Rondvaart op de Friese Meren

09:15 uur
Onze chauffeur brengt u per luxe touringcar met airco & toilet naar Friesland!

10:45 uur
De boot ligt al klaar en u heeft de tijd om aan boord te gaan.

11:00 uur
De rederij is gelegen in het prachtige Nationaal Park “De Alde Feanen” in Earnewâld (Eernewoude). De vloot bestaat uit luxueuze partyschepen, variërend voor gezelschappen van 5 tot 300 personen. Alle schepen zijn voorzien van centrale verwarming, waardoor er het gehele jaar gevaren kan worden. De meeste schepen zijn tevens geschikt voor mindervaliden en beschikken over een wat ruimer toilet. Voor grotere gezelschappen huren wij de boot exclusief voor uw gezelschap af. Aan boord wordt u ontvangen met 2 kopjes koffie of thee en, hoe kan het ook anders, Friese Oranjekoek!

Tijdens deze prachtige tocht van zo’n 3,5 uur, vaart u vanaf Earnewâld door Warten en Wergea de “staande mastroute” over de Wergeasterfeart en passeert u onderweg de Tûtse brege. We varen door het dorpje Grou naar het Pikmeer om vervolgens vanaf de Wijde Ee het Nationaal Park “De Alde Feanen” binnen te varen.

13:00 uur
Er staat een lekkere koffietafel voor u klaar: kopje soep, wit- en bruinbrood, bolletjes, Fries suikerbrood, krentenbrood en roggebrood, diverse soorten kaas en vleeswaren, zoetbeleg en 2 kopjes koffie, thee of melk. Men kan uiteraard overige consumpties aan boord voor eigen rekening bestellen. Een warme lunch is ook mogelijk! Toeslag ca. € 5,00 p.p.

14:30 uur
Terug aan vaste wal brengt onze chauffeur u weer via een leuke route terug naar huis.

16:45 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

Prijsindicatie:
45 – 54 personen € 62,00 per persoon
55 – 62 personen € 59,50 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op bovenstaand programma mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag.

Deze prijs is inclusief:
* vervoer per luxe touringcar met airco & toilet
* rondvaart 3,5 uur vanuit Eernewoude
* 2 x Koffie of thee met Friese Oranjekoek
* heerlijke lunch met soep en drankjes als beschreven
* verzorging van de chauffeur