Royal Tour & Madurodam

10:00 uur 
Onze chauffeur staat voor met een luxe touringcar voorzien van airco en toilet. Uw gasten hebben de tijd om in te stappen en aansluitend vertrekt u richting Den Haag.

11:00 uur
Op een gezellige locatie in hartje Den Haag staan 2 kopjes koffie of thee met gebak voor u klaar.

11:30 uur
Inmiddels heeft de gids zich bij u gevoegd en neemt zij u mee voor ‘’De Koninklijke Tour’’; een leuke ca. 1,5 uur durende stadstoer per eigen bus waarbij u alles te weten komt over Den Haag én haar Koninklijke bewoners! U passeert o.a. de Koninklijke Stallen, het Werkpaleis, woonhuis Prinses Beatrix etc. Uiteraard wordt ook de rest van Den Haag niet vergeten!!

13:00 uur
De tour eindigt in Scheveningen waar u op een mooie locatie met uitzicht op zee, een lekkere lunch gebruikt. Het restaurant is goed bereikbaar met lift/roltrap en men heeft een prachtig uitzicht op de Pier en het strand. Hier ziet de uitgebreide lunch er als volgt uit: kroket, diverse soorten brood en broodjes, huzarensalade, diverse vleeswaren, kaas, zoetbeleg en koffie, thee en melk naar wens. (uiteraard is een warme lunch ook mogelijk! )

Na de lunch kan men zelf nog even rondkijken in de Palace Promenade of aan het strand of u gaat gewoon alvast wat eerder naar Madurodam!

15:30 uur
U brengt een bezoek aan Madurodam.

Madurodam, dat moet je meemaken!
Er is zoveel te doen in Madurodam. Van Nederland in het klein tot spectaculaire attracties en de leukste doe-dingen. Je komt ogen, maar vooral handen tekort tijdens je ontdekkingsreis door ons land. Dat moet je meemaken! Waar anders red je in een dag ons land van het water, bewonder je alle bloemen die in de bloei staan en ben je een beroemde dj? Spot je de snelste treinen, blus je een brand in de Rotterdamse haven én vaar je naar Nieuw Amsterdam? Ook op de planning: een bezoekje aan de koning en vliegen in een echt vliegtuig, The Flying Dutchman. Samen beleef je in Madurodam een dag vol doen, zien spelen en leren. Voor jong en oud.

Er is zoveel te doen, kom ontdekken!
Stroop je mouwen op, want er is meer werk aan de winkel. Laat Nederland niet overstromen en steek net als Hansje Brinker je vinger in de dijk. Pas maar op dat je geen nat pak krijgt door de waterstralen! Stap achter de draaitafels van DJ Armin van Buuren en mix zélf de beats. Heb jij een megahit te pakken? Weeg jezelf bij de kaaswaag en ontdek hoeveel “kazen” jij weegt. Hoe sterk ben jij? Til jij meer kazen op dan je vader of moeder? Draai ook aan de radars van de allergrootste stoommachine ter wereld. Zet het reusachtige gemaal in werking en versla de woeste Waterwolf!

Nederland in het klein, speeltuinen en meer
In de lente staat het park schitterend in bloei en geniet je tussen de Nederlandse gebouwen van honderden bloemen en nog veel meer moois. Spot jij alle treinen, vliegtuigen, paleizen en de allerkleinste kermis van Nederland? Natuurlijk kun je ook buiten spelen en ravotten. Roetsj met de kabelbaan over speeltuin de Waddenzee en klauter in het reusachtige speelschip. Ahoy, wat een mooi uitzicht over Madurodam! Of kom lekker spelen in de tuin van het beroemdste konijn ter wereld: Nijntje.

Attracties waarin je zelf een rol speelt én aan de knoppen mag zitten in het thematische verhaal: 

  • The Flying Dutchman: stap aan boord van een écht Dakota-vliegtuig, doe je stoelriem vast en maak je klaar voor een vlucht die verder gaat dan vliegen. Maak een unieke vlucht vlak over de Amsterdamse grachten, scheer rakelings langs de reusachtige containerschepen in de Rotterdamse haven en dompel ten onder in de muzikale wereld van de Nederlandse DJ’s. Zo zag je Nederland nog nooit.
  • Nieuw Amsterdam: vaar met het schip De Vergulde Bever van Amsterdam naar Nieuw Amsterdam. Verdedig de wereldstad onderweg tegen de Engelsen: vuur op tijd de kanonnen af! Zo ontdek je de Nederlandse roots van deze bijzondere stad. Want waar denk jij dat de dollar, cookies en het wereldberoemde Brooklyn naar zijn vernoemd?
  • Waterwolf: draai aan de radars van de allergrootste stoommachine ter wereld en maak van water land. In de attractie de Waterwolf ga je terug in de tijd en zet je samen het reusachtige gemaal in werking. Help mee om de 800 miljard liter water van het immense Haarlemmermeer weg te pompen en versla die woeste Waterwolf.
  • Hof van Nederland : schuif aan tafel aan bij de afgevaardigden van de Eerste Vrije Statenvergadering in 1572. Hier ontdek je hoe de basis werd gelegd voor het Nederland van nu, het land waarin wij in vrijheid kunnen leven. Ontwijk de pistoolschoten van de Spanjaarden. Zie jij de Nederlandse leeuw brullen in het haardvuur?

18:00 uur
Op een gezellige locatie staat een lekker diner voor u klaar:
* romige tomatensoep
* schnitzel met een zachte pepersaus, verse groenten, aardappelgarnituur en rabarber
* ijs met chocoladesaus en slagroom

Eventueel is een steengril- of barbecue arrangement incl. 1 uur bowlen ook mogelijk!
Het steengrillen of de BBQ is inclusief stokbrood kruidenboter, frites een uitgebreid saladebuffet een uitgebreid aanbod van diverse soorten vlees en u sluit af met een heerlijk ijs dessert. Toeslag voor dit arrangement is ca. € 12,00 p.p. Drankjes kosten op deze locatie ca. € 3,50 per stuk.

Liever een live cooking arrangement? Ook dat kan voor een toeslag van ca. € 24,00 per persoon en dan zijn tevens consumpties inbegrepen + onbeperkt genieten van de lekkerste voor-, hoofd- en nagerechten! Meer informatie op aanvraag! Geen diner? U bent dan ca. 2 uur eerder thuis en krijgt dan een korting van ca. € 20,00 per persoon

21:00 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

Prijsindicatie:
45 – 62 personen € 98,00 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op dit programma ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag

Deze prijs is inclusief:
* vervoer per luxe touringcar met airco en toilet
* 2 kopjes koffie of thee met gebak
* Koninklijke Tour per bus met deskundige gids
* lunch met kroket en drankjes als beschreven
* vrije tijd Scheveningen
* entree Madurodam
* drie gangen diner als beschreven (excl. drankjes)
* verzorging van de chauffeur

Foto 1, 2 & 3 persfoto’s Madurodam