Prachtige lunchcruise in de Biesbosch

09:30 uur
Onze chauffeur staat voor met een luxe touringcar, voorzien van airco en toilet. Nadat uw gasten zijn ingestapt vertrekt u via een leuke route naar het mooie Brabant.

11:45 uur
In Brabant aangekomen ligt de boot al op u te wachten om u mee te nemen voor een 2 uur durende ‘brunchcruise’ door Nationaal Park de Biesbosch!

Een rondvaart in de Biesbosch is een echte beleving! De boten zijn speciaal gebouwd om vaartochten door dit gebied te maken en zijn verwarmd en uitgerust met een toilet, bar en geluidsinstallatie. Zo zijn alle rondvaarten, in ieder jaargetijde, een uitstekend uitje voor uw gezelschap. Alle rondvaartboten zijn voorzien van een groot panoramadek, waardoor u kunt genieten van een weids uitzicht van de Biesbosch!

De rederij beschikt over diverse comfortabele schepen; zo is het grote partyschip onlangs geheel gerenoveerd en zijn nieuwe toiletten, barren en tafels en stoelen geplaatst. Op dit partyschip heeft iedere salon zijn eigen toiletgroep. De benedensalon is voorzien van een invalidentoilet. De buitendekken bieden plaats aan ruim 200 passagiers. Het partyschip is uitgerust met radar, mobilofoon, marifoons, geluidsinstallatie 220/380 volt wisselstroom, verwarming, rolstoellift en twee luxe bars.

12:00 uur
Vertrek van de boot!

Het nationaal park de Biesbosch is een uitzonderlijk natuurgebied dat grote bekendheid en waardering heeft gekregen o.a. door zijn unieke landschap, brede en smalle kreken en spaarbekkens voor drinkwatervoorziening. De eeuwenoude getijdendelta heeft door de aanleg van de Deltawerken z’n grote getijdenwerking verloren maar het tijverschil bedraagt toch nog altijd zo’n 40 cm. Het natuurgebied is meer dan 8000 ha groot. Hier vind je dan ook nog bevers en talloze vogelsoorten. De beste manier om deze unieke plek te ontdekken is natuurlijk per boot!

Tijdens deze 2 uur durende rondvaart wordt een uitgebreide luxe brunchbuffet gepresenteerd:
kopje groentesoep vanaf het buffet, verschillende broodsoorten, wit, bruin, volkoren en prokorn, diverse harde en zachte mini broodjes, chocolade croissantjes, koffiebroodjes, krentenbrood, eierkoeken en cake, IJslandse garnalen met een romige cocktailsaus omringd met gerookte makreel en gerookte zalm,  fijne vleeswaren zoals gekookte achterham, kipfilet, Coburgerham, wijncervelaat, varkensfricandeau, jong belegen kaas, komijnekaas, boerenkruidenkaas en brie, authentieke rundvleessalade boordevol lekker draadjesvlees, boeren eiersalade met grove stukjes ei, bosui en bieslook, milde kip/kerriesalade met stukjes ananas en rozijnen, rauwkostsalade met o.a.: komkommer, tomaat, worstel paprika etc., mozarella/tomaat met pestodressing, taart, vers fruit van het seizoen, slagroomsoesjes en een assortiment van bavarois en kwark. Verder zijn er nog ambachtelijke gehaktballetjes in jus, overheerlijke kipsaté stukjes in een satésaus met gefrituurde uitjes, omelet * en kroketten * en kunt u onbeperkt genieten van jus d’orange, koffie, thee en melk.
* deze gerechten kunnen, afhankelijk van het schip, aangepast worden

14:00 uur
De boot meer weer aan en u heeft tijd om aan boord van de touringcar te gaan. Uw chauffeur brengt u via een leuke route weer terug naar huis.

TIP:
Eventueel is het ook mogelijk om nog een bezoek aan het Biesbosch Museum in Werkendam te brengen! De Biesbosch is door mensen gemaakt. Het is natuur met een voor Nederland belangrijke cultuurhistorie: hier hebben mensen gevochten tegen het water, polders gemaakt, de natuur naar hun hand gezet met een heel eigen griend- en rietcultuur, maar ook weer ontpolderd en teruggegeven aan de natuur. Het museum ligt in het hart van de Biesbosch, een uniek zoetwatergetijdengebied. Het is daarmee de uitgelezen plek om bezoekers kennis te laten maken met het verleden, heden en de toekomst van de Biesbosch! Duur van het bezoek is ca. 1 uur/Kosten ca. € 7,50 p.p./Mensen met een Museumjaarkaart hebben gratis entree.

Deze lunchcruise is ook prima te combineren met een bezoek aan het prachtige chocoladeatelier van Frits; hier kunt u 1,5 uur lang genieten van een humoristische demonstratie inclusief 2 kopjes koffie of thee en chocolaatjes! Kosten ca. € 8,50 p.p.
Interesse? Wij werken graag een aangepast voorstel voor u uit!

16:30 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

Prijsindicatie

35 – 44 personen € 58,00 per persoon
45 – 62 personen € 55,50 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op dit programma ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag.

Deze prijs is inclusief:

vervoer per luxe touringcar met airco en toilet
* 2 uur durende boottocht Biesbosch
* heerlijk en uitgebreid luxe brunchbuffet inclusief drankjes als beschreven
* verzorging van de chauffeur