Tweede Maasvlakte voor grote groepen

13:30 uur
onze chauffeurs staan voor met luxe touringcars voorzien van airco en toilet. Uw gasten hebben de tijd om in te stappen en aansluitend vertrekt u richting Hoek van Holland waar we rond 14.45 uur arriveren en uw gasten de tijd hebben om aan boord te gaan.

15:30 uur
Zodra iedereen aan boord is van MPS Ameland gooit men de trossen los en is het tijd voor een mooie tocht over de Tweede Maasvlakte. De boot is geschikt voor 800 gasten maar zal exclusief voor uw gezelschap varen. Het benedendek is geheel rolstoeltoegankelijk en beschikt tevens over een zogenaamd invalidentoilet. Verder zijn er 2 herentoiletten, 4 urinoirs en 4 damestoiletten aanwezig op de boot. De rondvaart vertrekt vanaf de Maeslantkering en neemt u mee langs indrukwekkende schepen naar het nieuwste stukje Nederland; de Tweede Maasvlakte. Uiteraard zal er onderweg ook uitleg worden gegeven. De rederij beschikt over meerdere luxe schepen!

Verzorging aan boord:
Zodra iedereen aan boord is wordt u hartelijk ontvangen met 2 kopjes koffie of thee met appelgebak. Uiteraard kan men tussen de bedrijven door ook een consumptie gebruiken maar deze zijn voor eigen rekening.

Om 17.00 uur wordt het 3 gangen diner geserveerd dat er als volgt uit kan zien:
* tomatensoep met balletjes
* kipschnitzel met aardappel- en groentegarnituur
* chocolademousse
Uiteraard is een luxe diner of een buffet ook mogelijk en ook kan men zorgen voor entertainment aan boord; vraag ons naar de mogelijkheden!

Wat betreft de drankjes zijn er diverse opties:

* U kunt zorgen voor bonnen die uw gasten inleveren en waar zij dan 1 drankje voor krijgen: koffie, thee, rode- witte en rosé wijn, tapbier, mineraalwater en vruchtensap). Deze drankjes komen dan op de eindnota te staan en de kosten bedragen ca. € 3,00 per consumptie;

 * Zonder bonnen kan men de drankjes ook gewoon serveren en dan hanteert men de ‘losse’ prijzen: frisdranken ca. € 2,75/sappen en ice tea ca. € 2,90 /koffie en thee ca. € 2,35/tapbier ca.
€ 2,95/wijn vanaf ca. € 4,00.

* U kunt de drankjes ook afkopen; dit kan voor minimaal 3 aaneengesloten uren en de prijs per uur/per persoon is dan ca. € 4,40 (bier, wijn, fris, koffie en thee) of ca. € 5,00 per uur/per persoon (port, sherry, vermouth, bier, wijn, fris, koffie en thee)

19:30 uur
De boot legt weer aan in Hoek van Holland en onze chauffeurs staan klaar zodat uw gasten kunnen instappen.

20:30 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

Prijsindicatie:

150 – 159 personen  € 54,00 per persoon
160 – 169 personen  € 53,00 per persoon
170 – 179 personen  € 52,00 per persoon
180 – 189 personen  € 51,00 per persoon
190 – 200 personen € 50,00 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen of variaties op bovenstaand programma mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag.

Deze prijs is inclusief:

* Vervoer per luxe touringcars met airco en toilet
* 2 kopjes koffie of thee met appelgebak
* Rondvaart 2e Maasvlakte 4 uur (boot vaart exclusief voor uw gezelschap)
* 3 Gangen diner als beschreven (excl. drankjes)
* Verzorging van de chauffeurs