Schoorl & de Zonnetrein

10:30 uur
Onze luxe touringcar, voorzien van airco en toilet staat voor en uw gasten hebben de tijd om in te stappen. Aansluitend vertrekt u via een mooie route richting Noord-Holland. Uiteraard kunnen eventuele rollators en rolstoelen mee in de bagageruimte en we kunnen desgewenst ook een touringcar met lift inzetten.

12:00 uur
Aan de rand van het Duingebied van Schoorl aangekomen, staat op een mooie locatie de lunch voor u klaar: Waldkorn- en witbrood, ham, kaas, zoetbeleg, rundvleeskroket met mosterd, kopje soep en melk, karnemelk en sap op tafel. Uiteraard is een eenvoudiger, of luxer (warme) lunch ook mogelijk; vraag ons naar de mogelijkheden! Er is op deze locatie een aangepast toilet aanwezig.

13:15 uur
De trein staat klaar; uw gasten kunnen instappen!
Het zonnetreintje neemt u mee voor een prachtige tocht over kleine paadjes en weggetjes door de Hondsbosche & Schoorlse duinen. De Schoorlse Duinen zijn de hoogste en grootste duinen van Nederland. Hier komen normaal gesproken alleen fietsers en wandelaars, maar met dit stille zonnetreintje kan iedereen er heerlijk van genieten. Onderweg krijgt u uitleg van de gids!

Extra informatie:
Er kunnen maximaal 3 rolstoelen met de trein mee. De 2 treinen samen hebben plaats voor maximaal 54 personen + 3 personen in een rolstoel of 60 personen wanneer er geen rolstoelen mee gaan. Het is ook mogelijk om het arrangement uit te breiden met een gezellige accordeonist die zeemansliederen zingt of een kijkje te nemen bij Bezoekerscentrum Zand Tegen Zee; vraag ons naar de mogelijkheden. Voor de zonnetrein mag de rolstoel niet breder zijn dan 70 cm en is er geen ruimte voor elektrische rolstoelen.

15:00 uur
Terug bij het restaurant stapt u weer uit en gebruikt u 2 kopjes koffie of thee met gebak.

15:30 uur
Vertrek huiswaarts.

17:00 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

PRIJSINDICATIE:
45 – 62 personen € 59,50 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op dit programma mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag

DEZE PRIJS IS INCLUSIEF:
* vervoer per luxe touringcar met airco en toilet
* lunch met soep & kroket als beschreven
* rondrit Zonnetrein ca. 1,5 uur met deskundige gids
* 2 kopjes koffie of thee met gebak
* parkeerkosten bus
* verzorging van de chauffeur