Schoolreis; 2 dagen Slagharen

DAG 1,

09:30 uur
Onze luxe touringcar voorzien van airco, staat voor bij uw school en men heeft tijd om in te stappen. Aansluitend brengt onze chauffeur u richting Slagharen.

10:15 uur
Verwachte aankomst bij Attractiepark Slagharen waar u de bagage uitlaadt en de chauffeur weer vertrekt!

Omdat het nog vroeg is kunt u nog niet inchecken bij de accommodaties; dit kan vanaf ca. 14.30 uur, maar uiteraard kunt u de bagage achterlaten in een afgesloten ruimte en heeft men de rest van de dag de tijd om te genieten van alles wat dit park te bieden heeft!

Kom naar Attractie- & Vakantiepark Slagharen; het Wilde Westen van Nederland!
Beleef als cowboy of indiaan een geweldig avontuur in meer dan dertig spannende attracties en verbluffende shows!
Ga over de kop in onze nieuwe spectaculaire Gold Rush, de eerste achtbaan in Nederland waarmee je in drie lanceringen van 0 naar 95 km per uur vliegt! Doe je liever wat rustiger aan? Verken dan de omgeving in een historische Chuck Wagon of stap in de boot voor een Wild West Adventure. Pas je op voor watervallen en beren? Wil je nu zelf in actie komen?

Ga de strijd aan in het water en spat elkaar in een paar minuten zo nat als maar kan in de Expedition Nautilus. Of stap als een echte avonturier in een boomstam en trotseer de wildwaterbaan Ripsaw Falls. Houd je goed vast en pas op voor die stroomversnellingen, want voor je het weet ga je heel snel naar beneden.

Wil je na al jouw avonturen in de attracties rustig bijkomen?
Ontdek dan de nieuw American Circus Show met spectaculaire stunts van Alex de Brandweerman, Devid Robert neemt je mee in de wereld van acrobatiek en volop magie van Justin Ronday. Je gelooft niet wat je ziet! Kom en beleef deze adembenemende show voor jong en De echte filmliefhebbers kunnen in El Teatro genieten van de nieuwe 4D-film “Road Runner & Wile E.Coyote”! Uiteraard zijn er ook volop locaties waar je terecht kunt voor een hapje en een drankje!

Tevens is bezoek aan Aqua Mexicana inbegrepen!
Bezoek het 5.200 vierkante meter grote waterpark met een binnen- en buitengedeelte. Maak een afdaling van 10 verschillende glijbanen, zet alleen of samen je klasgenoten de snelste tijd neer en neem vervolgens een plons in de grootste whirlpool van Nederland!

OPENINGSTIJDEN
Het park is (alle tijden zijn onder voorbehoud) open van 10-18 uur en Aqua Mexicana is open van 10-20 uur.

OVERNACHTEN
Jullie slapen in een Wigwam Deluxe met het attractiepark op pijl en boog afstand! Elke wigwam heeft de moderne faciliteiten van een volledig ingerichte bungalowtent met een keuken, meubilair, flatscreen, eigen douche, toilet en wastafel. Deze bijzondere accommodaties bieden plaats aan maximaal 6 personen.

Accommodatie inventaris: Fluitketel, Gasfornuis en volledig ingerichte keuken met kookgerei, bekers, glazen, borden en bestek

Verblijf in een Wigwam Deluxe is inclusief
* Toegang tot het attractiepark
* Toegang tot het waterpark Aqua Mexicana
* Toegang tot alle shows en entertainment
* Ontbijtbuffet op dag 2
* Lokale belastingen
* Bedlinnen (kussens/dekens etc. inbegrepen dus je hoeft niets mee te nemen;
je moet het alleen zelf opmaken!)

De minimale bezetting per wigwam is 4 personen; slapen er minder mensen in de wigwam dan betaal je een toeslag van ca. € 45,00 p.p.
Verder kunt u nog van alles bijboeken bij dit arrangement, zoals opgemaakte bedden bij aankomst, handdoeken, boodschappen, een dinerbuffet, fietshuur etc.

De dag wordt afgesloten met een lekker snackmenu; frites met mayo, een snack en een flesje drinken naar keuze!

DAG 2

Na een lekker ontbijtbuffet bij Big Jake Dinner House, dat bestaat uit: heerlijke verse afgebakken broodjes en croissants, uitgebakken spek, roereieren, gekookte eieren, hartig en zoet broodbeleg, diverse soorten cereals en onbeperkt koffie, thee, melk, jus d’orange en appelsap, hebben jullie vanaf 10 uur weer de tijd om te genieten van het attractiepark.
Let op; je moet wel eerst uitchecken maar de bagage kan gewoon worden opgeslagen.

15:30 uur
De chauffeur staat al te wachten om jullie weer terug te brengen.

16:30 uur
Verwachte aankomst; einde van het programma.

Prijsindicatie:

35 – 62 personen vanaf € 59,50 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op dit programma ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag.

Deze prijs is inclusief:

* Vervoer per luxe touringcar
(op basis van halen en brengen)
* Entree 2 dagen Slagharen met alle attracties en shows
* Entree 2 dagen Waterpark Aqua Mexicana
* Overnachting in een Wigwam op basis van minimaal 4 personen per Wigwam
* Snackmenu 1e dag als beschreven (incl. 1 drankje)
* Ontbijtbuffet 2e dag als beschreven
* Toeristenbelasting

Foto’s © Slagharen Marketing