Speelgoed- & Oude Ambachten

10:15 uur
Onze chauffeur staat voor met een luxe touringcar voorzien van bar, airco en toilet en uw gasten hebben de tijd om in te stappen. Aansluitend vertrekt u via een leuke route richting Barneveld. Uiteraard kunnen opvouwbare rollators etc. gewoon mee in de bagageruimte.

11:45 uur 
Bij het Speelgoed- & Oude Ambachtenmuseum wordt u hartelijk ontvangen met een lekkere lunch: kroket, diverse soorten brood en broodjes, vleeswaren, kaas, zoetbeleg en 2 kopjes koffie, thee of melk. (Toeslag kopje soep is ca. € 1,75 p.p.).

Na de lunch heeft u de tijd om dit unieke museum te bezoeken en uw gasten zullen zeker genieten van alle nostalgie; een echte aanrader dit bijzondere museum!

Een gigantisch museum dat geweldig geschikt is voor groepen op zoek naar nostalgie! Er is zoveel te zien en aan te raken dat uw gasten er werkelijk versteld van zullen staan! In totaal zijn er ruim 160 verschillende ambachten te zien!  Zo hebben bijvoorbeeld de groenteboer, de DAF-garage, de metselaar, de bontwinkel, de jeneverstokerij, de sportwinkel, de behanger, de kunstschilder, de botenwerf, de dameskapper, de zilversmid, de pruikenmaker, de PTT, de mijnwerkers, de hoedenmaker en nog meer ambachten hun eigen hoekje. Het gehele museum is rolstoelvriendelijk er zijn indien gewenst, leen- rolstoelen én rollators voorradig. Museum & alle koffiekamers zijn bij warme dagen gekoeld en men heeft als klap op de vuurpijl ook nog een geweldige Anton Pieck collectie!

15:30 uur
U sluit de dag af met een kopje koffie of thee met gebak. Aansluitend brengt onze chauffeur u rond 16 uur terug naar uw opstapplaats.

17:15 uur
Verwachte thuiskomst; einde programma.

Prijsindicatie:
45 – 62 personen € 56,50 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op dit programma ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag.

Deze prijs is inclusief:
* vervoer per luxe touringcar met airco en toilet
* entree Speelgoed- & Oude Ambachten Museum
* lunch met kroket en drankjes als beschreven
* 1 kopje koffie of thee met gebak
* verzorging van de chauffeur