Wijn, Likeur & Bronkhorst

09:45 uur
Onze chauffeur staat voor met een luxe touringcar voorzien van airco en toilet. Uw gasten hebben de tijd om in te stappen en aansluitend vertrekt u richting Bronkhorst.

11:15 uur
In het kleinste stadje van Nederland aangekomen wordt u op een sfeervolle locatie ontvangen met 2 kopjes koffie of thee en appelgebak met slagroom. Deze prachtige locatie bestaat uit een burgemeesterswoning uit 1575, een oude rosmolen uit 1680 en een echte stadsboerderij uit 1600! Na de koffie heeft u de tijd om rond te kijken in dit prachtige stadje waar het lijkt of de tijd heeft stilgestaan!

Het is allemaal sfeervol, gezellig, romantisch en Bronkhorst heeft genoeg te zien voor nog een uurtje vrije tijd. Er zijn leuke winkeltjes en ateliers en de oude slotkapel uit 1300 is vrijwel altijd open! ‘Het pittoreske stadje Bronkhorst met haar ca. 150 inwoners, werd onder supervisie van monumentenzorg in de 60er jaren geheel gerestaureerd en weer teruggebracht in haar oorspronkelijke Middeleeuwse staat’.

Opmerking:
Er is aan de rand van het stadje een bus parkeerplaats waar de chauffeur u uit laat stappen; u wandelt dan zo naar de koffie locatie! De chauffeur kan u dus helaas niet voor de deur uit laten stappen.

13:15 uur
Voordat u verder gaat staat er eerst een goed verzorgde lunch voor u klaar: kroket, soep, diverse soorten brood en bolletjes, diverse vleeswaren, kaas en zoetbeleg, boter en 2 kopjes koffie of thee naar wens.

14:15 uur
Onze chauffeur brengt u via een mooie route naar de wijnhoeve.

14:45 uur
U brengt een bezoek aan de grootste ommuurde wijngaard van ons land; een verborgen juweeltje in de buurt van Arnhem. Dit landgoed was vroeger van Stadhouder Willem II en is nu eigendom van Landgoed Twickel.

Eigenaar Youp, heeft net als in het tv-programma ‘Het roer om’ in 2004 zijn passie, wijn en likeur maken, waargemaakt.  De basis werd gelegd toen hij met zijn vader als 13-jarige jongen zelf ooit zijn eerste wijn maakte:“Dat bocht was toen niet te zuipen, maar het was wel heel erg leuk !” Het was de basis voor wat nu een geweldig bedrijf is en Youp’s droom kwam uit. De rondleiding wordt door hemzelf met heel veel enthousiasme en een flinke dosis humor gegeven!  Youp en zijn vrouw Riet maken naast wijn ook heerlijke likeuren, de proeverij is dan ook altijd een doorslaand succes!

Bij uw bezoek aan de wijngaard is ontvangst door Youp met uitleg in de wijngaard + een geweldige proeverij met 3 wijnen en/of likeuren (met als thema: lekker, leuk en ludiek!) + vers stokbrood met kruidenboter inbegrepen. Ook kunt u indien gewenst, een vrijblijvend bezoek aan de bijbehorende winkel brengen!

16:15 uur
Uw chauffeur staat klaar om u naar huis te brengen.

17:30 uur
Verwachte thuiskomst; einde van het programma.

Prijsindicatie:

35 – 44 personen € 56,00 per persoon
45 – 62 personen € 51,50 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op bovenstaand programma ook mogelijk; prijzen en suggesties op aanvraag.

Deze prijs is inclusief:

* vervoer per luxe touringcar met airco en toilet
* 2 kopjes koffie of thee met appelgebak en slagroom
* vrije tijd in Bronkhorst
* heerlijke lunch met kroket en soep als beschreven
* entree wijngaard incl. uitleg + wijn/likeurproeverij
met stokbrood als beschreven
* verzorging van de chauffeur