Schoolreisje Dolfinarium

09.00 uur
Onze chauffeur(s) staan voor met een luxe touringcar(s) voorzien van airco en toilet. U heeft de tijd om in te stappen en aansluitend vertrekt u richting Harderwijk.

10:00 uur
Verwachte aankomst bij het Dolfinarium waar iedereen de hele dag de tijd heeft om te genieten van alles wat dit veelzijdige park te bieden heeft!

Ga op bezoek bij de sterren van de zee in het Dolfinarium; het grootste zeezoogdierenpark van Europa! Geniet van mooie shows en verrassende ontmoetingen! In de waanzinnige onderwaterwereld van het Dolfinarium leer je de dieren van dichtbij kennen. Het Dolfinarium biedt een dag vullend programma met zo’n 9 verschillende shows! Neem plaats in het Dolfijnmondo voor de spetterende dolfijnenshow of bewonder de nieuwe voorstelling van de walrussen. Deze dieren zijn niet alleen dol op water en vis maar ook op applaus! En wie durft mag in het Roggen rif roggen of haaien aaien! In de Odiezee sta je voor een 60 meter lange glaswand oog in oog met de dolfijnen en walrussen. Een adembenemende ervaring!

Bij de entree krijgt iedereen een flyer met daarop de aanvangstijden van de shows die dag.

Schoolreis: Ontdek, beleef & bescherm

Een schoolreis naar het Dolfinarium is een spetterend en leerzaam dagje uit voor de klas! Hier sta jij oog in oog met onder andere springende dolfijnen, kolossale walrussen en brullende zeeleeuwen. De sterren van de zee schitteren in maar liefst 8 prachtige voorstellingen en met vier speeltuinen en de nieuwe waterattractie ‘Waterpret’ kun je helemaal los gaan!
In de nieuwe waterspeeltuin leef je je helemaal uit op heel veel waterglijbanen. Roetsj op hoge snelheid naar beneden of glij nog een rondje door de kronkelende baan. Durf jij ze allemaal uit te proberen? Er is zoveel te beleven in één dag! is er genoeg te beleven in één dag.

Maar er is meer……..in  het DolfijnBrein duik je nóg dieper in het leven van de tuimelaar dolfijn en leer je alles over hun lichaam, gedrag en verzorging. Maar naast dolfijnen is er nog veel meer te beleven: in het Roggenrif ontmoet je de dieren die in onze eigen Noordzee leven. Echte durfallen stoppen zelfs hun hand even onder water om te ervaren hoe roggen en haaien aanvoelen. Wist jij trouwens al dat veel haaien bedreigd worden? Kom langs in de Haaibaai en ontdek snel hoe jij ze kunt helpen!

De schoolreis is compleet met het educatieve lesprogramma voor de bovenbouwklassen (duur ca. 45 minuten) en de Dier & Doe Game voor de onderbouwklassen. Met deze activiteiten leer je op een speelse en actieve manier meer over de dieren die in het Dolfinarium leven en hun soortgenoten in de natuur. Nu al meer weten? Dan kan je hier al het Voorpret Lespakket downloaden!

Alle leerlingen krijgen bij de ingang een ‘Dierenpaspoort’ vol leuke foto’s en informatie over de dieren en een leerzame speurtocht over het park.

Voorwaarden schoolreisje:

  • De prijzen gelden vanaf 15 leerlingen en gelden tevens voor alle begeleiders;
  • Alle genoemde bedragen zijn per persoon;
  • De speciale pakketprijzen (zoals de Spetterpakketten) zijn alleen van toepassing mits minimaal 5 werkdagen voor aanvang van bezoek is gereserveerd;
  • Het is helaas niet mogelijk om plaatsen te reserveren voor de verschillende voorstellingen of voor de lunch.

13:00 uur
Tussen de middag is er voor iedereen een frietje met mayonaise en een kinderfrikadel én een Sissi No bubbles; liever een gezonde lunch? Dan is er voor iedereen een witte bol met kaas of ham, een appel en een Sissi No bubbels.

Na de lunch kunnen jullie verder kijken én spelen dus vergeet je zwembroek niet!

16:00 uur
Vertrek naar huis.

17:00 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

Prijsindicatie:

45 – 62 personen € 32,50 per persoon
let op: de prijs is sterk afhankelijk van de datum en zit u niet zo ver weg van het Dolfinarium dan kan de bus u ook halen en brengen in plaats van er de hele dag bij te blijven, en dat scheelt ook weer in de prijs, dus vraag ons om een exacte opgaaf! Ook heeft het Dolfinarium altijd leuke VOEGBROEKACTIES die vaak ook een paar euro per persoon schelen!

Deze prijs is inclusief:

* vervoer per luxe touringcar(s) met airco & toilet
* entree Dolfinarium inclusief shows
* speeltuin en waterpark Dolfinarium
* educatief lesprogramma van ca. 45 minuten
* lunch (frites/frikadel of witte bol kaas/ham en appel + Sissi No Bubbles)
* verzorging van de chauffeur(s)