Teambuilding op het Platteland

09:00 uur
Vertrek uit de regio. Onze chauffeur brengt u per luxe touringcar, voorzien van airco & toilet richting Woerden.

10:30 uur
Ontvangst op een gezellige locatie midden in de polder waar u wordt ontvangen met koffie of thee en boerencake en waar u uitleg krijgt over de rest van het programma.

11:00 uur
Uw dag begint met een soort golfclinic maar dan anders………….!

Het is de agrarische variant van het golfen zoals u dat al kent. De club is vervangen door een houten klompje aan een stok en de bal is van groter formaat. Na inschrijving worden de regels en een scorekaart uitgereikt en kunt u beginnen. Om eerst even te oefenen en met de klompstok vertrouwd te raken, is er een echte driving-range: een grote, met gaas omgeven kooi waarin een aantal doelen staan. De bal komt hier automatisch terug rollen. Als u hier enige slagvaardigheid hebt opgebouwd, is het tijd voor het weiland-parcours dat bestaat uit 18 holes. Het doel is om de bal in zo min mogelijk slagen in de put te slaan. De afstand tussen de afslag en de put varieert van 20 meter tot 200 meter. Bij de holes komt u diverse obstakels en hindernissen tegen, denk hierbij aan bunkers, sloten en hoogte verschillen. Door slim te slaan, kunt u deze echter omzeilen. Ondertussen geniet u van het polderlandschap om u heen, met de vogels en koeien op de achtergrond.

Na afloop kunt u bij hole 19, en bij mooi weer op het terras, met elkaar nog eens de ervaringen uitwisselen.

13:00 uur
Tijd voor de lunch; kroket, witte en bruine belegde bolletjes, krentenbollen en gewoon brood, koffie, thee melk en karnemelk. U kunt ook kiezen voor een meer uitgebreide lunch: diverse luxe belegde broodjes, zoals ciabatta met kipfilet, harde bol met oude kaas, ham-kaas croissants , vruchtensap, fruit en koffie, thee melk en karnemelk / toeslag ca. € 4,50 p.p.

14:00 uur
Na de lunch is het tijd voor de echte actie!!!

U neemt deel aan een competitie die is opgebouwd uit diverse agrarisch getinte onderdelen die zowel op het land als op het water kunnen plaatsvinden. Het leuke is, dat de nadruk zowel op de gezelligheid als op de sportiviteit gelegd kan worden. Hierdoor is deze activiteit voor zeer uiteenlopende groepen geschikt. Door de ruime keuze uit de diverse onderdelen zitten er voor jong en oud interessante elementen in. Diegene die het om een willekeurige reden niet ziet zitten om zelf actief mee te doen, wordt coach.

Per onderdeel wordt via de coach geïnventariseerd hoeveel deelnemers er zijn. Hierdoor kan ieder individu per onderdeel aangeven of hij of zij wel of niet mee wil doen want bijna alles mag en niets moet! Wanneer u besluit om mee te doen, is het sowieso verstandig droge kleren, een paar oude schoenen, een handdoek en douchespullen mee te nemen. Er kan na afloop gedoucht worden. Het geheel duurt ca. 2 uur.

Landonderdelen; heerlijk buiten, geen nat pak, gezellig onder elkaar en met je team ‘strijden’ tegen één of twee andere teams van uw groep; dat zijn enkele ingrediënten van deze activiteit. In overleg met de groep wordt op de dag van uw bezoek onder andere een keuze uit de volgende onderdelen gemaakt: funslang rollen, funslang trekken, duo zaklopen, boomstam-werpen, balk-tonrollen, Bierkrattenrace, step-estafette, kruiwagenrace, koemelken, diverse estafettes, diverse races en diverse samenwerkingsopdrachten.

Wateronderdelen; het kan op het land natuurlijk heel leuk zijn maar de ervaring leert dat de wateronderdelen soms nog leuker zijn. Hierbij hoeft het overigens helemaal niet zo te zijn dat u automatisch een nat pak haalt. Bij bepaalde wateronderdelen is de kans dat u nat wordt minimaal, helemaal als u goed naar de instructies van de instructeur luistert. De wateronderdelen bestaan o.a. uit: kano-estafette, vlot bouwen en varen, kano klunen, brug bouwen, kajakwissel, baggeren, bagger worstelen, tobbedansen en diverse parcours. Het is ook mogelijk om een mix van water- en landonderdelen te boeken.

16:00 uur
Douchen en even bijkomen onder het genot van een drankje (niet inbegrepen).

17:00 uur
Er staat een lekkere barbecue voor u klaar: 4 soorten vlees (karbonade, drumstick, worst en saté), diverse sauzen incl. satésaus, stokbrood, 2 soorten salade en een kopje koffie toe. Men zorgt er uiteraard voor dat er altijd voldoende vlees, stokbrood, salade en andere toebehoren voor de barbecue is. Voor een toeslag van ca. € 7,50 p.p. ziet de barbecue er zo uit: 5 soorten exclusief vlees (lamskotelet, shaslick, kipfilet, spareribs, runderlap, varkenshaas en varkenslap); diverse sauzen incl. satésaus, stokbrood, 3 soorten salade en koffie toe. 

20:00 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

TIP:
Ook leuk om het actieve middagprogramma te combineren met de ochtend in bijvoorbeeld Amsterdam, Utrecht, Forteiland Pampus, Beeld & Geluid etc. te combineren! Wij werken het graag voor je uit!

Prijsindicatie:

45 – 62 personen  € 97,50 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen of voordeliger variaties op bovenstaand programma ook mogelijk; prijzen op aanvraag.

Deze prijs is inclusief:

. vervoer per luxe touringcar met airco & toilet
. koffie, thee en boerencake
. boerengolf
. heerlijke lunch met kroket en drankjes als beschreven
. actief middagprogramma als beschreven
. barbecue (excl. drankjes)
. verzorging van de chauffeur