Wie is de Eend? Teambuilding

11:30 uur
Onze luxe touringcar staat voor en uw gasten hebben de tijd om in te stappen. Aansluitend vertrekt u richting Utrecht.

12:30 uur
Op een gezellige locatie onderweg staat een goed verzorgde lunch klaar: lekkere lunch klaar: kroket, diverse soorten brood, kaas, diverse vleeswaren en 2 x koffie, thee of (karne)melk naar wens.
Wilt u liever iets later vertrekken en rechtstreeks naar de locatie waar de Eenden staan dan vervalt de lunch en gaat u een uurtje later weg; dit scheelt ca. € 13,00 p.p.

13:45 uur
Vertrek naar de locatie waar de Eendjes al op u staan te wachten!

14:00 uur
U wordt hartelijk ontvangen met koffie, thee en koek terwijl u een uitleg krijgt over de Eenden en natuurlijk het spel; want in plaats van de Mol wordt er vandaag een Eend ontmaskert!

14:30 uur
Nadat de groepsfoto is gemaakt stapt iedereen in zijn Eend en is het tijd om te vertrekken. (uitgaande van 4 personen in 1 Eend/ toeslag bij 3 personen ca. € 10,00 per eend en bij 2 personen ca. € 20,00 per eend).

Wie is de eend?
Ieder team bestaat uit 4 personen en nadat de teams zijn gemaakt worden de ‘’Eenden/mollen” in het geheim bekend gemaakt. Ieder team krijgt een smartphone mee om te gebruiken tijdens de tour. Voer de opdrachten uit, beantwoord de vragen en rij de juiste route!
Maar let op….. in uw team zit een “Eend/mol” die de opdrachten, vragen en route aan het saboteren is dus….wie scoort de meeste punten en weet de “Eend” binnen uw team te ontmaskeren…..?

17:00 uur
Terug op de locatie wordt de prijswinnaar bekend gemaakt en is er een klein prijsje voor het beste team.  Eventuele drankjes zijn voor eigen rekening.

17:30 uur
Einde van het programma; uw chauffeur staat klaar om u terug te brengen.

Uiteraard is het mogelijk om onderweg nog een diner te gebruiken, bijvoorbeeld een 3 gangen diner in buffetvorm: Boerengroentesoep uitgeserveerd, kipschnitzel met roomsaus, rollade, diverse groenten en aardappelgarnituur op buffet, roomijs uitgeserveerd. Kosten ca.
€ 16,50 p.p. (excl. drankjes). Een andere leuke optie is een live cooking buffet onderweg; dat is ca. 2 uur onbeperkt genieten van heerlijke wereldgerechten en inclusief drankjes. Dit is mogelijk vanaf ca. € 34,00 per persoon. U bent in het geval van een diner onderweg, ook ongeveer 2,5 uur later thuis waardoor er extra bushuur bij zal komen; deze kosten bedragen ca. € 50,00 per uur.

18:30 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

Bijzonderheden:
Uiteraard dient de bestuurder in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs.
Het eigen risico bedraagt € 850,00 euro per gebeurtenis. U kunt ervoor kiezen dit af te kopen voor € 5,75 euro per persoon. Hiermee zijn alle schades en kansen op schades afgekocht en voor rekening van de verhuurder. Wilt u geen gebruik maken van de afkoop van het eigen risico, dan vraagt men bij aanvang om een borg van 850,00 euro in een envelop. U ontvangt de borg retour na afloop indien er geen schade is geconstateerd. Wilt u een snack-kit mee voor onderweg dan kan dat voor ca. € 7,50 per persoon.

PRIJSINDICATIE:
32 -35 personen € 90,50 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op dit programma mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag.

Deze prijs is inclusief:
* vervoer per luxe Keurmerk touringcar met airco & toilet
* lunch met kroket en drankjes als beschreven
* 2cv tour (incl. brandstof).
* instructies & begeleiding bij de start
* gebruik van de smartphones, een routekaart en een spelboekje
* kleine prijsuitreiking
* verzorging van de chauffeur

Exclusief:
* Eventuele drankjes bij de prijsuitreiking