Tulpen & de Koninklijke Tour

08:45 uur  
Onze chauffeur staat voor met een luxe touringcar, voorzien van airco en toilet. Uw gasten hebben de tijd om in te stappen en aansluitend rijdt u richting de Bollenvelden. Uiteraard kunnen opvouwbare rolstoelen en rollators gewoon mee in de bagageruimte.

10:15 uur
Bij de Tulpenboerderij aangekomen wordt u ontvangen met een kopje koffie of thee en heerlijke vers gebakken appeltaart! (Toeslag 2e kopje koffie/thee is ca. € 2,50 p.p.)

De boerderij is een kleurrijk bloembollenbedrijf van Daan en Anja, gelegen op 10 minuten rijden van de Keukenhof.  Een bezoek bestaat uit een rondleiding over en rond het bedrijf met het verhaal van de groei en bloei van de bol tot bloem. Iedereen krijgt de gelegenheid om foto’s te maken tussen de bloemenvelden en in de kas zijn vele soorten tulpen, narcissen en hyacinten te zien en kunt u even gezellig bijpraten op 1 van de gezellige zitjes en zijn er vele oude materialen en gereedschappen te bewonderen uit het bollen-vak! Verder bakken ze hier de hele dag verse stroopwafels en appeltaart dus alles is verser dan vers!

TIP: Niet alleen in het voorjaar kunt u deze boerderij bezoeken, maar ook in het najaar!
Vanaf half augustus tot oktober is er een Dahlia showtuin met 600 verschillende soorten dahlia’s! Een prachtig kleurrijk geheel en ook dan worden er rondleidingen gegeven en vertelt men het verhaal over de groei en bloei van de bollen en knollen, tulpen en dahlia’s!

13:00 uur
In Scheveningen aangekomen, staat op een gezellige locatie, met uitzicht op Boulevard en zee, een lekkere koffietafel voor u klaar: diverse soorten brood en broodjes, huzarensalade, diverse vleeswaren, gekookte eieren, kaas en confituren, koffie, thee en melk naar wens. Wilt u er een kroketje bij dan betaalt u een toeslag van ca. € 1,50 p.p.
De toeslag voor een kopje soep is ca. € 2,50 p.p.

14:00 uur
Na de lunch hebben uw gasten vrije tijd om te genieten van de gezellige Boulevard, men kan een terrasje pikken, even met de voetjes in het zand of rondneuzen in de leuke winkels van de Palace Promenade!

TIP:
Wilt u toch liever samen iets doen dan is de ‘’ROYAL TOUR’’ (Koninklijke Tour) een echte aanrader! Een deskundige gids neemt u mee voor een ca. 1,5 uur durende stadstour per eigen bus, waarbij u alles te weten komt over Den Haag én haar Koninklijke bewoners! U passeert o.a. de Koninklijke Stallen, het Werkpaleis, het woonhuis van Prinses Beatrix en ook wordt de rest van Den Haag niet vergeten! * Route is altijd onder voorbehoud. Kosten ca. € 5,00 per persoon (afhankelijk van het aantal gasten en inclusief de extra kilometers die de bus rijdt).

15:30 uur
Vertrek richting uw diner locatie; we nemen de tijd ruim vanwege de drukte om deze tijd op de weg.

17:00 uur
Op een gezellige locatie staat een goed verzorgd diner voor u klaar dat er als volgt uit kan zien:
*Romige tomatensoep
*Kip cordon bleu met frietjes en een salade
*Citroenbavarois
Uiteraard is een ander menu of een andere locatie ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag. Wilt u liever geen diner? Dan gaat er ca. € 20,00 van de prijs p.p. af en bent u 2 uur eerder thuis.

20:00 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

Prijsindicatie:
45 – 49 personen € 79,50 per persoon
50 – 54 personen € 77,50 per persoon
55 – 60 personen € 75,50 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op dit programma ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag. Eventuele parkeergelden worden achteraf aan u doorbelast.

Deze prijs is inclusief:
* vervoer per luxe touringcar met airco & toilet
* kopje koffie of thee met vers appelgebak
* presentatie/rondleiding Tulpenboerderij
* lunch als beschreven inclusief koffie, thee en melk
* vrije tijd Scheveningen
* drie gangen diner (excl. drankjes)
* verzorging van de chauffeur