Utrecht & de Polderspelen

09:00 uur
Onze chauffeur staat voor met een luxe touringcar voorzien van airco en toilet en uw gasten hebben de tijd om in te stappen. Aansluitend vertrekt u naar Utrecht.

10:15 uur
In Utrecht aangekomen wordt u ontvangen met koffie & gebak.

11:00 uur
De Verhalenvertellers halen u op voor een boeiende tocht door de stad!
De wandeling brengt je terug in de tijd, naar het Utrecht van de Middeleeuwen. De verhalenverteller neemt je mee langs prachtige kerken, verstilde binnentuinen en schemerige steegjes. Onderweg beleef je de vreemdste sagen en legenden…. die overigens allemaal waar gebeurd zijn! Het bewijs vind je op de vele gevels, gedenkstenen en lantaarnconsoles. Beleef de oude tijden van geloof en bijgeloof, en geniet van het prachtige decor van de stad.

12:30 uur
Vertrek richting Woerden.

13:15 uur
Verwachte aankomst op de Boerderij waar u wordt ontvangen met een lekker lunchbuffet:

  • Vers afgebakken broodjes: Italiaanse bol, Kornbol bruin, Pistolet wit/Bruin, Kaiserbroodje met maanzaad, Groene Hart donkerbruin
  • Hartig beleg: ham, kipfilet, rookvlees en boerenbelegen kaas
  • Huisgemaakte eiersalade
  • Zoet beleg: hagelslag, jam en pindakaas
  • Ambachtelijke groentesoep
  • Appel- en dubbelsap, melk, karnemelk, koffie en thee

14:15 uur
Na de lunch is het tijd voor actie!!!

U neemt deel aan een competitie die is opgebouwd uit diverse agrarisch getinte onderdelen die zowel op het land als op het water kunnen plaatsvinden. Het leuke is, dat de nadruk zowel op de gezelligheid als op de sportiviteit gelegd kan worden. Hierdoor is deze activiteit voor zeer uiteenlopende groepen geschikt. Door de ruime keuze uit de diverse onderdelen zitten er voor jong en oud interessante elementen in. Diegene die het om een willekeurige reden niet ziet zitten om zelf actief mee te doen, wordt coach.

Per onderdeel wordt via de coach geïnventariseerd hoeveel deelnemers er zijn. Hierdoor kan ieder individu per onderdeel aangeven of hij of zij wel of niet mee wil doen want bijna alles mag en niets moet! Wanneer u besluit om mee te doen, is het sowieso verstandig droge kleren, een paar oude schoenen, een handdoek en douchespullen mee te nemen. Er kan na afloop gedoucht worden. Het geheel duurt ca. 2 uur.

Landonderdelen; heerlijk buiten, geen nat pak, gezellig onder elkaar en met je team ‘strijden’ tegen één of twee andere teams van uw groep; dat zijn enkele ingrediënten van deze activiteit. In overleg met de groep wordt op de dag van uw bezoek onder andere een keuze uit de volgende onderdelen gemaakt: funslang rollen, funslang trekken, duo zaklopen, boomstam-werpen, balk-tonrollen, Bierkrattenrace, step-estafette, kruiwagenrace, koemelken, diverse estafettes, diverse races en diverse samenwerkingsopdrachten.

Wateronderdelen; het kan op het land natuurlijk heel leuk zijn maar de ervaring leert dat de wateronderdelen soms nog leuker zijn. Hierbij hoeft het overigens helemaal niet zo te zijn dat u automatisch een nat pak haalt. Bij bepaalde wateronderdelen is de kans dat u nat wordt minimaal, helemaal als u goed naar de instructies van de instructeur luistert. De wateronderdelen bestaan o.a. uit: kano-estafette, vlot bouwen en varen, kano klunen, brug bouwen, kajakwissel, baggeren, bagger worstelen, tobbedansen en diverse parcours. Het is ook mogelijk om een mix van water- en landonderdelen te boeken.

ANDERE ACTIVITEITEN:
boerengolf, kanovaren, schapen drijven, eenden drijven, boogschieten, schilderen, geiten yoga etc. Vraag ons naar de mogelijkheden!

16:15 uur
Douchen en even bijkomen onder het genot van een drankje (niet inbegrepen).

17:00 uur
Er staat een lekkere barbecue voor u klaar: 4 soorten vlees (hamburger, kip saté, kipfilet en speklapje), pastasalade met tonijn, aardappelsalade, Waldorf salade, rauwkost, boerenfrieten, stokbrood met kruidenboter en diverse soorten dressings en sauzen. Uiteraard zijn er ook luxere variaties op deze BBQ. Bijvoorbeeld met zalm, garnalenspies, victoriabaars, hamburger, biefstuk gemarineerd, kipsaté, varkenshaas; kiest u voor deze variatie dan betaalt u een toeslag van ca. € 11,00 p.p. (Vraag ons naar de mogelijkheden want er kan nog veel meer!)

20:00 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

TIP:
Ook leuk om het actieve middagprogramma te combineren met de ochtend op bijvoorbeeld Forteiland Pampus, bij Beeld & Geluid, in Amsterdam etc. Wij werken het graag voor je uit!

Prijsindicatie:

45 – 62 personen  € 117,50 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen of voordeliger variaties op bovenstaand programma ook mogelijk; prijzen op aanvraag.

Deze prijs is inclusief:

. vervoer per luxe touringcar met airco & toilet
. 2 kopjes koffie of thee en gebak
. verhalenvertellers Utrecht 1,5 uur
. heerlijke lunch met kroket en drankjes als beschreven
. actief middagprogramma als beschreven
. barbecue buffet als beschreven (excl. drankjes)
. verzorging van de chauffeur