Tulpen, Tulpen en nog eens Tulpen….

11:00 uur
Onze luxe touringcar, voorzien van airco en toilet staat voor en uw gasten hebben de tijd om in te stappen. Aansluitend vertrekt u via een mooie route binnendoor richting bollenstreek.
Uiteraard kunnen eventuele rollators en rolstoelen mee in de bagageruimte en we kunnen desgewenst ook een touringcar met lift inzetten.

12:30 uur
Bij aankomst wordt u hartelijk ontvangen op het overdekte terras, met een lekkere lunch: 2 zachte bolletjes (keuze uit: kaas, ham/kaas, kipfilet) 1 x krentenbol (keuze uit: kaas of roomboter) 1 x kom overheerlijke tomatensoep 1 x melk of karnemelk, jus d’orange, appelsap, spa rood of spa blauw + 1 x koffie/thee. De lunch wordt geserveerd aan het raam met uitzicht op de bollenvelden! Deze locatie is toegankelijk voor minder validen. Zo zijn binnen de paden rolstoelvriendelijk en zijn er speciale toiletten. In de velden buiten is het gedeeltelijk rolstoel toegankelijk.

13:15 uur
Na de lunch start de rondleiding en wordt u meegenomen in het verhaal van de tulp! Van de geschiedenis van de tulp in het tulpenmuseum met o.a. oude machines, oldtimers en een prachtig schilderij van 15 x 30 meter, tot een bezoek aan de prachtige bollenvelden met meer dan 1 miljoen bollen.

14:00 uur
Uiteraard sluiten we ons bezoek af met een bezoekje aan de indoor pluktuin, waar u uw eigen bosje tulpen mag samenstellen! Ook is er een klein boerenmarktje met leuke lokale producten.
Tulip Experience is geopend van medio maart tot eind mei; de mooiste tijd voor een bezoek is 2e helft van april.

14:30 uur
U gebruikt nog 2 kopjes koffie of thee met een lekkere gevulde koek (met tulpje!) en weer heeft u uitzicht op de prachtige velden!

15:00 uur
U gaat weer aan boord van de bus en aansluitend vertrekt u huiswaarts. Uiteraard kunnen we ook zorgen voor een lekker diner op de terugweg… vraag ons naar de mogelijkheden.

16:30 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

Prijsindicatie:
45 – 62 personen € 61,50 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op dit programma mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag

Deze prijs is inclusief:
* vervoer per luxe touringcar met airco en toilet
* entree Tulpenboerderij incl. rondleiding met gids van ca. 45 minuten
* bezoek aan de velden en bosje tulpen uit de indoor zelfpluktuin
* lekkere lunch als beschreven, aan tafel geserveerd en incl. soep & 2 consumpties
* 2 kopjes koffie of thee met Tulpenkoek
* verzorging van de chauffeur