of thee met gebak
* 3 gangen pannenkoeklunch (excl. drankjes)
* verzorging van de chauffeur

Foto 1,2 ,3,5  © Nationaal Blikkenmuseum