Schrobbeler proeverij in Brabant

10:00 uur
Onze chauffeur staat voor met een luxe touringcar, voorzien van airco en toilet. Uw gasten hebben de tijd om in te stappen en aansluitend vertrekt u via een leuke route naar het Brabantse Land.

12:15 uur
Op een sfeervolle locatie staat een heerlijk lunchbuffet voor u klaar: keuze uit groentesoep of tomatensoep (wordt uitgeserveerd), verschillende soorten brood, diverse soorten vleeswaren, diverse kaassoorten, diverse bereidingen van ei, diverse soorten confituren, vissalade, vleessalade, rundvlees kroketjes en krentenbrood.

13:30 uur
Uw chauffeur brengt u verder richting de Schrobbeler-Proeverij!

14:00 uur
Proeven, ruiken, ontdekken en genieten in de Schrobbelèr distilleerderij!

Het Brabantse kruidenlikeurtje ontstond in de jaren ’70 in het huisbarretje van Jan Wassing. Als maagpatiënt kon Jan niet goed tegen sterke drank en zo mengde hij wat dranken, aangevuld met homeopathische middelen… Op die manier ontstond de gewaardeerde sfeer verhogende kruidenlikeur Schrobbelèr. De distilleerderij is voor groepen te bezoeken en heeft sinds 2018 een verrassende en nieuwe Experience. U gaat door een geheime deur……  en wordt meegenomen in de Bourgondische wereld van deze kruidenlikeur met decors, licht, geluid en audiovisuele verrassingen ! Tijdens deze ontdekkingstocht maakt men kennis met het verhaal achter Schrobbelèr. Proef, ruik en luister je weg door de historie, het geheim van het familierecept, het bottelen van de kruiken en de warme sfeer van Schrobbelèr.

De excursie begint en eindigt altijd in het gezellige proeflokaal ‘Bij d’n Schrobbelèr’ op de eerste etage, hier is vooraf en na afloop voor iedereen nog een heerlijk glaasje Schrobbelèr en altijd gezellige LIVE muziek inbegrepen. Een bestemming die leuk is voor jong en oud! (lift aanwezig en alles is goed rolstoeltoegankelijk; er is geen aangepast toilet aanwezig).
Een bezoek aan Schrobbeler is alleen mogelijk om 10 uur of om 14 uur!

TIP:
Een bezoek aan Schrobbeler is ook leuk in combinatie met een 2 uur durende rondvaart op de Maas vanuit Heusden inclusief lekkere broodmaaltijd aan boord!

17:00 uur
Vertrek richting uw dinerlocatie.

17:30 uur
Er staan een heerlijk diner voor u klaar op een sfeervolle locatie:
* goedgevulde groentesoep
* varkens-schnitzel met een zachte saus van paddenstoeltjes, geserveerd met warme groenten,
   salade, friet en gebakken aardappeltjes
* dessert van chocolade en kersen met slagroom

19:30 uur
Vertrek huiswaarts

21:00 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

TIP: Dit programma is ook prima te combineren met bijvoorbeeld Den Bosch, de Biesbosch, de Struisvogelfarm in Tilburg etc. Ook kunt u het diner laten vervallen; u bent in dat geval ca. 2 uur eerder thuis en krijgt een korting van ca. € 17,50 p.p.

Prijsindicatie:

45 – 54 personen € 67,50 per persoon
55 – 62 personen € 65,00 per persoon

Deze prijs is inclusief:

vervoer per luxe touringcar met airco & toilet
* luxe, uitgebreid lunchbuffet als beschreven
* entree, rondleiding, proeverij en live-muziek Schrobbeler
* drie gangen diner schnitzel als beschreven (excl. drankjes)
* verzorging van de chauffeur