Voorjaar in de Keukenhof

Open van ca. 21 maart t/m 10 mei

09:45 uur
Onze luxe touringcar, voorzien van airco en toilet staat voor en uw gasten hebben de tijd om in te stappen. Aansluitend vertrekt u via een mooie route richting Noord-Holland. Uiteraard kunnen eventuele rollators en rolstoelen mee in de bagageruimte en we kunnen desgewenst ook een touringcar met lift inzetten. Onze chauffeur brengt u aansluitend richting de Keukenhof en zal het laatste stukje ook nog even langs wat mooie velden rijden!

11:30 uur
Verwachte aankomst bij de Keukenhof waar de chauffeur u laat uitstappen en waar u de rest van de dag kunt genieten van een zee aan bloemen!

De Keukenhof neemt sinds een aantal jaar geen groepsreserveringen meer aan voor de Horeca. Wat wel een mogelijkheid is, is om van tevoren (dat kan gewoon via ons) vouchers te bestellen die u uw gasten mee kan geven en waarvoor men zelf bij de diverse horeca gelegenheden koffie, gebak, een broodje, snack etc. kan kopen. Deze vouchers kosten € 5,00 per stuk.
Uiteraard kunnen wij ook zorgen voor lunchpakketten of gebruikt u de lunch op een gezellige locatie, voordat u naar de Keukenhof gaat! Koffietafel met kroket vanaf ca. € 13,50 per persoon.

In de Keukenhof, dé plek waar de lente tot bloei komt, bruist het van de activiteiten. Geniet van de schitterende tulpen, hyacinten en narcissen: een ultieme beleving van de Bollenstreek. Nergens vindt u zoveel kleur en geur als hier, waar meer dan 7 miljoen bloemen een plaatje zijn om met de camera vast te leggen.
Kom naar Keukenhof en geniet van het ultieme voorjaarsgevoel!
De Keukenhof is 1 van de meest gefotografeerde plekken ter wereld! 32 Hectare, 4,5 miljoen tulpen in 100 variëteiten en in totaal 7 miljoen bollen met de hand geplant; dat vind je nergens!

Leuk zijn ook de elektrisch aangedreven bootjes waarmee groepen geruisloos door het prachtige bollenlandschap worden gevaren, de boottocht door de streek duurt ongeveer 1 uur en staat garant voor de mooiste foto’s. Kosten voor een rondvaart van ca. 1 uur zijn ca. € 9,00 per persoon. Het gehele park is uiteraard rolstoel-toegankelijk.

16:00 uur
Vertrek huiswaarts. Uiteraard kunnen we ook zorgen voor een lekker diner op de terugweg… vraag ons naar de mogelijkheden.

17:00 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

PRIJSINDICATIE:
45 – 62 personen € 37,00 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op dit programma mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag

DEZE PRIJS IS INCLUSIEF:
* vervoer per luxe touringcar met airco en toilet
* entreekaarten Keukenhof
* verzorging van de chauffeur