Royal Delft Experience

09:15 uur
Onze luxe touringcar voorzien van bar, dvd en toilet, staat voor en uw gasten hebben de tijd om in te stappen. Aansluitend vertrekt u richting Delft.

11:00 uur 
U bent inmiddels aangekomen bij Royal Delft, waar uw gasten hartelijk worden ontvangen met 2 kopjes koffie of thee met appelgebak. Na de koffie brengt u een bezoek aan de ‘Experience’.

* ROYAL DELFT EXPERIENCE IN DE KONINKLIJKE PORCELEYNE FLES
Een geweldig leuke bestemming; ook voor Nederlandse gezelschappen! De schilders laten je zien hoe men het aardewerk beschildert en in de fabriek zie je hoe alles wordt gebakken en afgewerkt. Sinds 2012 is er de geweldige experience, met beeld, geluid en animatie. In deze  rondleiding met een audiotour, kom je langs bijv. de kamer van Vermeer, de Koninklijke schatkamer over onze Oranjes en het bouwkeramiek in het gebouw zelf. Wij raden u aan te kiezen voor een rondleiding met gidsen omdat u dan simpelweg veel meer te weten komt. Kosten per gids bedragen ca. € 50,00 en er mogen maximaal 25 personen met 1 gids mee. De rondleiding met de gids duurt ca. 30-40 minuten. 

13:00 uur
Op een gezellige locatie in Delft (de bus kan u hier uit laten stappen) staat een lekker lunchbuffet voor u klaar:  soep, kroket, diverse soorten brood en broodjes, diverse soorten vleeswaren, kaas, zoetbeleg en koffie, thee of melk.

14:15 uur
Na de lunch kunnen uw gasten kiezen uit de volgende opties:

* FOTOPUZZELTOCHT
Mensen die goed ter been zijn en de stad nader willen ontdekken kunnen meedoen aan de fotopuzzeltocht, waarbij men in groepjes van ca. 5-6 personen op pad gaat.
In groepjes wandelt u in ca. 1,5 uur langs de mooiste bezienswaardigheden van Delft. U krijgt een route en een boekje mee, hierin vindt u ludieke vragen en mooie foto’s van de prachtige historische binnenstad waar u doorheen loopt. Aan de hand van de foto’s kunt u de fotopuzzeltocht oplossen en tussendoor kunt u als u wilt, nog een terrasje pikken of wat bezienswaardigheden bekijken.  Aan het einde van de tocht krijgt iedere deelnemer een klein prijsje! Kosten ca. € 6,00 per persoon.

*RONDVAART MET UITLEG DOOR HARTJE DELFT
Vanaf het restaurant loopt u in ca. 10 minuten
naar de vertrekplaats voor de rondvaart. U maakt aansluitend een mooie tocht door het centrum van ca. 45 minuten en krijgt uitleg van een live gids; echte aanrader!  De tocht eindig bij de Koornmarkt in het centrum waar men dan vrije tijd heeft. Vanuit het centrum loop je dan in ca. 10-15 minuten weer terug naar het restaurant waar ook de bus geparkeerd staat. Kosten ca. € 11,00 per persoon

* VRIJE TIJD
In een minuut of 10 lopen vanaf de lunch-locatie staat u in hartje Delft waar u kunt genieten van de mooie en historische panden maar ook een bezoek kunt brengen aan 1 van de vele musea die de stad rijk is zoals het Vermeermuseum (entree ca. € 12,00/met een MJK betaalt u ca. € 9,00), Museum het Prinsenhof (entree ca. € 13,50/groep € 10,00/MJK gratis entree) en natuurlijk de Oude- & de Nieuwe Kerk (entree ca. € 8,50/MJK is hier niet geldig)! Ook zijn er genoeg gezellige terrasjes en leuke winkels! Eventuele entreegelden zijn voor eigen rekening.

16:15 uur
Vertrek vanaf de bus-parkeerplaats naar uw diner locatie. (zonder diner bent u ca. 2 uur eerder thuis en krijgt u een korting van ca. € 22,00 p.p.)

18:00 uur
Er staat  een goed verzorgd diner voor u klaar dat er als volgt uit kan zien:
* heldere kippensoep in terrine
* gesneden varkenshaas met een warme groentekrans, gebakken aardappelen en frites, aardappelkroketjes, rabarber en salade
* bosvruchten-mousse 

Uiteraard is een ander menu of een buffet ook mogelijk.

21:00 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

Prijsindicatie:
45 – 60 personen € 89,50 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op bovenstaand programma ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag.

Deze prijs is inclusief:
* vervoer per luxe touringcars met airco & toilet
* lunchbuffet met soep en kroket als beschreven
* vrije tijd Delft (excl. entreekosten, afhankelijk van waar u voor kiest)
* 3 gangen diner als beschreven (excl. drankjes)
* verzorging van de chauffeur