Smokkelen in Brabant

09:45 uur
Onze chauffeur staat voor met een luxe touringcar voorzien van airco en toilet en uw gasten hebben de tijd om in te stappen. Aansluitend vertrek naar het Brabantse Land!

11:45 uur
U bent inmiddels aangekomen in de grensstreek waar u op een gezellige locatie wordt ontvangen met een goed verzorgde lunch: diverse broodsoorten, mini eierkoekjes en mini krentenbollen, zoete broodjes, vleeswaren, jonge kaas, diverse zoetwaren, gekookte scharreleitjes, vers fruit, boter, koffie, thee en jus d’orange. Toeslag voor een kroket is ca. € 2,50 p.p. 

Uiteraard is een warme 3 gangen lunch ook mogelijk:
* Tomatensoep of heldere groentesoep
* Kipschnitzel of Tongscharrolletjes met zalm gevuld
* Panna Cotta met aardbeiencoulis
De toeslag voor dit menu is ca. € 9,50 p.p.

13:00 uur
Een deskundige gids neemt plaats voorin de bus (dus er moet 1 plekje overblijven in de bus!) en neemt u mee voor een mooie tocht door de Grensstreek waarbij u allerlei verhalen en anekdotes over het dagelijks leven maar ook over de smokkelaars hoort!

14:30 uur
Terug in In Baarle Nassau is men een uurtje vrij om even de benen te strekken en te genieten van de leuke winkeltjes etc.

15:30 uur
Voordat u vertrekt staat er nog een kop koffie met een heerlijke chocoladesoes voor u klaar! Toeslag voor een 2e koffie of thee is ca. € 2,50 p.p.

Wat is er nog meer te doen in Baarle?

* Distilleerderij van Zuidam
De familie van Zuidam biedt u een rondleiding door een van de laatste distilleerderijen van Nederland. Duur ca. 2 uur/Kosten vanaf ca. € 20,00 p.p.

*Ezels knuffelen
Bezoek De Ezelshoeve in Baarle; kom langs en maak kennis met de grootste en één van de meest knuffelbare en meest gemoedelijke ezelrassen! Duur ca. 1 uur/Kosten ca. € 5,00 p.p.

* Rondleiding Bierbrouwerij
Bezoek ‘De Dochter van de Korenaar’; na een hartelijk ontvangst, legt de brouwer zelf uit over het brouwproces en presenteert met trots zijn bieren.
Duur ca. 2 uur/Kosten vanaf ca. € 10,00 p.p.

* Rondleiding en Proeverij Wijngaard
Hof van Baarle is een unieke wijngaard met wijnranken op zowel Nederlandse als Belgische grond (Enclave!). In de eigen wijnmakerij wordt rosé, rode en witte wijn gemaakt en gebotteld. U krijgt onder leiding van de wijngaardenier een rondleiding door de wijngaard en de wijnmakerij. Daarna is er een wijnproeverij met de mogelijkheid om streekkazen te proeven. Duur ca. 2 uur/Kosten vanaf ca. € 16,00 p.p.

*Paardentram-rit
In een paardentram Baarle-Nassau en Baarle-Hertog verkennen!
Getrokken door 2 trekpaarden nemen wij u mee voor een rit van 60 minuten die meermalen over de grens zal gaan… In de paardentram is plaats voor 14 personen.
Duur ca. 1 uur/Kosten ca. € 12,50 p.p.

*Enclave-wandeling
Verken de dorpskern van Baarle, mét gids!
In samenwerking met het VVV zorgen wij voor een gids die een wandeling met u maakt (± 4km) en u alle geheimen uit de streek vertelt. Zij verzorgt een uitgebreide rondleiding door het merkwaardige dorp Baarle. Een dorp uniek in haar tweevoud: twee burgemeesters, twee postkantoren, twee brandweerkorpsen. Maar één bevolking die met haar twee nationaliteiten hand in hand samengaat. De 30 stukjes België en Nederland in elkaar verweven zorgden voor een uniek smokkelverleden. Eventueel kan dezelfde gids bij slecht weer een bustour met u maken.
Duur ca. 1,5 uur/Kosten ca. € 5,00 per persoon

*Fiets of tandemtocht
Maak een prachtige fietstocht in de bossen rondom Baarle! Een fiets huren kan ook! Er zijn gewone fietsen, maar ook tandems, steps, e-bikes, mountainbikes en beachcruisers. Op de Hollandse fiets door het Belgische landschap. Op eigen initiatief, óf fiets onze route van circa 30 kilometer door de prachtige landelijke omgeving van Baarle. U gaat diverse keren de grens over. Onderweg heeft u gelegenheid om een consumptiestop te maken. Huur fiets ca. € 12,50 per fiets/dag

* Bosgolf/Boerengolf
Test je golf-skills met een lekker ontspannen potje bosgolf in de bosrijke omgeving van Baarle-Nassau. Duur ca. 1 uur/vanaf ca. € 5,00 p.p.

16:15 uur
Vertrek huiswaarts

18:00 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

Prijsindicatie:
45 – 54 personen € 52,50 per persoon
55 – 62 personen € 50,00 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op dit programma mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag.

Deze prijs is inclusief:
* vervoer per luxe touringcar met airco en toilet
* heerlijk lunchbuffet met drankjes als beschreven
* prachtige toertocht/smokkeltocht met deskundige gids
* vrije tijd in Baarle Nassau
* 1 kop koffie of thee met Chocoladebol
* verzorging van de chauffeur