Op Expeditie in Wildlands Emmen

09:00 uur
Onze chauffeur staat voor met luxe touringcar met airco en toilet. uw gasten hebben de tijd om in te stappen en aansluitend vertrekt u richting Wildlands Emmen.

10:15 uur
Onderweg gebruikt u 2 kopjes koffie of thee met gebak; daarna bent u in ca. 15 minuten in Wildlands.

11:00 uur
Iedereen heeft volop de tijd om heerlijk rond te kijken en te genieten van alle shows, attracties en bezienswaardigheden die dit mooie park te bieden heeft!

In WILDLANDS reis je samen met je familie en vrienden – of beter gezegd expeditiegenoten – door de jungle, het poolgebied en de savanne. Maak een wereldexpeditie in één dag in WILDLANDS. Ontdek nieuwe werelden, sta oog in oog met wilde dieren en beleef spannende avonturen. Beleef een spectaculaire race door een mijn met een missie!

Jungola – Overleven in het oerwoud
Start je trektocht door de jungle in een overwoekerde tempel met honderden vlinders. Klim en klauter langs krokodillen en apen. Ontdek per boot Rimbula River; volg Jungletrails; steek de rivier over langs zwemmende olifanten; houd je hoofd koel op het Koppensnellerspad en leer overlevingstips van Jim in zijn Jungleshow. 

Serenga – Stoere safaritocht
Verken het Dogondorp waar vlakbij een grote groep nijlpaarden leeft. Betreed de Bavianenarena en vind schatten in het zand. Leer Djembé spelen en stap in de Serenga Safari truck en spot neushoorns, gnoes en giraffen van héél dichtbij. Stap met je familie en vrienden in één van de mijnkarretjes, laat je naar een duizelingwekkende hoogte van 20 meter brengen en beleef een onvergetelijke race tegen elkaar door de oude mijn; een mijn met een missie!

Nortica – IJskoud onderzoek
Ontdek in het poolstation de ijsberen boven en onder water. Dompel je in de wonderlijke wereld van poolonderzoeker Mattie. Doe de duizelingwekkende 4D-testvlucht door het poolgebied met de Arctic 1; loop tussen pinguïns en zie in de Norticashow hoe de zeeleeuwen samenwerken met de onderzoekers. 

ANIMAZIA – Avontuur voor de kleinsten
Klimmen, klauteren en fun. In Animazia is van alles te doen. Het overdekte XL-speelparadijs zit vol verrassingen, zoals een klimparcours en aquaria met tropische vissen. Voor de allerkleinsten is er de Grote Avonturenshow van Neila & Babu.

TIP:
Indien gewenst kunnen wij ook zorgen voor een kijkje achter de schermen!!! Met deskundige gidsen op pad; wie wil dat niet!? Prijs op aanvraag!

13:00 uur  
Tussen de middag staat er een lekkere lunch voor u klaar in 1 van de restaurants: suikerbrood, krentenwegge, koffie, thee, melk en jus, wit- en bruinbrood, chocoladebroodjes, diverse soorten vleeswaren, kaas en zoetbeleg. Toeslag kroket ca. € 2,75 p.p.

Na de lunch heeft iedereen weer de tijd om verder te genieten!

16:30 uur
Vertrek huiswaarts.

Uiteraard kunnen wij onderweg ook nog een diner of buffet voor u regelen, bijvoorbeeld:
* Soep van de dag met stokbrood en kruidenboter
* Schnitzel met een champignonsaus, gebakken aardappelen, frites, salade en 2 soorten groente
* Griesmeelpudding met een rode bessensaus

Een echte aanrader: Sluit uw dag feestelijk af met een heerlijk all inclusive buffet!
Dat betekent 2 uur lang genieten van een uitgebreid koud- & warm wereldgerechtenbuffet met allerlei voor-, hoofd- en nagerechten uit binnen- en buitenland! Tevens zijn alle drankjes inbegrepen met uitzondering van alcoholische drankjes; hiervoor betaal je een toeslag ter plaatse. Kiest u voor een 3 gangen diner (excl. drankjes) dan betaalt u een toeslag van ca. € 20,00 per persoon/ all-inclusive buffet incl. non alcoholische drankjes ca. € 37,50 p.p.  In beide gevallen bent u ca. 2 uur later thuis en komt er dan dus ook nog 2 uur bushuur bij a ca. € 60,00 per uur.

18:00 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

Prijsindicatie:
45 – 54 personen € 65,00 per persoon (60 persoon bus)
55 – 59 personen € 62,00 per persoon (idem)
60 – 69 personen € 65,00 per persoon (dubbeldekker)
70 – 79 personen € 63,00 per persoon (idem)
80 – 87 personen € 61,00 per persoon (idem)
Uiteraard zijn andere aantallen of variaties op bovenstaand programma mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag.
Wilt u met een schoolreisje naar Wildlands?
Vraag ons dan naar de voordeliger tarieven! Wij werken het graag voor u uit!

Deze prijs is inclusief:
* vervoer per luxe touringcar met airco en toilet
* 2 kopjes koffie of thee met gesorteerd gebak
* entree Wildlands
* goed verzorgde lunch incl. kroket en soep en drankjes als beschreven
* verzorging van de chauffeur

Foto’s 3,4,& 7 © Wildlands Emmen