Twee dagen genieten in Parijs!

DAG 1,

04:00 uur
Onze luxe touringcar, voorzien van bar, video en toilet staat voor; u heeft de tijd om in te stappen en aansluitend vertrekt u richting Frankrijk.

07:00 uur
In verband met de rijtijdenwet zal er onderweg een stop worden gemaakt. Indien gewenst kunnen wij voor een uitstekend ontbijtbuffet zorgden dat er als volgt uit kan zien: diverse broodsoorten, croissants, boterkoeken, koude vleeswaren, kaas, confituur, boter, roerei, gebakken spek, cereals, yoghurt, fruit, pannenkoeken, koffie, thee, fruitsap en melk. (Kosten ca. € 12,00 p.p.)
Na de stop gaat u weer verder richting Parijs.

11:00 uur
U bent inmiddels aangekomen in Parijs waar de chauffeur u afzet bij de bekende wijk de Montmartre. Hier heeft iedereen even de tijd om de benen te strekken en de sfeer op te snuiven van dit unieke stukje Parijs! U kunt hier bijvoorbeeld de Sacre Coeur bekijken (gratis entree) of 1 van de vele terrasjes op het bekende plein pikken. Ook zitten er diverse leuk winkeltjes.
TIP: mensen die slecht ter been zijn kunnen gewoon met een metrokaartje gebruik maken van het tandradbaantje om zo boven te komen. (kosten ca. € 2,00 p.p.)
U gebruikt de lunch op eigen gelegenheid; er zijn hier veel restaurantjes en kioskjes waar je iets te eten kunt kopen.

14:00 uur
Tijd voor een mooie boottocht over de Seine. In ruim 60 minuten passeert u tal van bezienswaardigheden zoals de Notre Dame, het Louvre, het kleinste huis van Parijs etc. Aan boord wordt via een Engels- en Duitstalige band uitleg gegeven.

15:15 uur
Na de boottocht heeft u vrije tijd en kunnen wij er desgewenst voor zorgen dat iedereen in het bezit van een metrokaartje is zodat u onbeperkt in het centrum kunt reizen! (Kosten dagkaart metro ca. € 9,00 p.p.) De chauffeur zal naar het hotel gaan omdat hij i.v.m. de rijtijdenwet niet meer mag rijden deze dag!

18:00 uur
U wordt verwacht in de gezellige studentenwijk Quartier Latin waar u in de buurt van de Notre Dame bij een sfeervolle Bistro een uitstekend 5 gangen keuzediner gebruikt. Drankjes én gezellige live muziek zijn inbegrepen! Dit restaurant heeft mogelijkheden om 18.00 uur of om 21.00 uur.
Het keuze menu ziet er als volgt uit:
*Kir
*Franse uiensoep of 6 slakken in kruidenboter of garnalencocktail of boerenpaté of een vissalade
*Zalmfilet of kalkoen biefstuk met tarragon saus of kipfilet in wijnsaus of rundvlees in rode wijnsaus of geroosterd kalfsvlees
*Kaasplankje
*Vanille / rode bessen ijs of chocolade mousse of verse fruit cocktail of appeltaart of sorbetijs
Tevens zijn rode- en witte tafelwijn, bier, juice en mineraalwater inbegrepen. (overige drankjes betaalt u ter plaatse). Uiteraard hebben wij meerdere locatie waar u het diner kunt gebruiken; vraag ons naar de mogelijkheden!

20:45 uur
Na het diner vertrekt u per per metro naar het hotel (of men blijft natuurlijk in de stad en komt later op eigen gelegenheid naar het hotel dat op ca. 20 minuten per metro vanuit het centrum ligt / de laatste metro rijdt in het weekend tot ca. 01.00 uur en een kaartje enkele reis kost ca. € 2,00 p.p.). Uiteraard kunnen wij ook zorgen voor een Franse touringcar die u haalt en brengt en desgewenst ook nog meeneemt voor een mooie tour ‘Paris by Night’!

21:15 uur
U checkt in bij een prima toeristenklasse hotel aan de rand van het centrum waar u verblijft op basis van 2 persoons kamers met faciliteiten als airco, tv, douche en toilet en haardroger. Verder beschikt het hotel over een bar en een restaurant en ligt het op loopafstand van de metro. Uiteraard kunnen wij u ook hotels in het centrum aanbieden; prijzen en mogelijkheden op aanvraag.
Na het inchecken kunt u desgewenst nog terecht in de bar! Einde dag 1

DAG 2,

09:00 uur
Na het ontbijtbuffet gebruikt te hebben en na het uitchecken, staat de chauffeur klaar om u mee te nemen voor een mooie ca. 3 uur durende stadstour door hartje Parijs! Een deskundige Nederlandstalige gids zal onderweg uitleg geven over alle belangrijke bezienswaardigheden die we zullen passeren. Onderweg worden er uiteraard ook fotostops gemaakt. TIP: In plaats van deze tour is een bezoek aan Disneyland ook mogelijk; vraag ons naar de mogelijkheden!

De tocht eindigt bij de Eiffeltoren waar men de tijd heeft om te lunchen, de Eiffeltoren te bezoeken etc. (dit kunnen wij graag voor u regelen). Ook kunnen wij u naar bijvoorbeeld de Champs Elysees brengen voor vrije tijd of een bezoek aan het Louvre regelen. Ook een leuke speurtocht of Fietstocht met gids is mogelijk; een leuke rally met een echt lelijke eend; het kan allemaal!

15:00 uur
Vertrek naar Nederland. Er wordt onderweg nog een keer gestopt i.v.m de rijtijdenwet.

20:30 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

Prijsindicatie:

45 – 60  personen € 139,50 per persoon
Toeslag 1 persoons kamer € 45,00 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen ook mogelijk; prijs op aanvraag. Iedereen dient in het bezit te zijn van een geldig reisdocument.

Deze prijs is inclusief:

. vervoer per luxe touringcar met bar, video & toilet
· vrije tijd Montmartre
· boottocht Seine
· 5 gangen keuze diner incl. drankjes en muziek dag 1
· 1 overnachting op basis van 2 pk
· ontbijtbuffet dag 2
· stadstoer Parijs o.l.v. deskundige Nederlandstalige gids
· vrije tijd dag 2 (excl. eventuele entreegelden)
· Buitenlandse belastingen en tolgelden
· verzorging van de chauffeur