Op Safari in de Beekse Bergen

09:00 uur
Onze luxe touringcar voorzien van airco en toilet staat voor en uw gasten hebben de tijd om in te stappen. Aansluitend brengt onze chauffeur u richting Hilvarenbeek.

10:30 uur
U bent inmiddels aangekomen bij de Beekse Bergen waar u de tijd heeft om uit te stappen en naar het restaurant te wandelen waar 2 kopjes koffie of thee met appelgebak voor u klaar staan.

Na de koffie is het tijd om het park nader te verkennen!

Dat kunt u op diverse manieren doen!
Er vaart constant een SAFARIBOOT heen en weer waarvan je de dieren kunt observeren vanaf het water! Deze tocht bij de prijs inbegrepen en duurt ca. 25 minuten en de boot vaart vanaf begin park naar einde park en dan weer terug naar begin van het park. Helaas kunnen wij de boot niet voor u reserveren maar wilt u zeker zijn van een plekje dan kunt u de boot afhuren voor een tocht van ca. 45 minuten! De kosten voor exclusieve afhuur bedragen ca. € 175,00 voor maximaal 28 personen en € 225,00 voor maximaal 140 personen.

Als men dan na een half uur varen uitstapt kan men via de wandelsafari weer teruglopen naar het restaurant. Je passeert dan natuurlijk allerlei dieren dus zeer de moeite waard! Als je in 1 streep terugloopt ben je er in ca. 30 minuten maar natuurlijk wil iedereen lekker rondkijken dus nemen wij hier ruim de tijd voor!

Wat u ook kunt doen is na de koffie met het hele gezelschap op ‘Wandelsafari’;
Stap in de wereld van Beekse Bergen en maak samen met uw eigen groep een wandeling door de veelzijdige natuur. Al wandelend kom je oog in oog te staan met onder andere chimpansees, gorilla’s, krokodillen, olifanten, giraffen en neushoorns. Leer samen nóg meer over de dieren!
Een ervaren ‘ranger’ neemt u mee langs de dieren in het Safaripark en vertelt leuke weetjes en feitjes! De kosten bedragen ca. € 115,00 per ranger en er mogen maximaal 25 gasten per ranger mee; de wandeling duurt ca. 2 uur maar het tempo wordt uiteraard aangepast aan uw gezelschap.

13:00 uur
Terug in het restaurant staat de lunch aan tafel voor u klaar die er als volgt uit kan zien: diverse luxe belegde broodjes: broodje gezond, broodje eiersalade, bagel met zalm, koffiebroodjes en melk en jus d’orange.

14:15 uur
Het is tijd voor de SAFARI PER EIGEN BUS! In de bus neemt een ervaren RANGER plaats die u vertelt over het gedrag van de dieren en de laatste nieuwtjes binnen het park. De totale tocht duurt ca. 90 minuten maar er wordt tussendoor ook nog een bezoek aan de mooie roofvogelshow gebracht (deze duurt ca. 20 minuten en begint om 15 uur).

16:15 uur
Einde van de safari; vertrek huiswaarts.

17:45 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

Prijsindicatie:
35 – 44 personen € 87,00 per persoon
45 – 60 personen € 82,50 per persoon
Kosten voor de Ranger op de eigen bus voor de safaritocht ca. € 115,00 totaal.
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op dit programma mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag.

Deze prijs is inclusief:
* vervoer per luxe touringcar met airco en toilet
* 2 kopjes koffie of thee met appelgebak
* entree Beekse Bergen inclusief rondvaart op de reguliere boot
* lekkere lunch incl. drankjes als beschreven
* safaritocht per eigen bus met deskundige Ranger (gids)
* roofvogel-demonstratie 15.00 uur
* verzorging van de chauffeur

Foto’s 1,2,3,4, & 5 © Safaripark Beekse Bergen