Smokkelen in Brabant

09:15 uur
Onze chauffeur staat voor met een luxe touringcar voorzien van airco en toilet en uw gasten hebben de tijd om in te stappen. Aansluitend vertrek naar het Brabantse Land!

10:45 uur
U bent inmiddels aangekomen in de grensstreek waar u wordt ontvangen met een kopje koffie of thee en Kempenvlaai ( 2e kopje koffie of thee kost ca. € 2,25 p.p.)

11:30 uur
U brengt een bezoek aan het prachtige Kaarsenmuseum dat op ca. 100 meter van het restaurant ligt.
Hier treft u de mooiste collectie die ooit in Gouden handen in ’s Heerenberg te zien was! Een prachtige collectie Kathedrale kaarsen die werd gemaakt door Frits Spies. Ongelooflijk kunstig en uniek in de wereld! U neemt aansluitend plaats op de koorstoeltjes en er volgt een indrukwekkende uitleg over kaarsen, de verzameling, technieken, verhalen er achter etc. Zo ziet u bijvoorbeeld het Laatste Avondmaal dat 3 dimensionaal en helemaal van bijenwas gemaakt is! 

12:45 uur
Terug bij het restaurant staat een heerlijk lunchbuffet voor u klaar: harde en zachte broodjes, luxe broodsoorten, mini chocoladebroodjes, koffiewafels, kandijkoek, diverse ambachtelijke vleeswaren, kaas, zoetbeleg, huzarensalade, vers fruit, eieren, koffie, thee, verse dag melk en jus d’orange. Toeslag voor een kroketje is ca. € 2,20 p.p.

Wilt u een meer uitgebreide lunch dan kan dat ook, bijvoorbeeld:
Een kop verse tomatensoep, roerei van scharreleieren en uitgebakken spekjes, gehaktballetjes, Vlaams stoofvlees, luxe broodsoorten, diverse soorten bolletjes, mini chocoladebroodjes,  koffiewafels, kandijkoek, diverse vleeswaren, kaas, zoetbeleg, huzarensalade, vers fruit, eieren, koffie, thee en melk. Toeslag voor deze lunch is ca. € 4,50 p.p. Desgewenst is een warme 3 gangen lunch ook mogelijk.

14:00 uur
Een deskundige gids neemt plaats voorin de bus (dus er moet 1 plekje overblijven in de bus!) en neemt u mee voor een mooie tocht door de Grensstreek waarbij u allerlei verhalen en anekdotes over het dagelijks leven maar ook over de smokkelaars hoort!

15:30 uur
In Baarle Nassau is men een uurtje vrij om iets te drinken, te winkelen of wat te gebruiken (voor eigen rekening).

16:45 uur
Vertrek huiswaarts. Uiteraard kan de dag ook worden afgesloten met een diner; vraag ons naar de mogelijkheden!

18:00 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

Prijsindicatie:

45 – 54 personen € 46,50 per persoon
55 – 62 personen € 45,00 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op dit programma mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag.

Deze prijs is inclusief:

* vervoer per luxe touringcar met airco en toilet
* 1 kop koffie of thee met Kempenvlaai
* entree en uitleg Kaarsenmuseum
* heerlijk lunchbuffet met drankjes als beschreven
* prachtige toertocht/smokkeltocht met deskundige gids
* vrije tijd in Baarle Nassau
* verzorging van de chauffeur