Royal Tour & Madurodam

10:00 uur 
Onze chauffeur staat voor met een luxe touringcar voorzien van airco en toilet. Uw gasten hebben de tijd om in te stappen en aansluitend vertrekt u richting Den Haag.

11:00 uur
Op een gezellige locatie in hartje Den Haag staan 2 kopjes koffie of thee met gebak voor u klaar.

11:30 uur
Inmiddels heeft de gids zich bij u gevoegd en neemt zij u mee voor ‘’De Koninklijke Tour’’; een leuke ca. 1,5 uur durende stadstoer per eigen bus waarbij u alles te weten komt over Den Haag én haar Koninklijke bewoners! U passeert o.a. de Koninklijke Stallen, het Werkpaleis, woonhuis Prinses Beatrix etc. Uiteraard wordt ook de rest van Den Haag niet vergeten!!

13:00 uur
De tour eindigt in Scheveningen waar u op een mooie locatie met uitzicht op zee, een lekkere lunch gebruikt. Het restaurant is goed bereikbaar met lift/roltrap en men heeft een prachtig uitzicht op de Pier en het strand. Hier ziet de uitgebreide lunch er als volgt uit: kroket, diverse soorten brood en broodjes, huzarensalade, diverse vleeswaren, kaas, zoetbeleg en koffie, thee en melk naar wens. (uiteraard is een warme lunch ook mogelijk! )

Na de lunch kan men zelf nog even rondkijken in de Palace Promenade of aan het strand of u gaat gewoon alvast wat eerder naar Madurodam!

15:30 uur
U brengt een bezoek aan Madurodam.

Achter 2 Nederlandse dijken ligt al meer dan 60 jaar het wereldberoemde Madurodam; een miniatuurstad die bij uitstek geschikt is om gezelschappen kennis te laten maken met alle aspecten van Nederland; Amsterdamse grachtenpanden, de Dom in Utrecht, het Binnenhof in Den Haag, moderne woningbouw etc. Dit alles op schaal 1:25, nagebouwd tot in het kleinste detail en gelegen in schitterende tuinen. Madurodam is de laatste jaren totaal vernieuwd. In het nieuwe Madurodam vindt u allemaal leuke interactieve ‘doe-dingen’. Als bezoeker kruipt u bijvoorbeeld zelf in de huid van DJ Armin van Buuren of doet u de Oosterscheldekering op tijd dicht en zorgt u ervoor dat het land erachter niet onder water komt te staan. Naast al deze ‘doe dingen’ kunt u ook de verhalen achter de gebouwen beleven in Madurodam. Het nieuwe Madurodam is verdeeld in 3 themagebieden en bij de ingang ontvangt u de Grote Kaart van Madurodam, een plattegrond met veel informatie, met daarin een scankaart. Met deze scankaart kunt u de videoschermen in het park activeren, waar dan een animatiefilmpje start. Bij een aantal maquettes staat een scanpaaltje. Met uw scankaart kunt u hier verhalen ‘verzamelen’ en deze later terugkijken op de schermen in de muren.

18:00 uur
Op een gezellige locatie staat een lekker diner voor u klaar:
* romige tomatensoep
* schnitzel met een zachte pepersaus, verse groenten, aardappelgarnituur en rabarber
* ijs met chocoladesaus en slagroom

Eventueel is een steengril- of barbecue arrangement incl. 1 uur bowlen ook mogelijk!
Het steengrillen of de BBQ is inclusief stokbrood kruidenboter, frites een uitgebreid saladebuffet een uitgebreid aanbod van diverse soorten vlees en u sluit af met een heerlijk ijs dessert. Toeslag voor dit arrangement is ca. € 12,00 p.p. Drankjes kosten op deze locatie ca. € 3,00 per stuk.

Liever een live cooking arrangement? Ook dat kan voor een toeslag van ca. € 24,00 per persoon en dan zijn tevens consumpties inbegrepen + onbeperkt genieten van de lekkerste voor-, hoofd- en nagerechten! Meer informatie op aanvraag!
Geen diner? U bent dan ca. 2 uur eerder thuis en krijgt dan een korting van ca. € 16,50 per persoon

21:00 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

Prijsindicatie:
45 – 62 personen € 85,00 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op dit programma ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag

Deze prijs is inclusief:
* vervoer per luxe touringcar met airco en toilet
* 2 kopjes koffie of thee met gebak
* Koninklijke Tour per bus met deskundige gids
* lunch met kroket en drankjes als beschreven
* vrije tijd Scheveningen
* entree Madurodam
* drie gangen diner als beschreven (excl. drankjes)
* verzorging van de chauffeur