Toertocht mooie Veluwe

TIP:
Deze dagtocht kan ook gemaakt worden met vertrek ca. 10 uur en thuis ca. 17 uur!

12:45 uur
Onze chauffeur staat voor met een luxe touringcar met airco en toilet; uw gasten hebben de tijd om in te stappen en aansluitend vertrekt u richting Hoenderloo.

14:15 uur
Op een prachtige locatie in het bos staan 2 kopjes koffie of thee met appelgebak en slagroom voor u klaar. (Toeslag voor gesorteerd gebak is ca. € 1,00 p.p.)

15:00 uur
Iedereen heeft weer plaatsgenomen in de bus en nu is het tijd om de prachtige omgeving van Hoenderloo te gaan verkennen en neemt onze deskundige gids voorin de bus plaats. Zij zal u van alles vertellen over de Kroondomeinen, het Koninklijk Huis (Loo) en natuurlijk over de mooie natuur en wat u verder zoal tegen komt!

17:00 uur
Terug in Hoenderloo neemt de gids afscheid en heeft iedereen de tijd om in het restaurant plaats te nemen waar u de dag afsluit met een goed verzorgd diner:
* groente- of tomatensoep
* schnitzel met een champignon roomsaus, diverse groenten, frites, gebakken
aardappelen en salade
* vanille ijs, bavarois, vruchten en slagroom
Uiteraard is een ander menu of een buffet ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag.

19:00 uur
Vertrek huiswaarts.

20:15 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

BIJZONDERHEDEN:
Deze tocht is ook zeer geschikt voor mensen die slecht ter been zijn omdat er weinig wordt gelopen; desgewenst kunnen wij een bus met lift, zogenaamde rolstoelbus, inzetten. De meeste rolstoelbussen (bus met lift) beschikken over ca. 60/62 stoelen. Maakt u alleen gebruik van de lift dan gaan er 4 stoelen uit en gaan er ook ‘vaste rolstoelen’ mee (daarmee bedoelen wij 1 persoon die in de eigen, standaard, rolstoel in de bus plaatsneemt) dan moeten er ook ca. 4 gewone zitplaatsen per rolstoel uit. Er kunnen maximaal 12 vaste rolstoelen in 1 bus.

Het is ook mogelijk deze tocht te verlengen en te combineren met een bezoek aan Het Nationale Park de Hoge Veluwe en/of het Kröller Muller Museum!

Prijsindicatie:

45 – 54 personen € 51,00 per persoon
55 – 62 personen € 49,00 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op dit programma mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag.

Deze prijs is inclusief:

* vervoer per luxe touringcar met airco en toilet
* 2 kopjes koffie of thee met appelgebak & slagroom
* mooie rondrit met deskundige gids
* 3 gangen diner schnitzel als beschreven (excl. drankjes)
* verzorging van de chauffeur