Op bezoek bij de ambachtelijke Palingroker!

09:15 uur
Onze chauffeur staat voor met een luxe touringcar voorzien van airco en toilet. Uw gasten hebben de tijd om in te stappen.

10:45 uur
In Harderwijk aangekomen ligt de boot al voor u klaar om u mee te nemen voor een leuke rondvaart over de Randmeren!

11:00 uur
Gooi de trossen maar los!
Terwijl u geniet van een kopje koffie of thee met vers gebak van de warme bakker, kunt u 2,5 uur genieten van de mooie vergezichten en zal de kapitein u onderweg het een en ander vertellen

12:30 uur
Er staat een goed verzorgde lunch voor u klaar die er als volgt uit kan zien: diverse soorten brood, diverse vleeswaren, kaas, zoetbeleg en 2 kopjes koffie of thee. (Toeslag kroket ca. € 1,75 p.p.)
Indien gewenst kan men tijdens de vaart zelf ook nog een drankje kopen; dit is dan voor eigen rekening.
De ruime boot is voorzien van een lift en een aangepast toilet. Uw gezelschap zit bij elkaar maar het kan zijn dat er ook andere gasten aan boord zijn.

13:45 uur
Tijd voor een bezoek aan de ambachtelijke Palingrokerij.
Al meer dan 40 jaar bestaat dit bedrijf en in 2018 hebben ze een prachtig nieuw bedrijf neergezet dat helemaal is ingericht op het ontvangen van groepen. Hier krijgt u een uniek kijkje achter de schermen in de ambachtelijke palingrokerij, kunt u een bezoekje brengen aan het leuke palingmuseum, bekijkt u een film over de palingvangst etc. Er is altijd een demonstratie paling fileren en natuurlijk mag iedereen een stukje van de lekkerste paling proeven!

Na afloop van de Paling Experience kan men eventueel in de visspeciaalzaak nog een lekker visje mee naar huis nemen waarbij je kunt kiezen uit meer dan 100 soorten vis & vislekkernijen.  Alles is hier onder 1 dak en prima rolstoel toegankelijk! Natuurlijk wordt er ook aan de inwendige mens gedacht en staat er voor iedereen, voordat u weer de bus ingaat, nog een heerlijk broodje paling of portie kibbeling klaar! Een kopje koffie, thee, glaasje fris of bier is inbegrepen!

15:15 uur
Vertrek huiswaarts.

17:00 uur
Verwachte thuiskomst; uiteraard kunt u onderweg ook nog een diner of buffet gebruiken; u bent dan ca. 1 uur late thuis. De kosten voor een eenvoudig 3 gangen diner + 2 uur extra bushuur bedragen ca. € 19,00 p.p. Einde van het programma.

Prijsindicatie:
45 – 54 personen  € 73,00 per persoon
55 – 60 personen  € 69,00 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op dit programma ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag.

Deze prijs is inclusief:
*
vervoer per luxe touringcar met airco en toilet
* 1 kopje koffie of thee met vers gebak
* 2,5 uur durende rondvaart Randmeren
* lunch aan tafel incl. drankjes zoals beschreven
* entree Palingrokerij inclusief film, rondleiding
+ 1 consumptie en broodje paling of bakje kibbeling
* verzorging van de chauffeur