Schoorl & de Zonnetrein

10:15 uur
Onze luxe touringcar, voorzien van airco en toilet staat voor en uw gasten hebben de tijd om in te stappen. Aansluitend vertrekt u via een mooie route richting Noord-Holland. Uiteraard kunnen eventuele rollators en rolstoelen mee in de bagageruimte en we kunnen desgewenst ook een touringcar met lift inzetten.

12:00 uur
In Schoorl aangekomen stapt u vlak bij het Paviljoen uit en neemt u plaats in het restaurant dat modern en fris is ingericht en natuurlijk zicht heeft op zee en duinen!
Hier staat een lekkere koffietafel voor u klaar: diverse soorten brood, diverse soorten vleeswaren, kaas, salade, en 2 kopjes koffie, thee of melk. Ook is een kroketje inbegrepen.

13:30 uur
De trein staat klaar; uw gasten kunnen instappen!
Het zonnetreintje neemt u mee voor een prachtige tocht over kleine paadjes en weggetjes door de Hondsbosche & Schoorlse duinen. De Schoorlse Duinen zijn de hoogste en grootste duinen van Nederland. Hier komen normaal gesproken alleen fietsers en wandelaars, maar met dit stille zonnetreintje kan iedereen er heerlijk van genieten. Onderweg krijgt u uitleg van de gids!

Extra informatie:
In het paviljoen is een invalidentoilet aanwezig. Er kunnen maximaal 3 rolstoelen met de trein mee. De 2 treinen samen hebben plaats voor maximaal 54 personen + 3 personen in een rolstoel of 60 personen wanneer er geen rolstoelen mee gaan. Het is ook mogelijk om het arrangement uit te breiden met een gezellige accordeonist die zeemansliederen zingt of een kijkje te nemen bij Bezoekerscentrum Zand Tegen Zee; vraag ons naar de mogelijkheden.

15:00 uur
Terug bij het Paviljoen stapt u weer uit en gebruikt u 2 kopjes koffie of thee met gebak.

15:45 uur
Vertrek huiswaarts.

17:00 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

PRIJSINDICATIE:
45 – 62 personen € 44,00 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op dit programma mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag

DEZE PRIJS IS INCLUSIEF:
* vervoer per luxe touringcar met airco en toilet
* koffietafel met een kroket en drankjes als beschreven
* rondrit Zonnetrein ca. 1,5 uur met deskundige gids
* 2 kopjes koffie of thee met gebak
* parkeerkosten bus
* verzorging van de chauffeur