Unieke Eendjesrally; Teambuilding!

08:15 uur
Onze chauffeur staat voor met een luxe touringcar, voorzien van airco en toilet, en nadat iedereen is ingestapt vertrekt u richting de Zaanstreek.

10:00 uur
U wordt hartelijk ontvangen met koffie, thee en wat lekkers van de plaatselijke banketbakker terwijl u ondertussen een uitleg en briefing krijgt.

10:45 uur
Tijd om te starten; iedereen stapt in zijn of haar eend (uitgaande van 4 personen in 1 Eend) en daar ga je!

Route door Werelderfgoed
Deze ontdekkingsreis vindt plaats in Noord-Holland, in de polders Schermer en Beemster. Dit gebied is verkozen tot Werelderfgoed en staat op de Unesco-lijst als beschermd gebied. U rijdt grofweg tussen de plaatsen Zaandam – Hoorn – Purmerend. De route is uitgezet over smalle landelijke wegen en door pittoreske dorpjes. U navigeert door middel van verschillende rally etappes. U vindt de weg met een roadbook of een Eendreader.

Tourleaders
De professionele tourleaders bezorgen u een onvergetelijke dag! De tourleaders zijn de gehele dag mee op pad om alles in goede banen te leiden en zijn bij iedere pitstop aanwezig. Zowel de ontvangst en het begeleiden van de teambuildingsactiviteiten doen zij vol enthousiasme dus laat het regelen maar aan de tourleaders over!

Rallyschild: eigen logo
Om de rally beleving compleet te maken krijgt ieder team zijn eigen rallyschild met uw bedrijfslogo. Dat bevestigen we achterop de Eenden. Leuk souvenir! Naast het rallyschild maakt de tourleader een groepsfoto als aandenken aan dit avontuur.

Samenwerking, improvisatie en kennis!
Pitstops onderweg maken een Eendenrally nóg leuker. Denk aan een proeverij van sap of kaas, Labyreend, Bandenwisselspel of Blindfileparkeren. Bij iedere opdracht zijn er punten te verdienen, wie wint “Eendje van de zaak”?

Routekit voor onderweg
De routekit staat voor u klaar op de achterbank van iedere Eend. Natuurlijk voorzien van Autodrop, wat koekjes, flesjes water en pepermunt voor onderweg

WAT DOET U ONDERWEG:

11:15 uur
* Kaas proeverij
Deelnemers kiezen uit 4 verschillende kazen de juiste kaassoort. Proef en scoor de meeste punten. Aansluitend gebruikt u hier de lunch. Deze bestaat uit luxe belegde broodjes en gevulde wraps met vlees, vis en vegetarische belegsoorten zoals Griekse tonijnsalade met gepofte paprika en feta, gerookte kip met tomaat, spek en huisgemaakte mayo, mozzarella met tomaat, groene pesto en pittenmix. Aangevuld met vers seizoensfruit. Daarbij schenkt men koffie, thee, halfvolle melk en jus d’orange.

12:45 uur
* Bezoek de molens van Schermerhorn
De Molen van Schermerhorn is één van de elf overgebleven molens in de Schermerpolder (Unesco Werelderfgoed). De gastvrije molenaar vertelt over de kracht van de wind en de oude techniek van houten raderen en houten vijzels.

*Labyreend
Een behendigheidsspel waar je punten verdiend door goed samen te werken. Bij dit spel hanteren de teams een groot bord met daarop een heus labyrint. Door zo snel mogelijk gezamenlijk een bal door dit labyrint te manoeuvreren verdienen de teams punten.

13:30 uur
* Blind fileparkeren
Door goede communicatie zet je een snelle tijd. De bestuurder heeft een blinddoek om en parkeert de Eend achteruit tussen pionnen. De andere deelnemers geven aanwijzingen en duwen de Eend in de juiste richting. Welk team communiceert het best en kan het snelst de Eend inparkeren?

14:15 uur
Aankomst bij de borrellocatie waar de prijsuitreiking plaatsvindt. Drankjes zijn niet inbegrepen en worden op basis van nacalculatie afgerekend. Uiteraard kunnen we iets bespreken van 2 drankjes en een hapje o.i.d.

15:00 uur
Einde van de Rally; vertrek huiswaarts. Uiteraard kunnen wij nog zorgen voor een leuke BBQ, een lekkere Buffet, een live cooking arrangement etc. om de dag leuk af te sluiten! Vraag ons naar de mogelijkheden!

17:00 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

Prijsindicatie:

45  – 62 personen € 132,50 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen ook mogelijk; dit uitje is ook ideaal voor grote gezelschappen! Prijzen en suggesties op aanvraag.

Deze prijs is inclusief:

* vervoer per luxe touringcar met airco & toilet
* ontvangst met koffie of thee en een lekkernij
* organisatie en begeleiding rally door professionele Tourleaders
* lunch bij de 1ste pitstop
* huur Eenden, benzine, verzekeringen en schoonmaak
* ludieke pitstops met plaatselijke bezienswaardigheden en teambuildingsactiviteiten*
* ‘routekit’ voor onderweg
* rallyschild met bedrijfslogo
* groepsfoto en prijsuitreiking incl. “Eendje van de zaak” voor het winnende team

Bijzonderheden:
Per ongeval geldt een eigen risico van max. € 400,- . Afkoop eigen risico is mogelijk voor ca. € 20,- per auto.