Nostalgische Kerst in Brabant

10.00 uur
Onze chauffeur staat voor met een touringcar met airco en toilet. U heeft de tijd om in te stappen en uiteraard kunnen eventuele rollators en opvouwbare rolstoelen mee in de bagageruimte. Aansluitend vertrekt u via een leuke route richting Brabant.

12:00 uur
Verwachte aankomst bij het Draaiorgel- & Kermismuseum dat helemaal in kerstsfeer is en waar uw gasten worden ontvangen met een kopje koffie of thee of warme Glühwein! Daarna staat er een lekkere lunch klaar die bestaat uit een broodje kroket, 2 broodjes met 4 soorten beleg, een heerlijke plak kerstbrood met roomboter en natuurlijk koffie/thee, jus, appelsap en melk waar u onbeperkt gebruik van kunt maken!

Als u rustig gegeten hebt, bezoekt u de 5 mooiste kerststallen van de Kempen in miniatuur nagebouwd in het kermismuseum! Hier staan de mooie stallen uit o.a. Eersel, Postel en Turnhout opgesteld; u kunt dus een kerststallenroute beleven zonder dat u daarvoor weer de bus in moet! 

Daarna is het tijd voor een leuke show in het kermismuseum en tussen de bedrijven door kunt u genieten van poffertjes, popcorn, suikerspin en gebrande pinda’s en natuurlijk is een wijntje/biertje of advocaatje met slagroom in de pauze ook inbegrepen!
Na de pauze beleeft u een leuke variétéshow en u sluit uw middag af met een leuke loterij, net als vroeger op de kermis! Gaat u naar huis met een superknuffel of een van de andere prijzen? Tijdens de loterij wordt u nog eens extra verwent met een Brusselse wafel met slagroom en warme kersen en een heerlijke kop koffie als afsluiting!

Dit arrangement kan geboekt worden voor gezelschappen vanaf 40 personen van 1 december t/m 22 december. Men boekt 1 groep per dag dus vol = vol!

Er is op deze locatie een invalidentoilet aanwezig en alles is helemaal gelijkvloers; er zijn ook geen drempels aanwezig.  Tijdens de rondleiding hoeft u niet te lopen!

16:00 uur
Vertrek naar huis. Uiteraard kunt u onderweg ook nog een diner gebruiken; dit kan vanaf ca. € 15,00 per persoon en u bent in dat geval ca. 2 uur later thuis. Er komt dan ook nog 2 uur bushuur bij. (ca. € 100,00 totaal).

18:00 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

Prijsindicatie:

45 – 54 personen € 45,00 per persoon
55 – 62 personen € 43,00 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op dit programma mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag.

Deze prijs is inclusief:

* vervoer per luxe touringcar met lift, airco en toilet
* ontvangst met koffie, thee of Glühwein
* entree en show in het museum
* lekkere lunch met kroket en drankjes als beschreven
* loterij, drankje in de pauze, Brusselse wafel met kop koffie of thee
* verzorging van de chauffeur