Speelgoed, Ambachten & Zandsculpturen

Het zandsculpturenfestijn is open vanaf Pasen tot eind oktober

08:45 uur
Onze luxe touringcar voorzien van airco en toilet staat voor. Uw gasten hebben de tijd om in te stappen en aansluitend brengt onze chauffeur u via een leuke route, deels binnendoor, richting de Veluwe. Uiteraard kunnen eventuele rollators en opvouwbare rolstoelen mee in de bagageruimte.

10:00 uur
U bent inmiddels aangekomen bij de Beeldentuin/Zandsculpturen waar u wordt ontvangen met een kopje koffie of thee en appelgebak (een 2e kopje koffie of thee kost ca. € 1,50 p.p.). Na de koffie heeft u volop de tijd om te genieten van de prachtige zandsculpturen en beeldentuin.

Een uniek uitje voor jong en oud; dat moet je gezien hebben!
Zandkunstenaars uit alle delen van de wereld creëren jaarlijks de meest schitterende zandsculpturen in Garderen op de Veluwe. Het terrein van het zandsculpturen-festijn wordt omringd door nostalgische kasteelmuren met verrassende decoraties en muurgraveringen. De zandkunstwerken en de ambiance er omheen zijn een trekpleister voor binnen- en buitenlandse toeristen en zetten de Veluwe prachtig op de kaart! Ieder jaar is er weer wat anders te zien omdat men met een wisselend thema werkt. Het thema in 2023 is Onze Vaderlandse Geschiedenis!

Overigens is een groot deel van deze locatie overdekt en ook zijn er een aantal sfeervolle winkels op de locatie dus ook wanneer het weer wat minder is, zit u hier goed!

12:30 uur
Vertrek richting Barneveld.

13:00 uur 
Bij het Speelgoed- & Oude Ambachtenmuseum wordt u hartelijk ontvangen met een lekkere lunch: kroket, diverse soorten brood en broodjes, vleeswaren, kaas, zoetbeleg en 2 kopjes koffie, thee of melk. (Toeslag kopje soep is ca. € 2,50 p.p.).

Na de lunch heeft u de tijd om dit unieke museum te bezoeken en uw gasten zullen zeker genieten van alle nostalgie; een echte aanrader dit museum!
Een gigantisch museum dat geweldig geschikt is voor groepen op zoek naar nostalgie! Er is zoveel te zien en aan te raken dat uw gasten er werkelijk versteld van zullen staan! In totaal zijn er ruim 160 verschillende ambachten te zien!  Zo hebben bijvoorbeeld de groenteboer, de DAF-garage, de metselaar, de bontwinkel, de jeneverstokerij, de sportwinkel, de behanger, de kunstschilder, de botenwerf, de dameskapper, de zilversmid, de pruikenmaker, de PTT, de mijnwerkers, de hoedenmaker en nog meer ambachten hun eigen hoekje. Het gehele museum is rolstoelvriendelijk er zijn indien gewenst, leen- rolstoelen én rollators voorradig.
Museum & alle koffiekamers zijn bij warme dagen gekoeld en men heeft als klap op de vuurpijl ook nog een geweldige Anton Pieck collectie!
Indien gewenst kunt u nog iets gebruiken in het restaurant; 1 kopje koffie of thee met gebak kost ca. € 6,50 p.p.

16:15 uur
Vertrek huiswaarts.

17:30 uur
Verwachte thuiskomst einde van het programma.

Prijsindicatie:
40 – 44 personen € 66,00 per persoon
45 – 62 personen € 64,00 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op dit programma mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag.

Deze prijs is inclusief:
* vervoer per luxe touringcar met airco en toilet
* kopje koffie of thee met appelgebak
* entree Zandsculpturenshow & Beeldentuin
* Entree Speelgoed- & Oude Ambachten Museum
* lunch met kroket en drankjes als beschreven
* verzorging van de chauffeur