Wie is de Mol in Volendam!

08:45 uur
Onze chauffeur brengt u per luxe touringcar met airco & toilet richting Volendam.

10:15 uur
Ontvangst met koffie, thee en appelgebak op een gezellige, typisch Volendamse locatie aan de rand van Volendam. Na de koffie is het tijd voor een foto in klederdracht; Succes verzekerd en een leuk aandenken aan een gezellige dag! En als iedereen in de kleren gehesen is krijg je ook nog een leuke rondleiding door de Kaas- en/of Klompenmakerij aangeboden; gratis! Dat is de echte VOLENDAM EXPERIENCE! Bij vertrek is er voor iedereen een leuke groepsfoto- afdruk van 13 x 18 cm! Overigens hebben ze hier ook allerlei leuke activiteiten zoals zelf kaas maken, pimp je klomp etc.!

11:45 uur
Na de fotosessie heeft u een uurtje vrije tijd om de gezellige sfeer van het unieke ‘vissersdorp’ op te snuiven, een terrasje te pikken of te shoppen!

12:45 uur
Er staat een lekker lunchbuffet voor u klaar: kroket, wit- en bruin brood, bolletjes, krentenbrood (kaneel, suiker en spijs), Tulband (Moskovisch), 5 soorten vleeswaren, 2 soorten kaas, roggebrood, koffie, thee en melk naar wens. Uiteraard is een meer luxe lunch met vis etc. ook mogelijk; prijzen op aanvraag.

14:00 uur
Maak je klaar voor het ultieme groepsuitje in Volendam!
Een uitje waarbij hilariteit centraal staat maar tegelijkertijd de grijze massa in de hoofden van uw gezelschap eens flink wakker gemasseerd wordt! Wie is de Mol is een spannend en uitdagend uitje vol intrige, twijfel, plezier en samenspel.

Na een speluitleg gaat u in teamverband een aantal interactieve en sportieve opdrachten uitvoeren in het gezellige dorpscentrum van Volendam waarbij vooral samenwerking belangrijk is. Klinkt gemakkelijk?! Dat zou het ook zijn; ware het niet dat er in elk team een ‘mol’ zit met de opdracht jullie zuurverdiende score laag te houden, zonder dat de rest hier iets van merkt. Wie dat is, weet alleen de Mol zelf. Dus scherp uw zintuigen, gebruik uw boerenverstand, wees alert en vertrouw niemand! Frisse achterdocht, teamspirit en ludieke opdrachten zijn hoofdingrediënten van dit ingenieus opgezette spel. Spannend tot aan de ontknoping… Voor het winnende team is er een toepasselijke prijs!

Dit teamspel is een absolute aanrader als verrassende invulling voor uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of teambuildingsvent. Wie is de Mol Volendam: Wie is de paling tussen de haring?!?
Overigens kunnen wij u ook een Wie is de Mol lunchspel of dinerspel aanbieden!

Het spel is Inclusief:

  • professionele & gezellige begeleiding
  • digitale camera per team
  • downloadlocatie foto’s & filmpjes
  • 1 consumptie (bier, fris & wijn) in Volendams café
  • spelmaterialen en prijs voor het winnende team

17:00 uur
Vertrek richting uw dinerlocatie.

18:15 uur
Er staat een uitstekend verzorgd buffet voor u klaar. Eerst wordt een kop soep uitgeserveerd en daarna staat het buffet klaar met: salade van de dag, appelcompote of stoofperen, rauwkostsalade, Gappie’s runderstoofpot, Cajun schotel, gebakken kibbeling, Gehaktballetjes, satéstokjes, frites, gebakken aardappelen en stokbrood met kruidenboter. Het dessert wordt
uitgeserveerd en is een coupe van vanille-ijs met aardbeiensaus en slagroom. 
Liever een dessertbuffet? Dan kan vanaf een toeslag van ca. € 4,50 p.p. 

Eventueel is er ook een luxer buffet mogelijk; de toeslag hiervoor is ca. € 6,00 p.p. Er wordt Hollandse groentesoep of tomatensoep uitgeserveerd en daarna staat het buffet klaar: Huzarensalade, appelcompote of stoofperen, Griekse salade, tonijnsalade, visplank met haring, zalm, forel en makreel, visvangst schotel met dillesaus, Gappie’s runderstoofpot, Cajun schotel, gebakken kibbeling, gehaktballetjes, satéstokjes, frites, gebakken aardappelen en stokbrood met kruidenboter. Dessert: Coupe van vanille-ijs met aardbeiensaus en slagroom.

Ook is het mogelijk om tijdens het diner door een spelelement te zorgen; zo hebben wij bijvoorbeeld de Foute Bingo (hilarisch!)de Jongens tegen de Meisjes, een Moorddiner etc.
Wilt u meer weten dan werken wij het graag voor u uit. Kosten per spel ca. € 35,00 per persoon. Drankjes afkopen gedurende 2 uur kost ca. € 10,00 per persoon/Hollandse Bar.

U kunt de dag natuurlijk ook ergens anders laten eindigen en kiezen voor bijvoorbeeld een Wereldgerechten/Live Cooking buffet, een leuke BBQ of helemaal geen diner! Wij werken het graag voor u uit!

20:30 uur
Einde van het dinerbuffet; vertrek huiswaarts.

21:15 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

Prijsindicatie:

45 – 54 personen  € 107,00 per persoon
55 – 62 personen  € 104,00 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op dit programma mogelijk; prijzen & suggesties op aanvraag.

Deze prijs is inclusief:

*vervoer per luxe touringcar met airco & toilet
*2 kopjes koffie of thee met appelgebak en slagroom
* foto in klederdracht (1 afdruk per persoon)
* goed verzorgde lunch met kroket en drankjes
* Wie is de Mol spel als beschreven met prijsuitreiking en 1 drankje
* 3 gangen diner (excl. drankjes)
· verzorging van de chauffeur