Prachtige lunchcruise in de Biesbosch

09:45 uur
Onze chauffeur staat voor met een luxe touringcar, voorzien van airco en toilet. Nadat uw gasten zijn ingestapt vertrekt u via een leuke route naar het mooie Brabant.

11:45 uur
In Brabant aangekomen ligt de boot al op u te wachten en hebben uw gasten de tijd om aan boord te gaan.

12:00 uur
Tijd voor een mooie 2 uur durende rondvaart door nationaal Park de Biesbosch!
Het Nationaal park de Biesbosch is een uitzonderlijk natuurgebied dat grote bekendheid en waardering heeft gekregen o.a. door zijn unieke landschap, brede en smalle kreken en spaarbekkens voor drinkwatervoorziening. De eeuwenoude getijdendelta heeft door de aanleg van de Deltawerken z’n grote getijdenwerking verloren maar het tijverschil bedraagt toch nog altijd zo’n 40 cm. Het natuurgebied is meer dan 8000 ha groot. Hier vind je dan ook nog bevers en talloze vogelsoorten. De beste manier om deze unieke plek te ontdekken is natuurlijk per boot!

Bijzonderheden Boten:
De rederij heeft een prachtige vloot van zes passagiersschepen met een capaciteit van 25 tot 300 passagiers waarmee heerlijke tochten door Nationaal Park De Biesbosch worden gemaakt. De schepen die totaal tot 1000 passagiers aankunnen zijn met hun geringe diepgang speciaal gebouwd om door dit gebied te varen. De comfortabele boten zijn verwarmd en uitgerust met toiletten, bar en geluidsinstallatie. De uitleg via de geluidsinstallatie is overal goed te volgen en voor eventuele  rolstoeltoegankelijkheid wordt in overleg gezorgd!

Uiteraard wordt er ook aan de inwendige mens gedacht en staat er een lekkere lunch voor u klaar met verse producten bestaande uit: vijf broodsoorten, krentenbrood, peperkoek en cake. U kunt uw boterham royaal beleggen met één van de vijf verschillende vleessoorten, jong belegen of komijnekaas. U kunt daarnaast ook kiezen uit verschillende zoetwaren en tevens is een kroketje inbegrepen! 2 Kopjes koffie of thee zijn inbegrepen. Voor ca. € 3,50 per persoon extra is een kopje soep inbegrepen indien gewenst.

Voor een toeslag van ca. € 13,50 p.p. is een luxe brunchbuffet ook mogelijk:
kopje groentesoep vanaf het buffet, verschillende broodsoorten, wit, bruin, volkoren en prokorn, diverse harde en zachte mini broodjes, chocolade croissantjes, koffiebroodjes, krentenbrood, eierkoeken en cake, IJslandse garnalen met een romige cocktailsaus omringd met gerookte makreel en gerookte zalm,  fijne vleeswaren zoals gekookte achterham, kipfilet, Coburgerham, wijncervelaat, varkensfricandeau, jong belegen kaas, komijnekaas, boerenkruidenkaas en brie, authentieke rundvleessalade boordevol lekker draadjesvlees, boeren eiersalade met grove stukjes ei, bosui en bieslook, milde kip/kerriesalade met stukjes ananas en rozijnen, rauwkostsalade met o.a.: komkommer, tomaat, worstel paprika etc., mozzarella/tomaat met pestodressing, taart, vers fruit van het seizoen, slagroomsoesjes en een assortiment van bavarois en kwark. Verder zijn er nog ambachtelijke gehaktballetjes in jus, overheerlijke kipsaté stukjes in een satésaus met gefrituurde uitjes, omelet * en kroketten * en kunt u onbeperkt genieten van jus d’orange, koffie, thee en melk. * deze gerechten kunnen, afhankelijk van het schip, aangepast worden.

Uiteraard kan men ook zelf nog een drankje gebruiken aan boord; muntjes Hollandse Bar kosten ca. € 3,00 per stuk.

14:00 uur
De boot meer weer aan en u heeft tijd om aan boord van de touringcar te gaan. Uw chauffeur brengt u via een leuke route weer terug naar huis.

TIP:
Eventueel is het ook mogelijk om nog een bezoek aan het Biesbosch Museumeiland in Werkendam te brengen!
De Biesbosch is door mensen gemaakt. Het is natuur met een voor Nederland belangrijke cultuurhistorie: hier hebben mensen gevochten tegen het water, polders gemaakt, de natuur naar hun hand gezet met een heel eigen griend- en rietcultuur, maar ook weer ontpolderd en teruggegeven aan de natuur. Het museum ligt in het hart van de Biesbosch, een uniek zoetwatergetijdengebied. Het is daarmee de uitgelezen plek om bezoekers kennis te laten maken met het verleden, heden en de toekomst van de Biesbosch!
Duur van het bezoek is ca. 1 uur/Kosten ca. € 10,- p.p. exclusief extra bsuhuur/Mensen met een Museumjaarkaart hebben gratis entree.

Deze lunchcruise is ook prima te combineren met een bezoek aan het prachtige chocoladeatelier van Frits; hier kunt u 1,5 uur lang genieten van een humoristische demonstratie inclusief 2 kopjes koffie of thee en chocolaatjes! Kosten ca. € 10,00 p.p. Interesse? Wij werken graag een aangepast voorstel voor u uit!

16:00 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

Prijsindicatie:
45 – 60 personen € 52,50 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op dit programma ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag.

Deze prijs is inclusief:
vervoer per luxe touringcar met airco en toilet
* 2 uur durende boottocht Biesbosch
* lekkere lunch met kroket en drankjes als beschreven
* verzorging van de chauffeur

Banner + foto 1,2,3,4,5 persfoto’s Zilvermeeuw