Voorjaar in Keukenhof

Open van 23 maart t/m 13 mei van 08.00 – 19.30 uur

09:30 uur
Onze luxe touringcar, voorzien van 49 zitplaatsen (grotere bus is mogelijk),  airco en toilet staat voor en uw gasten hebben de tijd om in te stappen. Aansluitend vertrekt u via een leuke toeristische route door o.a. de Bollenvelden, richting Keukenhof. Uiteraard kunnen eventuele rollators en rolstoelen mee in de bagageruimte en we kunnen desgewenst ook een touringcar met lift inzetten.

11:00 uur
Verwachte aankomst bij Keukenhof waar de chauffeur u laat uitstappen en waar u de rest van de dag kunt genieten van een zee aan bloemen!

In Keukenhof; dé plek waar de lente tot bloei komt, bruist het van de activiteiten. U vindt hier een ongekende rijkdom aan bloemenpracht in eindeloze variaties geplant, afgewisseld met fraaie kunstobjecten. Geniet van de prachtige tulpen, hyacinten en narcissen en beleef de Bollenstreek. Nergens vindt u zoveel kleur en geur als hier: 32 hectare grond, 4,5 miljoen tulpen in 100 variëteiten en in totaal 7 miljoen bollen!

Keukenhof is verrassend voor jong en oud. Het is al bijna 70 jaar één van de meest populaire bestemmingen van Nederland en is wereldwijd bekend. Hier kunt u inspiratie opdoen en tegelijkertijd ontspannen in een prachtige parkomgeving met in totaal zo’n 15 kilometer aan wandelpaden. Keukenhof is DE unieke lente-beleving! Kom met uw gasten naar Keukenhof; ruim 1 miljoen mensen vanuit de hele wereld bezoeken dit park en genieten van de Hollandse bloemenpracht!

Leuk zijn ook de elektrisch aangedreven bootjes waarmee groepen geruisloos door het prachtige bollenlandschap worden gevaren, de boottocht door de streek duurt ongeveer 3 kwartier en staat garant voor de mooiste foto’s. Kosten voor een rondvaart van ca. 1 uur zijn ca. € 10,= per persoon. Het gehele park is uiteraard rolstoel-toegankelijk.

En wil je meer van de omgeving zien? Huur dan een fiets! Ook dat kan bij Keukenhof. Op het parkeerterrein bij de Hoofdentree kunt u fietsen en tandems voor volwassenen en kinderen reserveren; kosten voor 3 uur ca. € 10,00 voor een standaardfiets en ca. € 25,00 voor een tandem.

Rondleiding Keukenhof: Ontdek de highlights van Keukenhof in 60 minuten!
Een professionele gids geeft uitleg over de historie, het thema, de verschillende planttechnieken, de inspiratietuinen, de molen en over de verschillende bloemenshows. Dit geeft je een goede basis voor de rest van je bezoek! De rondleidingen kunnen gegeven worden in het Nederlands, Engels, Duits, Frans. Maximaal 25 personen per gids. Prijs per rondleiding is ca. € 150,00 (exclusief entreekaarten voor het park).

Bijzonderheden:
* De Keukenhof neemt sinds een aantal jaar geen groepsreserveringen meer aan voor de Horeca.
Wat wel een mogelijkheid is, is om van tevoren (dat kan gewoon via ons) vouchers te bestellen die u uw gasten mee kunt geven en waarvoor men zelf bij de diverse horeca gelegenheden koffie, gebak, een broodje, snack etc. kan kopen. Deze vouchers kosten € 5,00 per stuk. Uiteraard kunnen wij ook zorgen voor lunchpakketten (vanaf ca. € 15,00 p.p.) of gebruikt u de lunch op een gezellige locatie, voordat u naar de Keukenhof gaat! Prijzen en suggesties op aanvraag.

* Let op: In Keukenhof kunnen uw gasten alleen met een bankpas of creditcard betalen! Men accepteert dus geen contant geld; belangrijk om uw gasten te laten weten!

* Iedereen, ook wij als reisorganisatie, moet vooraf, tickets bestellen voor een vaste datum, in een vooraf vastgestelde aankomsttijd (bijv. 10.00 – 11.00). Er is een bepaald aantal bezoekers per tijdslot op een dag mogelijk. Als een tijdslot vol is kunnen daarvoor geen extra tickets worden uitgegeven. Bij boeking is het dus zaak het juiste aantal gasten te weten omdat er anders geen reservering gemaakt kan worden want eenmaal gereserveerde (en betaalde) kaarten kunnen niet meer kosteloos worden geannuleerd.

Het parkeren van de touringcar is gratis al kan het ook zijn dat uw chauffeur nadat uw gasten zijn uitgestapt, weer weggaat en u dan weer ophaalt op de afgesproken tijd.

16:00 uur
Vertrek huiswaarts vanaf de touringcar-parkeerplaats P-Hoofd. Uiteraard kunnen we ook zorgen voor een lekker diner op de terugweg… vraag ons naar de mogelijkheden.

17:00 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

Prijsindicatie:
45 – 62 personen € 47,50 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op dit programma mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag

Deze prijs is inclusief:
* vervoer per luxe touringcar, voorzien van 50 zitplaatsen met airco en toilet
* leuke toertocht van ca. 1 uur door de Bollenstreek
* entreekaarten Keukenhof
* verzorging van de chauffeur