Rozen & de Kaag

09:45 uur
Vertrek uit de regio. Onze chauffeur brengt u per luxe touringcar voorzien van airco en toilet richting Aalsmeer.

11:15 uur
Bij de rozenkweker wordt u hartelijk ontvangen met een kopje koffie of thee en huisgemaakt appelgebak. Na de koffie wordt u meegenomen voor een leuke rondleiding die ca. een half uur duurt. Daarna kunt u lekker zelf rondneuzen in de kwekerij en de tropische tuin!

De rozenkwekerij is een echt familiebedrijf; al generaties lang kweekt men kwaliteitsrozen in talloze variëteiten! Maar er is meer dan een kwekerij alleen! Er worden informatieve rondleidingen gegeven en naast de kwekerij treft u een prachtige tropische tuin aan met exotische planten, bomen, bloemen en watervallen. Tijdens de rondleiding in de kwekerij ziet u hoe de rozen nu worden geteeld en hoe het er vroeger aan toe ging. Ook wordt uitgelegd hoe milieubewust een rozenkwekerij tegenwoordig functioneert. Na het bezoek aan de kwekerij kunt u nog een kijkje op de droogbloemenzolder nemen of nog bloemen of planten kopen tegen scherpe prijzen.

12:45 uur 
Er staat een heerlijke biologische lunch voor u klaar: huisgemaakte soep van de dag, diverse soorten desem brood, biologische vleeswaren en diverse kaassoorten, zoetbeleg en melk en karnemelk, diverse soorten kruidenthee, koffie en biologisch fruit na!

14:15 uur
U bent inmiddels aangekomen bij de rondvaartboot die in het zomerseizoen dagelijks om 14.30 uur vertrekt. (Wilt u in een andere periode deze dagtocht maken dan kijken wij graag wat de mogelijkheden zijn.

U maakt een mooie rondvaart van 1,5 uur, op 1 van de boten van de rederij, over de Kagerplassen. Dit gebied is bekend om de vele kleine eilanden.
Het grootste eiland is het eiland Kaag, met ongeveer 350 vaste bewoners. Tijdens de rondvaart heeft u eventueel de mogelijkheid om van boord te gaan en dit eiland te bezoeken maar dan bent u 1 uur later terug. Wij gaan er nu van uit dat u 1,5 uur vaart maar passen het programma graag aan indien gewenst!

Het eiland Kaag heeft verschillende horecagelegenheden en bij de boerderij kunt u heerlijke streekproducten kopen. De bekende scheepswerf Royal van Lent is op het eiland gevestigd en hier bouwt men grote en luxe jachten.  Het eiland heeft veel fraai gerestaureerde gebouwen die de moeite waard zijn om te bekijken. Een wandeling onder begeleiding van een gids is een eventueel
ook mogelijk.

Uiteraard kunt u aan boord iets voor eigen rekening gebruiken en wij kunnen bijvoorbeeld ook een kopje koffie of thee met bonbon a ca. € 3,00 per persoon voor u reserveren.

16:00 uur 
U bent weer terug in de haven waar de chauffeur klaar staat om u weer terug naar huis te brengen. Uiteraard kunnen wij onderweg een diner voor u regelen vanaf ca. € 20,00 p.p. U bent dan ook ca. 2 uur later thuis. Prijzen en suggesties op aanvraag.

17:30 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

Prijsindicatie:
45 – 62 personen € 62,50 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op bovenstaand programma mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag

Deze prijs is inclusief:
* vervoer per luxe touringcar met airco en toilet
* entree en presentatie rozenkwekerij inclusief 2 koffie of thee met huisgemaakt appelgebak
* heerlijke lunch met soep en drankjes als beschreven
* rondvaart 1,5 uur Kaag
* verzorging van de chauffeur