Gezellige proeverij in Brabant!

10:00 uur
Onze chauffeur staat voor met een luxe touringcar, voorzien van airco en toilet. Uw gasten hebben de tijd om in te stappen en aansluitend vertrekt u via een leuke route naar het Brabantse Land.

12:15 uur
Op een gezellige locatie staat een lekkere lunch voor u klaar: 2 x Koffie of Thee, 1 x Klein kopje soep, 1 x Sneetje brood met kroket, 1 x Sneetje brood met uitsmijter ham/kaas. Uiteraard is een buffet of iets anders ook mogelijk!

14:00 uur
Proeven, ruiken, ontdekken en genieten in de Schrobbelèr distilleerderij!

Het Brabantse kruidenlikeurtje ontstond in de jaren ’70 in het huisbarretje van Jan Wassing. Als maagpatiënt kon Jan niet goed tegen sterke drank en zo mengde hij wat dranken, aangevuld met homeopathische middelen… Op die manier ontstond de gewaardeerde sfeer verhogende kruidenlikeur Schrobbelèr. De distilleerderij is voor groepen te bezoeken en heeft sinds 2018 een verrassende en nieuwe Experience. U gaat door een geheime deur……  en wordt meegenomen in de Bourgondische wereld van deze kruidenlikeur met decors, licht, geluid en audiovisuele verrassingen ! Tijdens deze ontdekkingstocht maakt men kennis met het verhaal achter Schrobbelèr. Proef, ruik en luister je weg door de historie, het geheim van het familierecept, het bottelen van de kruiken en de warme sfeer van Schrobbelèr.

De excursie begint en eindigt altijd in het gezellige proeflokaal ‘Bij d’n Schrobbelèr’ op de eerste etage, hier is vooraf en na afloop voor iedereen nog een heerlijk glaasje Schrobbelèr en altijd gezellige LIVE muziek inbegrepen. Een bestemming die leuk is voor jong en oud! (lift aanwezig en alles is goed rolstoeltoegankelijk; er is geen aangepast toilet aanwezig).
Een bezoek aan Schrobbelèr is alleen mogelijk om 10 uur of om 14 uur!

TIP:
Een bezoek aan Schrobbelèr is ook leuk in combinatie met een 2 uur durende rondvaart op de Maas vanuit Heusden inclusief lekkere broodmaaltijd aan boord!

17:00 uur
Vertrek richting uw diner locatie.

17:45 uur
Er staat een goed verzorgd diner voor u klaar op een gezellige locatie:
* Champignonsoep
* Kalkoenoester gevuld met rundergehakt met Stroganoffsaus, aardappelkroketjes,
   aardappelschijfjes, 2 soorten groenten, salade en appelmoes
* Bavarois met slagroom

Op deze locatie is een keuzemenu ook mogelijk tegen een toeslag van ca. € 5,00 per persoon.  U dient dan voor 12 uur op de dag zelf (of eerder) de keuze te hebben doorgegeven:
* Champignonsoep of tomatensoep
* Gebakken zalmfilet met dillesaus of Varkenshaas medaillons met pepersaus (sausjes worden  apart geserveerd) twee soorten groenten van het seizoen, gemengde salade en appelmoes
aardappelkroketjes en frites, fritessaus
* Vanille ijs met warme kersen en slagroom.

19:45 uur
Vertrek huiswaarts

21:00 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

TIP: Dit programma is ook prima te combineren met bijvoorbeeld Den Bosch, de Biesbosch, de Struisvogelfarm in Tilburg etc. Ook kunt u het diner laten vervallen; u bent in dat geval ca. 2 uur eerder thuis en krijgt een korting van ca. € 22,50 p.p.

Prijsindicatie:
45 – 60 personen € 84,50 per persoon

Deze prijs is inclusief:
vervoer per luxe touringcar met airco & toilet
* lekker lunchbuffet als beschreven
* entree, rondleiding, proeverij en live-muziek Schrobbelèr
* drie gangen diner als beschreven (excl. drankjes)
* verzorging van de chauffeur