Ommen & de Overijsselse Vecht

09:15 uur 
Vertrek per luxe touringcar, voorzien van airco en toilet, richting Ommen.

10:30 uur
In Ommen wordt u aan boord van de boot ontvangen met koffie en cake (de boot is rolstoeltoegankelijk en beschikt over een invalidentoilet). U maakt een mooie ca. 80 minuten durende tocht langs weidelanden en oude rivierarmen. Deze zijn een broedplaats voor veel weide- en watervogels. Af en toe laat zelfs een groep ooievaars zich bewonderen. Met recht het Vechtdal op zijn mooist! Tijdens de boottocht wordt er verteld over het verleden en heden van Ommen en het Vechtdal. Uiteraard kunt u nog een consumptie aan boord bestellen voor eigen rekening. Na de boottocht brengt onze chauffeur u richting een gezellige locatie in de buurt. Wilt u liever gesorteerde vlaai dan betaalt u een toeslag van ca. € 2,00 p.p.

12:30 uur
Op een sfeervolle locatie middenin het dorp en gelegen op Landgoed Vilsteren, staat een lekkere koffietafel voor u klaar met o.a. tomatensoep en stokbrood, broodjes met o.a. Heileuverkaas en vleeswaren en 1 kopje koffie, thee of melk. Uiteraard kunt u de lunch uitbreiden met bijvoorbeeld een kroket a ca. € 2,95 p.p. Na de lunch maakt u nader kennis met Landgoed Vilsteren door middel van een leuke videopresentatie.

14.20 uur
U neemt weer plaats in de bus voor een mooie rondrit met gids over de omliggende landgoederen Vilsteren, Hessum, Rechteren en het Laer.

15:30 uur
Voordat u vertrek staat er nog een kopje koffie of thee voor u klaar met een lekkere plak cake. (Toeslag appelgebak ca. € 1,25 p.p.)

16:00 uur
Onze chauffeur staat weer klaar om u naar huis te brengen. Uiteraard kunt u de dag ook afsluiten met een lekker 3 gangen diner of buffet; dit kan vanaf ca. € 16,00 p.p.. Prijzen en suggesties op aanvraag.

17:30 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

Prijsindicatie:
35 – 44 personen € 71,00 per persoon
45 – 60 personen € 67,50 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op dit programma ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag.

Deze prijs is inclusief:
.vervoer per luxe touringcar met airco en toilet
·kopje koffie of thee met cake
·mooie rondvaart van 85 minuten
·goed verzorgde lunch met soep als beschreven + 1 drankje
·videopresentatie
·mooie rondrit per touringcar o.l.v. deskundige gids
·kopje koffie of thee met cake
·verzorging van de chauffeur