Rondvaart met lunch op de Linge

09:15 uur
Vertrek uit de regio. Onze chauffeur brengt u per luxe touringcar met airco en toilet richting de Betuwe. Indien de tijd het toelaat rijden we deels binnendoor.
10:45 uur
De boot ligt al klaar om uw gezelschap mee te nemen voor een mooie rondvaart over de prachtige Linge! Uw gasten hebben de tijd om aan boord te gaan. De bus kan uw gasten laten uitstappen op het dijkje naast de boot; men loopt dan zo naar beneden de boot op!

11:00 uur
Gooi de trossen maar los! De boot vertrekt!
U maakt een prachtige 3 uur durende tocht over de Linge en onderweg ziet u o.a. de spannende passage van het Hollandse Waterlinie sluisje bij Asperen, dwars door de ontluikende Betuwe. De schepen zijn comfortabel ingericht en uiteraard voorzien van alle moderne gemakken zoals klimaatbeheersing, invalidentoilet, overdekte verwarmde rookruimte enz. Indien gewenst worden uw gasten ontvangen met 1 kopje koffie of thee met appelgebak a ca. € 6,75 p.p. (toeslag 2e kopje koffie of thee is ca. € 2,75 p.p.)

De rivier de Linge kronkelt door het midden van de Betuwe langs pittoreske dorpjes, typische boerenhoeves, kerkjes, dijkjes, schitterende natuurgebieden en forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Een prachtige rivier en mooi in ieder seizoen!

Uiteraard wordt er ook aan de inwendige mens gedacht en staat er rond 12.00 uur een uitstekend lunchbuffet voor u klaar dat er als volgt uit kan zien: kroket, diverse soorten bruin en wit brood, zachte bolletjes, harde broodjes, rozijnenbrood, Betuwse fruitconfituren, diverse soorten zoetwaren, 5 soorten vleeswaren, 2 soorten kaas, margarine, bolletje huzarensalade en 2 kopjes koffie of thee. Uitbreiding soep kost ca. € 5,00 p.p.

Uiteraard zit u gezellig met uw gezelschap bij elkaar maar er kunnen ook andere gasten aan boord zijn!

MPS Kroon van Leerdam is een modern salonschip waarvan de beneden salon rolstoeltoegankelijk is. Op MPS Kroon van Leerdam bevinden zich de toiletten allemaal op de etage waar zich de salon bevindt. Men bereikt de salon met een rolstoellift of via een trap met 3 treden. Deze salon biedt plaats aan ca. 60 gasten en eventuele overige gasten kunnen dan in de boven salon plaatsnemen die alleen bereikbaar is via een trap (ca. 14 treden). Het bovendek is alleen bereikbaar via een buitentrap.

14:00 uur
De boot meert weer aan in de haven van Leerdam en u loopt weer terug naar de bus die bovenaan de dijk op u staat te wachten. U kunt uw gasten eventueel ook vrije tijd geven zodat zij het gezellige Leerdam even in kunnen maar een bezoek aan de Glasblazerij (ca. 250 meter/5 – 10 minuten lopen vanaf de boot) is ook een leuke optie! Duur bezoek ca. 1 uur/Kosten ca. € 8,50 p.p. (Mensen met de Museumjaarkaart hebben gratis entree).

14:15 uur
Vertrek huiswaarts.

15:45 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.
Uiteraard kunnen wij ook nog zorgen voor een lekker diner op de terugweg; dit kan vanaf ca. € 22,00 per persoon inclusief 2 uur extra bushuur omdat u twee uur later terug bent; vraag ons naar de mogelijkheden.

Prijsindicatie:
45 – 62 personen € 62,00 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op bovenstaand programma ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag.

Deze prijs is inclusief:
* vervoer per luxe touringcar met airco en toilet
* rondvaart Linge 3 uur
* lunchbuffet met kroket en drankjes als beschreven
* verzorging van de chauffeur